- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.241
canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin kendine çok iyi bak öpüyorum seni kaydirigubbakcemile3
canım sen geçen hafta 82,6 kiloydun nasıl 600 gr verdin anlamadım ben :uhm:
daha önce kaç kiloydunkı?? bilmiyorumkismilekızlar inannırmısınız ben pazartesi günü yemek yemeyi unuttum
ogünden sonrada yemeklere saldırdım
şu an 70 kiloyum
S.A kızlar tuğbacım Allah şifanı versin geçmiş olsun canım yinede az çok girmeye çalış
neslihandanda haber yok herhalde acaba dedesi nasıl
kızlar yinede teşekkür yarın nasipse safran çayım gelir inş işe yarar nasipse süreçte görürüz
ben bu hafta koyverdim geçen hafta 2 kg verdim bu hafta azıttım ben birileriyleyken kendimi firenliyemiyorum hiç kendi halime kalmadım ya çağrıldım yada çağırdım su içmeye çalışıyorum ama hep kalorili şeyler yedim
çok üzgünüm:
kızlar ne olur bu hafta ben kilo bildirimi yapmıyım kiloma bakmak istemiyorum korkuyorum almış olmaktan
ewet günaydın herkese veeeee ilk ben yazıyorum kilomu 86.2 kiloyum yani 1 kilo 800gr vermişim e buuda bişey deilmi..
günaydın herkese nasılız bu sabah 1kg 200gr vermişimm off 78.800 amann olurbe bole şöle 5 versem ne olurdu en fazla kg veren kım merak ediyorum opuyorumnanaktan
teşekkür edrim canım opuyorumnanaktanHerkese Hayırlı günler
Safran çayı umarım işe yarar. dün nete araştırdım biraz Beşi bi yerde çayına benziyo ekstradan başka şeylerde katmışlar idrar söktürücü özelligi ön planda sindirim düzenleyici bitkilerde katmışlar . Gelişmelerden bizide haberdar edersin
süper çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim
tebrik ederim canım bense gram gram veriyorum napalım bunada şükür
bu hafta 600g verebildim :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?