• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anam kızlar hayırdır terkmi ettiniz ne ettiniz kimsecikler uğramamış:1shok:
ben bugün güzel geçirdim günümü
sabah kahvaltıda salatalık yumurta domates zeytin peynir çeyrek simit azar azar yedim
ögle kabak yemegi cacık
akşam mercimek çorbası cacık ve ara ara bol meyve yedim
çok şükür kapattım günümü:dance:
hadi hayırlı geceler a.s.

Günaydın hanımlar.
Nasılsınız bakiiim?
Ben hala diyet moduna giremedim yaw:uhm:
En iyisi biraz diyet listelerini araştırayım.
Hadi görüşürüüüüüüz......opuyorumnanaktan

Günaydın hanımlar.
Nasılsınız bakiiim?
Ben hala diyet moduna giremedim yaw:uhm:
En iyisi biraz diyet listelerini araştırayım.
Hadi görüşürüüüüüüz......opuyorumnanaktan

sebaycım birden giremiyorsan yavaş yavaş gir azar azar kıs yemeklerinden ben öyle yaptım işe yaradı
aynı dertten muzdariptim ama çok şükür moda girdim

kızlar bende sabah yarım simit peynir domates yedim
öglenide biraz önce fasülye kavurması cacık yedim fasülye yağlı tuzluydu ama ekmek yemedim akşamı hafif tutarım bilmiyorumkismile
cumayı iple çekiyorum ara ara su içmekteyim kızlar sizin suyla aranız nasıl gına geldi tuvalete gitmekten kafamçokkarıştı
yatarken günüm rejim adına güzel geçtiyse çok mutlu oluyorum heran bişeylere saldırmaktan korkuyorum dün misafirlige gittim hiçbirşey yemedim birazcık çekirdekten hariç :dance:

slmm kızlarr kusura bakmayın ya haberde veremedım inanın tuvalete gidecek vaktim olmadıı
dedemi kaybettık kızlarr buraya geldim eresi gun kaybettik cenazeyle ugrastık ıkı gun onccede annem safrakesesınden amaliyat oldu ona bakıyorumm
hepinızı opyorum gorusecez ınsallah

neslihancım başınız sağolsun mekanı cennet olsun dedeciğinin:Saruboceq:

annenede geçmiş olsun

kızlar ben artık döndüm galiba

diyet moduna giremedim bir türlü buraya dönmedende giremiycem

sabah 1 bardak sıcak su klasik kahvaltı:lepi:

Herkese merhabaopuyorumnanaktan
Sonunda gelebildim eve. Hastalık mahvetti bizi şükürler olsun hepimiz iyileştik. Birazdan geçmişi okuyacam bakalım ben yokken neler olmuş .

slmm kızlarr kusura bakmayın ya haberde veremedım inanın tuvalete gidecek vaktim olmadıı
dedemi kaybettık kızlarr buraya geldim eresi gun kaybettik cenazeyle ugrastık ıkı gun onccede annem safrakesesınden amaliyat oldu ona bakıyorumm
hepinızı opyorum gorusecez ınsallah

neslihancım başın sağolsun dedene allah rahmet eylesin mekanı cennet olurinşallah
annenede gecmiş olsun canım

Denerim canım.
Bir liste buldum, 15 günlük.Ona başlıyayım diyorum yarın.kaydirigubbakcemile3Bakalım hayırlısı.

sebaycım benimde güzel biliste bulmam gerek bende kilo veremiyorum kilolar çok zor gidiyor . Büyük ihtimalle direnç noktası oluştu bunuda kıra bilirsem gerisi daha kolay gelicek ama nasıl olucak bilemiyorum :1no2:

sebaycım benimde güzel biliste bulmam gerek bende kilo veremiyorum kilolar çok zor gidiyor . Büyük ihtimalle direnç noktası oluştu bunuda kıra bilirsem gerisi daha kolay gelicek ama nasıl olucak bilemiyorum :1no2:

Diyet listeleri sayfasınd15 günde 10 kilo diye bir diyet.Ama liste 10 kilo verilecek bir liste değil.Bana güzel geldi.Bugün başlayamadım, bilmiyorum bakalım ne zaman başlarım.

Sabah çörekotumu yedim.Ardından 1 adet tost.

Bu arada ekmeğimi kendim yapıyorum artık.Bulabilirsem tam buğday unu alıcam.Onunla yapıcam.

slm kızlar neslihan aynalar hiray görüşmeyeli nasılsınız beni sorarsanız doğuma 2 aydan az kaldı erkek bebiş bekliyorum aranıza dönmek için sayılı günler kaldı şimdilik 7 kilo aldım inş son aylarda da çok almam hepinizi özledim görüşmek üzere.

slm kızlar neslihan aynalar hiray görüşmeyeli nasılsınız beni sorarsanız doğuma 2 aydan az kaldı erkek bebiş bekliyorum aranıza dönmek için sayılı günler kaldı şimdilik 7 kilo aldım inş son aylarda da çok almam hepinizi özledim görüşmek üzere.

canım çok sevindim

7 kilo çok az maşşallah oğluşunu doğurd gel aramıza öpüyorum canım senikaydirigubbakcemile3

hayırlı cumalar kızlar

benim kilom aynıııÇok üzgünüm çoook

zayıflamak isityorumm 60 kilo olmak istiyoruuuummmmsenağlamasenağlama

Selam kızlar. inşallah hepiniz iyisinizdir:hulya:
benim kilomda pek bir değişiklik yok sadece 300g vermişim :1no2:
turkbayragiturkbayragi

Merhaba hanımlar;

Nasılsınız bakalım.Yaz geldi dayandı kapıya.Biz hala kilo vericez.

Aynalar benim kilom da yine aynı canım.

Bugünden itibaran 15 günlük bir listeye başlıyorum.Akşam da biberiye yağımı sürüp,üzerine streç sarıp 45 dk. spor yapıcam.Basenler sıkıntılı bende.

Geçen gün şu yağ su vs ayırt eden bir makinede tartıldım.7 kilo yağ fazlam varmış.ohaoldumsmile

Offff yok işte, yiyip yiyip kilo almayan hatunlara imreniyorummafoldumben

Back