Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin kendine çok iyi bak öpüyorum seni kaydirigubbakcemile3

canım sen geçen hafta 82,6 kiloydun nasıl 600 gr verdin anlamadım ben :uhm:

şöyle açıklayayım gruba geri döndüğümde 83.6 kiloydum. gecen hafta 400g verdim.Bu haftada 600g verdim ve 82,6kiloyum. geçen hafta söylemiştim sana ama sen gruptaki kayıtlı kilodan bşlanıyor demiştin. bu hafta sonuçlara kilo vermemiş olarak girersen eşitlenicek bende aldığım kiloları vermiş olarak yeniden başlamış olucam. :asigim:

S.A kızlar tuğbacım Allah şifanı versin geçmiş olsun canım yinede az çok girmeye çalış
neslihandanda haber yok herhalde acaba dedesi nasıl

kızlar yinede teşekkür yarın nasipse safran çayım gelir inş işe yarar nasipse süreçte görürüz
ben bu hafta koyverdim geçen hafta 2 kg verdim bu hafta azıttım ben birileriyleyken kendimi firenliyemiyorum hiç kendi halime kalmadım ya çağrıldım yada çağırdım su içmeye çalışıyorum ama hep kalorili şeyler yedim

çok üzgünüm:
kızlar ne olur bu hafta ben kilo bildirimi yapmıyım kiloma bakmak istemiyorum korkuyorum almış olmaktan

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar iki gundur yoktum hasta ziyaretine gittim ama diyet tabiki devam ... yarın sabah kg sölücem inşallah kg vermişimdir herkesi opuyorumnanaktan

ewet günaydın herkese veeeee ilk ben yazıyorum kilomu 86.2 kiloyum yani 1 kilo 800gr vermişim e buuda bişey deilmi..

günaydın herkese nasılız bu sabah 1kg 200gr vermişimm off 78.800 amann olurbe bole şöle 5 versem ne olurdu en fazla kg veren kım merak ediyorum opuyorumnanaktan

kızlar ben aynı çıktım çok şükür geçen hafta verdiklerimi almaktan çok korkuyordum neyseki en azından aynıyım onada sevindim çünkü bu hafta hiç dikkat edemedim inş haftaya daha iyi olcam
76 yım yine

günaydın kızlar hayırlı cumalar:Saruboceq:

canlarım sizden öncelikle bi şey istemek istiyorum:kedi:

babacığım için kuran hatmi dağıttım 25 ve 26. cüzler kaldı aranızda okumak isteyen varmı
Allah rızası için:Saruboceq: cuma günü bağışlanıcak haftaya

yasin yada kelimei tevhitte okuyan olursa çok sevinirim opuyorumnanaktan

kızlar inannırmısınız ben pazartesi günü yemek yemeyi unuttum

ogünden sonrada yemeklere saldırdım

şu an 70 kiloyum

Arkadaşlar merhaba bugün BİM'de 120 Tl ye satılan mekik aleti 49.900 tl ye ben kaçırdım siz kaçırmayın derim .

hayırlı cumalar arkadaslar
benım kılom yıne aynı 68senağlamasenağlama
kılo veremıyorum offffff ooooffffffff:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı
akannehir

ciddimi ?? nasıl bişey acaba.ama şöyle bişeyde var zaten mekik aletleri 40 50 lira.nasıl 120 ytlden 49 a düşmüş ilginç deilmi sizcede???

bugun kimse yok burda kimsede kg vermemiş motivasyon sıfır valla ne oluyo size bölee :sm_confused:

Herkese Hayırlı günler

Safran çayı umarım işe yarar. dün nete araştırdım biraz Beşi bi yerde çayına benziyo ekstradan başka şeylerde katmışlar idrar söktürücü özelligi ön planda sindirim düzenleyici bitkilerde katmışlar . Gelişmelerden bizide haberdar edersin

ewet günaydın herkese veeeee ilk ben yazıyorum kilomu 86.2 kiloyum yani 1 kilo 800gr vermişim e buuda bişey deilmi..

süper çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim

günaydın herkese nasılız bu sabah 1kg 200gr vermişimm off 78.800 amann olurbe bole şöle 5 versem ne olurdu en fazla kg veren kım merak ediyorum opuyorumnanaktan

tebrik ederim canım bense gram gram veriyorum napalım bunada şükür

bu hafta 600g verebildim :sm_confused:

teşekkür edrim canım opuyorumnanaktan

geldim geldim burdayı :))
ben aynı ya aynalar 74.500 yaz beni sanırım midem alıştı azyemeye kilo verişi yavaş napcam bilmiyorum.aslında kayda değer bişideyediğim sölenemez resmen aç geziyorum

14. TAKIM 157. ETAP

aynalar ( 100,7 / 98,5 / 2,2 / 2,19 &#37
S2000 ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,00% )
sebay ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00% )
hiray ( 68,5 / 70,0 / -1,5 / - 2,20 %)
lazgulu83 ( 84,4 / 83,4 / 1,0 / 1,19 % )
sevdikcebitmeyenim ( 75,7 / 74,5 / 1,2 / 1,60 % )
haysem ( 76,0 / 76,0 / 0,0 / 0,0 % )
rose14 ( 98,0 ) sağlık sorunu nedeniyle kendi isteğiyle takımdan ayrıldı
mushu ( 82,6 / 82,6 / 0,0 / 0,00 % )
mo_naroza ( 88,0 / 86,2 / 1,8 / 2,05 % ) yeni üye
serwenay ( 80,0 / 78,8 / 1,2 / 1,5 % ) yeni üye
nazco ( 64,2 ) geri dönmek üzere ayrılmıştı. ancak hamileliği nedeniyle takımdan kendi isteğiyle ayrılıyor.

14.TAKIM TOPLAM KıLO ( 786,9 / 781,0 / 5,9 / 0,80 % )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…