- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.221
ben kullanıyorum 5 li zayıflama çayı içinde mate de var bende 2 haftadır içiyorum.umarım faydası vardıropuyorumnanaktankızlar içinizde mate çayı kullanan varmı ben dün gittim aldım bugün başladm acep gerçekten faydası varmı bilen varmııı????
BEN CUMA YA KADAR TARTILMICAM İYİ Bİ SONUÇ BEKLİYORUM YOKSA TARTIYI KIRARIMklava:
Herkese merhaba kaydirigubbakcemile3 umarım kilo verme işi iyi gidiyordur.
Bugünde dahil 3 gündür internet yoktu giremedim aklım burda kaldı, internet gelir gelmez bilgisayar başına geçtim. diyetime gelince hafta sonu diye bozmadım aynen devam sabahları 30 dk yürüyorum bir haftadır hiç aksatmadım inşallah motivasyonumu yitirmeden yürüyüşü alışkanlık haline getiririm.
Gruba yeni arkadaşlar katılmış mo_naroza, serwenay, GurbetGuzeli aramıza hoşgeldiniz:lepi:
BEN CUMA YA KADAR TARTILMICAM İYİ Bİ SONUÇ BEKLİYORUM YOKSA TARTIYI KIRARIMklava:
kızlar içinizde mate çayı kullanan varmı ben dün gittim aldım bugün başladm acep gerçekten faydası varmı bilen varmııı????
nerdesınız kızlar
neslıhandan haber yok, ne yaptı aceba
aynalar senin adın aslı değilmiydi.kaydirigubbakcemile3tebrik ederim kaydirigubbakcemile5
inş güzel bir sonuç çıkacak olumunekankayizsmile
inş yarar güzelim yerimseniben
ben burdayım nasılsın güzelim kaydirigubbakcemile3
aynalar senin adın aslı değilmiydi.kaydirigubbakcemile3
kızlar anlamadığım birşey var kaçtane msj yazdıysam askıda kaldı yani benneyaptımki
kaç kez safran çayını söz konusu ettim kimse cevap vermedisengözlerimebaksanab kendikendime yazıp geçiyorum msjları msjlarım okunmuyormu kaalemi alınmıyor:çok üzgünüm:
kızlar anlamadığım birşey var kaçtane msj yazdıysam askıda kaldı yani benneyaptımki
kaç kez safran çayını söz konusu ettim kimse cevap vermedisengözlerimebaksanab kendikendime yazıp geçiyorum msjları msjlarım okunmuyormu kaalemi alınmıyor:çok üzgünüm:
hayırlı geceler arkadaşlar.ben malesef giremiyorum.dediğm gibi bende topuk dikeni var .malesef so ayağımdada başladı.ve 1 haftadır fiziğe gidip geliyorum.bugün gitmedim bi .ondada evde işlerimi yaptım.falanfalan falan.yarın tekarar gidicem.çünkü yapılan kırma işlemi hiç bi işe yaramadı.şimdi dahada kötüyüminanın akşam oldumu gece veya sabh kalktığımda ayakta duramıyor ve yürüyemiyorum.lavaboya emekliyerek gidiyorum.bu pazar babm emmelekete dönüyor.yani demem oki paylaşımda bulunamıyorum.ve bunun içinde gerçekten vijdan azabı çekiyorum.çünkü geçen yıl herkese paylaşım paylaşım diye isyan bayrakları çekenlerin başındaydım.sizlere haksızlım etmek istemiyorum.onun için ben takımdan çıkayım.ama yine geleyim sadece listed yer almıyayım.onun dışnda evde olduğum günlerde paylaşımda bulunaytım.sizlerden çok ama çok özür dliyorum.hakkınızı helal edin.banada lütfen dua edin.şu topuk dikenim bi iyi olsun.gerçi rabbim dermansız dert vermesin inşalah.
dua ve measselamet.
hayırlı geceler arkadaşlar.ben malesef giremiyorum.dediğm gibi bende topuk dikeni var .malesef so ayağımdada başladı.ve 1 haftadır fiziğe gidip geliyorum.bugün gitmedim bi .ondada evde işlerimi yaptım.falanfalan falan.yarın tekarar gidicem.çünkü yapılan kırma işlemi hiç bi işe yaramadı.şimdi dahada kötüyüminanın akşam oldumu gece veya sabh kalktığımda ayakta duramıyor ve yürüyemiyorum.lavaboya emekliyerek gidiyorum.bu pazar babm emmelekete dönüyor.yani demem oki paylaşımda bulunamıyorum.ve bunun içinde gerçekten vijdan azabı çekiyorum.çünkü geçen yıl herkese paylaşım paylaşım diye isyan bayrakları çekenlerin başındaydım.sizlere haksızlım etmek istemiyorum.onun için ben takımdan çıkayım.ama yine geleyim sadece listed yer almıyayım.onun dışnda evde olduğum günlerde paylaşımda bulunaytım.sizlerden çok ama çok özür dliyorum.hakkınızı helal edin.banada lütfen dua edin.şu topuk dikenim bi iyi olsun.gerçi rabbim dermansız dert vermesin inşalah.
dua ve measselamet.
aynalar canım ben şimdiden kilomu yazayım bu günlerde internette sorun var bağlantı sürekli kopup duruyo .
bu hafta 600g verdim canım inşallah hep böyle gider kaydirigubbakcemile2 82,6kiloyum
mrh canım hoşgeldin. geçmiş olsun allahtan atlatmışsınız.
domination takımdan ayrıldı arada bir uğruyor. tebrik edrim canım. inş sağlıklı bir kızın olur
bende de selülitler oluştu canım inşallah yürüyüşün faydasını görürüm bugün 30 dk yürüdüm yavaş yavaş 1 saate çıkarmayı düşünüyorum hihoyyyt
merhaba nazco geçmiş olsun canım atlatmışsınızya rahatsızlığı önemli olab bu. onlar hastalanınca bizler daha kötü oluyoruz bu arada tebrik ederim canım Allah bebeğini saglıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
bugünkü menüm
kahvaltı kepek ekmekli kaşarlı tost 1yumurta ve yeşil çay
ara 1bardak süt yarım elma
öglen mercimek çorbası 2dilim kepek ekmeği ve salata
akşam mercimek çorbası 2 dilim ekmek 1 su bardağı kadar yoğurt
herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?