- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.301
yaptım cnm çok saol ya sen ne kadan mikemmel bi insansın yaaaakaydirigubbakcemile3sen kopyalama yerine kadar gelebiliyosun demi
alkisalkisalkis reca ederim nedemek :lepi:yaptım cnm çok saol ya sen ne kadan mikemmel bi insansın yaaaakaydirigubbakcemile3
sadece yeşil çay dğil 5 li zayıflama çayı varya ondan al içinde yeşil çayda var gerçekten çok etkiliyaaa bi de şu yeşil çayı alıcam çok öneriyyorlar onu denicem bakalım off off yapmadığımız kalmıcak şunları verene kadar ama sonunda inşallah mutlu olucaz kızlarr hep beraber verelim kurtulalım şu yağlardan artık bizde imrenilerek bakılan kızlardan olalım
sadece yeşil çay dğil 5 li zayıflama çayı varya ondan al içinde yeşil çayda var gerçekten çok etkili
bak unuttum solemeyi şimdi biz bu çizelgeleri yaptıkya kilo verdikçe değiştircez yaaa onu bılmıyorum ama ben sen onu biliyomusun????bilmiyorumkismileyaptım cnm çok saol ya sen ne kadan mikemmel bi insansın yaaaakaydirigubbakcemile3
teşekkürler tatlım son olarak bi sorum daha var bu elma diyeti için verdiğin linkte 1.gün 1 kilo elma 2.gün 1,5 kilo,3.gün 2 kilo elma diye yazıyor.sen okadar elma yedinmi peki???
kızlarr yaa ben takımlara üye olmak için yorum yazmıştım bugün 14. takımdan davet gelmişti yaa ama nasıl olcam tam olarak bilmiyorum yardım edermisinizzz
aynalar b
en senin bu yaptığın diyetleri yapsam mide kanamsın da ölürüm valla mide rahatsızlıgı olan arkadaşlar varsa yapmasın bu diyeti çok sakıncalı olur zayıflıcam diye hasta olmayın:1rolleyes:
selam kızlar ne var ne yok sizlerde?
ben regl oldum bu haftayı baya bi etkileyecek gibi görünüyor....
bak unuttum solemeyi şimdi biz bu çizelgeleri yaptıkya kilo verdikçe değiştircez yaaa onu bılmıyorum ama ben sen onu biliyomusun????bilmiyorumkismile
canım bu çayı demliceksin asla kaynatma ayrıca yemeklerden sonra öğün aralarında en fazla günde 4 bardak içiliyorzemuszemusBu sabah 40 dk lık bi yürüyüş yaptım ohh mis gibi hava ciğerlerim bayram etti bizim yürüyüş yerimiz dere kenarında bi de harika oluyor sabah sabah insan canlanıyor.Daha kahvaltı yapmadım dün akşam 5 i bi yerde çayı aldım aktarlardan şimdi onu demlicem içcem ekmek hiç yemiyorum eskiden ekmeksiz asla doyamam diyen ben şimdi ekmeksiz doyuyorum hemde az yıyerek bu çayı nasıl demliyorduk aç karnına mı içiyorduk tok mu ilk defa içicem de :içelim:
canım bu çayı demliceksin asla kaynatma ayrıca yemeklerden sonra öğün aralarında en fazla günde 4 bardak içiliyorzemuszemus
yemekten önce sonra farketmez sindirimede yardımcı olsundiye yemekten sonra içiyorum ben .ayrıca kahvaltıdan yarım saat önceBi de netten araştırdım biraz aç karnına için yazıyordu bende daha kahvaltı yapmadım önce bunu içeyim dedim yanlış mı yapıyorum yemeklerden sonra mı içmem lazım dı kızlarrr eyvahedigeldismile
yemekten önce sonra farketmez sindirimede yardımcı olsundiye yemekten sonra içiyorum ben .ayrıca kahvaltıdan yarım saat önce
1 bardak ılık suya 1 çorba kşğı elma sirkesi koyup içiyorum ardından bide yine 1 bardak ılık su içiyorum tavsiye ederim bağırsakları çok güzel çalıştırıyor.tecrübeyle sabittir.
cnm içerken içine hiç bişey koyma ne şeker ne bal nede limon ben çok araştırdım bunu etkisi azalıyormuşşşya onu bende denemiştim ama ne biliyim bişeye yaramadı bende ama bu çayın tadı felaket kötü geldi bana nasıl içcem ben bunu böyle yaaaa limon katsam mı acaba tad verır belkı ayy miğdem bulandı valla neyse artık yemeklerden sonra içerim aç karnına miğdemi bulandırdı cnm yardımcı olduğun için çoook teşekkür ederimm bir an önce verelim şu kiloları ya Allah hepimizin yardımcısı olsun beni de aranıza aldığınız için tekrar teşekkür etmek istiyorumm :1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?