Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar içinizde mate çayı kullanan varmı ben dün gittim aldım bugün başladm acep gerçekten faydası varmı bilen varmııı????

kızlar bende 1 haftadır 5ı bıyerde cayı ıcıyorum ınsallah faydasını goruruz
wcye kolay cıkardıgını fark ettım, sızdede oylemı bılmıyorum

tebrik ederim kaydirigubbakcemile5

BEN CUMA YA KADAR TARTILMICAM İYİ Bİ SONUÇ BEKLİYORUM YOKSA TARTIYI KIRARIMklava:

inş güzel bir sonuç çıkacak olumunekankayizsmile

kızlar içinizde mate çayı kullanan varmı ben dün gittim aldım bugün başladm acep gerçekten faydası varmı bilen varmııı????

inş yarar güzelim yerimseniben

nerdesınız kızlar
neslıhandan haber yok, ne yaptı aceba

ben burdayım nasılsın güzelim kaydirigubbakcemile3

kızlar anlamadığım birşey var kaçtane msj yazdıysam askıda kaldı yani benneyaptımki
kaç kez safran çayını söz konusu ettim kimse cevap vermedisengözlerimebaksanab kendikendime yazıp geçiyorum msjları msjlarım okunmuyormu kaalemi alınmıyor:çok üzgünüm:

aynalar senin adın aslı değilmiydi.kaydirigubbakcemile3

evet canım adım aslı

canım safran çayı hakkında bi bilgim yok benim

slm kızlar ben elma diyetine devam ediyorum hiç kaçamak yapmadan zemuszemus
ama şu regl beni öldürecek nerden çıktı bu anlamadım mafoldumben
kilo vermemi engelliyor malesef :1no2:

okuyoruz canım ama safran çayı hakkında hiçbi bilgim yok o yüzden bişey yazamadım:1no2:

kahvaltı yeşil çay 2dilim kepek ekmeği 1 tane haşlanmış yumurta peynir ve salatalık
öğle yemegi şehriyeli tavuk çorbası, 2dilim kepek ekmeği ve bol salata
şuanda bir elma yiyorum
mirmirmirmir

hayırlı geceler arkadaşlar.ben malesef giremiyorum.dediğm gibi bende topuk dikeni var .malesef so ayağımdada başladı.ve 1 haftadır fiziğe gidip geliyorum.bugün gitmedim bi .ondada evde işlerimi yaptım.falanfalan falan.yarın tekarar gidicem.çünkü yapılan kırma işlemi hiç bi işe yaramadı.şimdi dahada kötüyüminanın akşam oldumu gece veya sabh kalktığımda ayakta duramıyor ve yürüyemiyorum.lavaboya emekliyerek gidiyorum.bu pazar babm emmelekete dönüyor.yani demem oki paylaşımda bulunamıyorum.ve bunun içinde gerçekten vijdan azabı çekiyorum.çünkü geçen yıl herkese paylaşım paylaşım diye isyan bayrakları çekenlerin başındaydım.sizlere haksızlım etmek istemiyorum.onun için ben takımdan çıkayım.ama yine geleyim sadece listed yer almıyayım.onun dışnda evde olduğum günlerde paylaşımda bulunaytım.sizlerden çok ama çok özür dliyorum.hakkınızı helal edin.banada lütfen dua edin.şu topuk dikenim bi iyi olsun.gerçi rabbim dermansız dert vermesin inşalah.
dua ve measselamet.

günaydın kızlar
istanbulda nekadar kötü bir hava var
kac gündür alışmıştık sıcacak havaya...
yarın bakalım sonuclar ne olacak
inşallah iyi olur....

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda kurtulursun.

aynalar canım ben şimdiden kilomu yazayım bu günlerde internette sorun var bağlantı sürekli kopup duruyo .
bu hafta 600g verdim canım inşallah hep böyle gider kaydirigubbakcemile2 82,6kiloyum

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin kendine çok iyi bak öpüyorum seni kaydirigubbakcemile3

aynalar canım ben şimdiden kilomu yazayım bu günlerde internette sorun var bağlantı sürekli kopup duruyo .
bu hafta 600g verdim canım inşallah hep böyle gider kaydirigubbakcemile2 82,6kiloyum

canım sen geçen hafta 82,6 kiloydun nasıl 600 gr verdin anlamadım ben :uhm:

mrh canım hoşgeldin. geçmiş olsun allahtan atlatmışsınız.
domination takımdan ayrıldı arada bir uğruyor. tebrik edrim canım. inş sağlıklı bir kızın olur

sağol canım inşallah sağlıklı bir kızım olur bende çok istiyorum bakalım hayırlısı
sana mesaj yazdım canım hemen göremedim kusura bakma

sağol canım ya doğru söylüyorsun sanki hayatımız onlara endeksli işte

ben farketmemişim galiba geçen sefer neslişin dedesi hastaymış çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah canım mesajların hepsini okumaya fırsat bulamadımya kopu kopuk işte

herkezi çok öpüyorum kızlar yarın için iyi şanslar hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…