• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

elma diyetinde tam emin değilim 3-4 kilo verdim ama regl idim. o da etkiledi.
sabah bir dilim kepek ekmeği, peynir zeytin domates salatalık biber ve bir bardak yeşil çay
saat 10, 12, 14, 16, 18 de elma ve 2-3 litre su
öğle ve akşam yemeği yemiyormuyuz???2. günde mi aynı şekilde??ayrıca yeşil elma olması şartmı sarı veya kırmızı elmada olabirimi????

elma diyetinde tam emin değilim 3-4 kilo verdim ama regl idim. o da etkiledi.
sabah bir dilim kepek ekmeği, peynir zeytin domates salatalık biber ve bir bardak yeşil çay
saat 10, 12, 14, 16, 18 de elma ve 2-3 litre su

delikafadulden:lepi:olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5:1hug::sm_cool: supersin aynalar iste budur ya olay hadi bakalim

kızlar 90 kilo topiğinde fotolar var yorumlarınızı bekliyorum görüşlerinize ihtiyacım var 3325 ve 3326. sayfalarda

Son düzenleme:
hayır sadece kahvaltı var öğle akşam elma yenecek. yeşil elma olması lazım. yeşil elmada asit oranı fazla
teşekkürler tatlım son olarak bi sorum daha var bu elma diyeti için verdiğin linkte 1.gün 1 kilo elma 2.gün 1,5 kilo,3.gün 2 kilo elma diye yazıyor.sen okadar elma yedinmi peki???

Elma diyetini bende duymuştum hatta baya işe yaradığını da söylemişlerdi..Arkadaslar zayıflamanın en güzel yöntemi spor yapmak olabildiğince yürüyebilmek benher sabah 8.00 den 8.45 e kadar yürüyorum dükkanım olmasa 10 kadar yürürdüm ama malesef.Bi de yürüyüşe çıkarken poşet giyiyorum acayip terletiyor resmen su akıyor vücudumdan deneye bilirsiniz.Ekmek hiç kullanmıyorum tamamen unuttum çayımı şekersiz içiyorum yemeklerimi tuzsuz yiyorum bakalım daha tartılmadım hedefim 55 kilo olmak şuanda 75 kiloyum sanırım tam olarak bilmiyorum

kızlarr yaa ben takımlara üye olmak için yorum yazmıştım bugün 14. takımdan davet gelmişti yaa ama nasıl olcam tam olarak bilmiyorum yardım edermisinizzz

yaa elma diyetine mi başlasam yoksa şu 5 günde 5 kilo verme diyetine mi bilemedim ben zaten ekmek hiç yemiyorum kahvaltı etme alışkanlığımda yok ne yapsam acabaa ?? akşamları da 7 den sonra yemiyorum meyve dışında bişey

ya bu kilo çizelgesini ben yapamadım kopyalayıp yapıştırdım ama kk kabul etmiyor neden acaba???

mrb mo_naroza kaç kilosun sen cnm ben acayip takıntılı biri oldum yaa 1.70 boyundayım 75 kiloyum acil zayıflamam lazım sen ne zamandır diyet yapıyorsun verebildin miii bana önere bileceğin bişeyler varmı ????senağlama:uhm:

hayır sadece kahvaltı var öğle akşam elma yenecek. yeşil elma olması lazım. yeşil elmada asit oranı fazla
aynalar b
en senin bu yaptığın diyetleri yapsam mide kanamsın da ölürüm valla mide rahatsızlıgı olan arkadaşlar varsa yapmasın bu diyeti çok sakıncalı olur zayıflıcam diye hasta olmayın:1rolleyes:

mrb mo_naroza kaç kilosun sen cnm ben acayip takıntılı biri oldum yaa 1.70 boyundayım 75 kiloyum acil zayıflamam lazım sen ne zamandır diyet yapıyorsun verebildin miii bana önere bileceğin bişeyler varmı ????senağlama:uhm:

mrb cnm hoşgeldin aramıza ben 173 boyunda 88 kiloyum 5 mayıstan beri diyetteyim .sanada başarılar tatlım.kk dan araştırdığıma göre bu elma diyeti çok etkiliymiş 6 günde 5 kilo vermiş herkes ama sadece 6 gün yapılıyor uzun süre yaparsan allah korusun sağlığından olursun aman hazemuszemus

Back