• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynalar sana bişey soracaktım ben yakaladığım iyi oldu seni ben bu gun kilo çizelgesi cıkardım zayıfladıkca düşürcem yaaa onu nerden yapcambilmiyorumkismile

canım bu çizelgeni yaptığın gibi yine baştan yapacaksın şimdiki kilonu yazacaksın fark olarak

rose14 ( 98,0 ) sağlık sorunu nedeniyle kendi isteğiyle takımdan ayrıldı

tuğba takımdan tamamıylemi ayrıldı yani

kızlar kilo verenleri kutlarım canlar

nasipse haftaya ben inş

anlat bakalım aynalar su sıkı diyeti neler yaptın bilelim dimi.benim kilo vermem durdu canımı sıkıo ve hevesimi kırıyo anlat sende azıcık gaza gelim:)

kızlar kahvaltımı yaptım 1 dilim kepek ekmegi domates maydonoz salatası yedim

ayrıca safran çayına başladım dün bakalım cumaya kadar ne olacak ama 2 haftada etki gösteriyormuş nasıl sabredeceksemyasakkelime

gerçi yorumladar ilk haftaya verende var bakalımfisfisfis

aynalar kız okadar kiloyu bu ay içindemi verdin
sizlere güzel hafta sonu diliyoruma.s.

anlat bakalım aynalar su sıkı diyeti neler yaptın bilelim dimi.benim kilo vermem durdu canımı sıkıo ve hevesimi kırıyo anlat sende azıcık gaza gelim:)

canım ben 5 günde 5 kilo diyeti yaptım. bu diyeti 3 kez tekrarladım ama 2 gün ara verliyo bu diyette ben hiç ara vermeden tekrar başa döndüm. bu diyet hakkında bilgi istersen linki

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/355416-5-gunde-5-kilo-diyeti.html

daha sonrada elma diyeti yaptım ve yapıyorum. işte linki

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/300677-elma-diyeti-deneyimleri.html

aynalar kız okadar kiloyu bu ay içindemi verdin

hayır 20 günde zemuszemus

5 günde 5 kilo diyetini inceledim. mesela 1. gün sadece haşlanmış patates yada 2.gün sadece et denmiş.bence bu listeyle 5 günde 5 kilo alınır.sen 5 günde 5 kilo verdinmi peki .verdiyden ne kadar yedin bunlardan????

5 günde 5 kilo diyetini inceledim. mesela 1. gün sadece haşlanmış patates yada 2.gün sadece et denmiş.bence bu listeyle 5 günde 5 kilo alınır.sen 5 günde 5 kilo verdinmi peki .verdiyden ne kadar yedin bunlardan????

evet verdim canım.
patates günde 10 tane yedim
sebze gününde patlıcanı biberi kuru soğanı fırında közleyip salatasını yapmıştım.
et gününde 1bütün bir tavuk haşlamıştım onu bitiremedim midem bulanmıştı. 2. kez yaptığımda kekik, kırmızı bibere bulayıp fırına vermiştim tabi yağ ve tuz yok
meyve günü benim günümdü 4-5 çeşit meyve yiyordum.
son gün ben yumurta sevmem. sadece bütün gün 1 kilo yoğurt yedim.

bu diyeti yapacaksanız kızlar şuna dikkat edeceksiniz. sabah tabağında ne varsa öğlende o olmalı akşamda. mesela sebze gününde ben sabah domates salatalık yiyeyim öğlen patlıcan olmaz. 3 öğündede aynı şeyleri yiyeceksiniz ve sınır yok. tuz ve yağ asla olmayacak ama baharat kullanabilirsiniz.

peki elma diyetiyle kaç kilo verdin.ve neler yedin ayrıntılı olarak yazarmısın.peki bu elma diyetinin sakıncaları varmıdır acaba???

peki elma diyetiyle kaç kilo verdin.ve neler yedin ayrıntılı olarak yazarmısın.peki bu elma diyetinin sakıncaları varmıdır acaba???

elma diyetinde tam emin değilim 3-4 kilo verdim ama regl idim. o da etkiledi.
sabah bir dilim kepek ekmeği, peynir zeytin domates salatalık biber ve bir bardak yeşil çay
saat 10, 12, 14, 16, 18 de elma ve 2-3 litre su

Back