• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bakalım bende denicem elma diyetini yaa bi de şu 5 günde 5 kilo diyeti acaba mantıklımı denesem mi ki benım kahvaltı alışkanlığım yok öğle yiyorum o da ekmeksiz sadece domates salatalık zeytin peynir gibi şeyler akşam da bişi yemiyorum vercem yaa kafaya çok taktım 55 olmadan rahat yokk bende incecik olmak her istediğimi rahatlıkla giymek şuram buram çıktı dıye rahatsız olmak istemiyorummmmm

yaaa bi de şu yeşil çayı alıcam çok öneriyyorlar onu denicem bakalım off off yapmadığımız kalmıcak şunları verene kadar ama sonunda inşallah mutlu olucaz kızlarr hep beraber verelim kurtulalım şu yağlardan artık bizde imrenilerek bakılan kızlardan olalım

yaaa bi de şu yeşil çayı alıcam çok öneriyyorlar onu denicem bakalım off off yapmadığımız kalmıcak şunları verene kadar ama sonunda inşallah mutlu olucaz kızlarr hep beraber verelim kurtulalım şu yağlardan artık bizde imrenilerek bakılan kızlardan olalım
sadece yeşil çay dğil 5 li zayıflama çayı varya ondan al içinde yeşil çayda var gerçekten çok etkili

slm kızlar nasılsınız bakalım

teşekkürler tatlım son olarak bi sorum daha var bu elma diyeti için verdiğin linkte 1.gün 1 kilo elma 2.gün 1,5 kilo,3.gün 2 kilo elma diye yazıyor.sen okadar elma yedinmi peki???

yok güzelim ben öyle yapmadım ben günde 5 tane yedim verdiğim saatlerde yedim

kızlarr yaa ben takımlara üye olmak için yorum yazmıştım bugün 14. takımdan davet gelmişti yaa ama nasıl olcam tam olarak bilmiyorum yardım edermisinizzz

canım aramıza hoşgeldin. hergün gelip paylaşımda bulunacaksın ne yedin hangi sporları yaptın filan. bir hafta deneme süresi var bu sürede senden memnun kalırsak takımdasın

aynalar b
en senin bu yaptığın diyetleri yapsam mide kanamsın da ölürüm valla mide rahatsızlıgı olan arkadaşlar varsa yapmasın bu diyeti çok sakıncalı olur zayıflıcam diye hasta olmayın:1rolleyes:

ben yapamam demde de :jeyyar:

selam kızlar ne var ne yok sizlerde?
ben regl oldum bu haftayı baya bi etkileyecek gibi görünüyor....

baştan yenilgiyi kabul et bakalım tabi etkiler ama hiç veremeyeceğin demek değil bu benneyaptımki

bak unuttum solemeyi şimdi biz bu çizelgeleri yaptıkya kilo verdikçe değiştircez yaaa onu bılmıyorum ama ben sen onu biliyomusun????bilmiyorumkismile

canım ben biliyorum sanki tekrardan çizelge yapıyormuşsun gibi yapacaksın bu defa şimdiki kilona yeni kilonu yazacaksın

nasılsınız kızlar
benim moralim çok bozuk safran çayı kapsülü kullanıyorumya bişe anlamıyorum sık sık tuvalete çıkılması gerekiyormuş bende bi değişiklik yok acaba zamanmı istiyor yoksa banamı etkisi olmadı anlamış degilimbenneyaptımki

bugün bendekahvaltıyı salatayla yaptım öglen yoğurt çorbası yedim akşamada misafirim vardı biraz kaçırdım 1 dilim kek salata ve1 dilim peynirli pideden yedim biraz abartttım ama haricinde gün boyu ekmek yememiştim
bol su içtim
şimdide adaçayı içip yatıcam inş cokacimcoook

Bu sabah 40 dk lık bi yürüyüş yaptım ohh mis gibi hava ciğerlerim bayram etti bizim yürüyüş yerimiz dere kenarında bi de harika oluyor sabah sabah insan canlanıyor.Daha kahvaltı yapmadım dün akşam 5 i bi yerde çayı aldım aktarlardan şimdi onu demlicem içcem ekmek hiç yemiyorum eskiden ekmeksiz asla doyamam diyen ben şimdi ekmeksiz doyuyorum hemde az yıyerek bu çayı nasıl demliyorduk aç karnına mı içiyorduk tok mu ilk defa içicem de :içelim:

Bu sabah 40 dk lık bi yürüyüş yaptım ohh mis gibi hava ciğerlerim bayram etti bizim yürüyüş yerimiz dere kenarında bi de harika oluyor sabah sabah insan canlanıyor.Daha kahvaltı yapmadım dün akşam 5 i bi yerde çayı aldım aktarlardan şimdi onu demlicem içcem ekmek hiç yemiyorum eskiden ekmeksiz asla doyamam diyen ben şimdi ekmeksiz doyuyorum hemde az yıyerek bu çayı nasıl demliyorduk aç karnına mı içiyorduk tok mu ilk defa içicem de :içelim:
canım bu çayı demliceksin asla kaynatma ayrıca yemeklerden sonra öğün aralarında en fazla günde 4 bardak içiliyorzemuszemus

canım bu çayı demliceksin asla kaynatma ayrıca yemeklerden sonra öğün aralarında en fazla günde 4 bardak içiliyorzemuszemus

teşekkür ederim cnm bende bir bardak kadar suyu kaynattım 3 çay kaşığı 5 i bi yerde çay karışımından koydum 5-10 dk kadar demlettim şuan içiyorum ama rengi biraz koyu oldu acımsı bi tadı varr ılık içebiliyorum.Acaba çok mu koydum da rengi koyu oldu yardımcı olurmusun bilmiyorumkismile

Bi de netten araştırdım biraz aç karnına için yazıyordu bende daha kahvaltı yapmadım önce bunu içeyim dedim yanlış mı yapıyorum yemeklerden sonra mı içmem lazım dı kızlarrr eyvahedigeldismile

Bi de netten araştırdım biraz aç karnına için yazıyordu bende daha kahvaltı yapmadım önce bunu içeyim dedim yanlış mı yapıyorum yemeklerden sonra mı içmem lazım dı kızlarrr eyvahedigeldismile
yemekten önce sonra farketmez sindirimede yardımcı olsundiye yemekten sonra içiyorum ben .ayrıca kahvaltıdan yarım saat önce
1 bardak ılık suya 1 çorba kşğı elma sirkesi koyup içiyorum ardından bide yine 1 bardak ılık su içiyorum tavsiye ederim bağırsakları çok güzel çalıştırıyor.tecrübeyle sabittir.

yemekten önce sonra farketmez sindirimede yardımcı olsundiye yemekten sonra içiyorum ben .ayrıca kahvaltıdan yarım saat önce
1 bardak ılık suya 1 çorba kşğı elma sirkesi koyup içiyorum ardından bide yine 1 bardak ılık su içiyorum tavsiye ederim bağırsakları çok güzel çalıştırıyor.tecrübeyle sabittir.

ya onu bende denemiştim ama ne biliyim bişeye yaramadı bende ama bu çayın tadı felaket kötü geldi bana nasıl içcem ben bunu böyle yaaaa limon katsam mı acaba tad verır belkı ayy miğdem bulandı valla neyse artık yemeklerden sonra içerim aç karnına miğdemi bulandırdı cnm yardımcı olduğun için çoook teşekkür ederimm bir an önce verelim şu kiloları ya Allah hepimizin yardımcısı olsun beni de aranıza aldığınız için tekrar teşekkür etmek istiyorumm :1hug:a.s.

ya onu bende denemiştim ama ne biliyim bişeye yaramadı bende ama bu çayın tadı felaket kötü geldi bana nasıl içcem ben bunu böyle yaaaa limon katsam mı acaba tad verır belkı ayy miğdem bulandı valla neyse artık yemeklerden sonra içerim aç karnına miğdemi bulandırdı cnm yardımcı olduğun için çoook teşekkür ederimm bir an önce verelim şu kiloları ya Allah hepimizin yardımcısı olsun beni de aranıza aldığınız için tekrar teşekkür etmek istiyorumm :1hug:a.s.
cnm içerken içine hiç bişey koyma ne şeker ne bal nede limon ben çok araştırdım bunu etkisi azalıyormuşşş
ayrıca bişe sorcam sen çalışıyormusun

Back