• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sagolun kizlarrrrrrr
valla ben kür kullanip zayifliyorum spor su anda yasak bana
isim veremem belki yasaktir 6 gunde 3 kilo verdim 78 dim su an 75 im ben

hoşbuldum.bence hemen bal su ve elma sirkesi karışımına başla günde 3 kez aç tok farketmez.birde yemkten yarımsaat önce 1 tatlı kaşığı çörek otunu havanda döv suyla iç.ayrıca yemek yerken söyle düşün 1 kaşık yemek te aynı bir tabakta.spor yap zinde kal iyi hisset .şimdiden kolay gelsinvereliniortak
BİTMESİN UMUTLAR AYDINLIK YARINLARA...

Canım çörekotunu içiyorum zaten.Sirke de bana yaramadı.6 ay kadar kullandım.Hiç faydası olmadı.Sporu bıraktım bir türlü başlayamıyorum.

offffffffffffffffffffffff napıcam ben:1no2::çok üzgünüm:

slm kızlar ben kafayı yemek üzereyim 2 hafta sonra tekrar regl oldum ya arada böyle olur benim ama zamanlama yanlış ben kilo vermeyi hızlandırıyım diyorum. durmadan regl olup şişkinlik ve kilo verme duruyor mafoldumben
2 gündür elma diyetindeyim. sabahları iki dilim kepek ekmeği ile dost yapıyorum tabi yağsız 4-5 zeytin, domates, salatalık, yeşil biber ve bir bardak yeşil çay
dün 3 elma yedim bugün 2 elma yedim bir tane daha yerim yeme işim bugün biter. 2 gündür 45 dk cd den aerobik yapıyorum inş bugünde yapacam ve en az 2 litre su içiyorum.

yine güzel bir güne mrb.elma sirkeli suyumu içtim.yarımsaat sonra 1 tatlı kaşığı çörek otumu yedim.bi yarımsaat sonra kahvaltımı yapıp spora gidicem.yaşasın sağlıklı yaşam ve işte benalkisalkisalkis
BİTMESİN UMUTLAR AYDINLIK YARINLARA...

maşallah :nazar:

benide araniza alin bende zayiflamak isteyenlerdenim
boyum 1,60 cm
kilom 78 kg
hedefim 60 kg
yasimda 34

canım şuan takımımızda yer yok malesef bir kişi izinli

Günaydın Hanımlar;
Benim acil bi motivasyona ihtiyacım var....bilmiyorumkismile
Rejim mejim hakgetire kaydirigubbakcemile3
İpin ucu iyice kaçtıkafamçokkarıştı
Ne yapayım? Ne önerirsiniz?boshayallersmile

valla ben biliyorum ne önereceğimi :oklava:

gunaydın kızlar, herkese guzel bır hafta dılıyorum
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız aramızaopuyorumnanaktah ınsallah hep bırlıkte hedef kılolaramıza kavusacagızkaydirigubbakcemile2
bende herhaftasonu gıbı ıpın ucunu kacırdım ama bugun yenı bır gun yenı bır hafta sıl bastan basladım, beyazlardan uzak duracagım beyaz un beyaz seker vs.. yemıcem artık:umursamaz:
hadı bakalım herkese kolay gelsınzemuszemus

inş dediğin gibi olur kötükedihüso

kızlar bu hafta herkes kilo verecek gramda olsa haberiniz olsun bahane istemiyorum

Kızlar ben safran çayı varya onu ısmarladım bugün

cumadan beri yine rotayı şaşırdım sürekli birileriyleyim yemeklerde

hiç dikkat edemedim ama cumadan sonra ne olursa olsun asla taviz vermiycem çayımda gelir ozamana kadar inş işe yarar bu hafta hiç ümitli degilim

yeni gelen arkadaşlara hoş geldin diyorum Allah kolaylık versin

Herkese merhaba kaydirigubbakcemile3 umarım kilo verme işi iyi gidiyordur.
Bugünde dahil 3 gündür internet yoktu giremedim aklım burda kaldı, internet gelir gelmez bilgisayar başına geçtim. diyetime gelince hafta sonu diye bozmadım aynen devam sabahları 30 dk yürüyorum bir haftadır hiç aksatmadım inşallah motivasyonumu yitirmeden yürüyüşü alışkanlık haline getiririm.
Gruba yeni arkadaşlar katılmış mo_naroza, serwenay, GurbetGuzeli aramıza hoşgeldiniz:lepi:

Bugünde dahil 3 gündür internet yoktu giremedim aklım burda kaldı, internet gelir gelmez bilgisayar başına geçtim. diyetime gelince hafta sonu diye bozmadım aynen devam sabahları 30 dk yürüyorum bir haftadır hiç aksatmadım inşallah motivasyonumu yitirmeden yürüyüşü alışkanlık haline getiririm.
Gruba yeni arkadaşlar katılmış mo_naroza, serwenay, GurbetGuzeli aramıza hoşgeldiniz:lepi:

hoş buldum.allah muvaffak etsin cümlemizi.

BİTMASİN UMUTLAR AYDINLIK YARINLARA...

Yıne gÜzel bır gÜne uyandım kendımı Çok zınde hıssedıyorum.allahım ŞÜkÜrler olsun.nefsımıze hakım olmayı nasıp eyle.(amın).

bıtmesın umutlar aydınlık yarınlara...

günaydın bayanlar nasıllız bugunn izmirde hava yağmurlu için sıkıldınsenağlama ama kahvaltımı yaptım azıcık yedim ama opuyorumnanaktan

HOŞ BULDUK CANIMopuyorumnanaktan

Herkese merhaba
kızlar bu sabah uyanamadım ve benimyürüyüş kaldı. çocuklar ve ben saat 9 a kadar mışıl mışıl uyuduk gece geç yatmışlardı tabi bende başlarında isyanlardaydım . Sabah uykumuzu almış şekilde uyandık.
sabah kahvaltı olarak mısır gevreği süt ve meyve yedim.
öğle yemeğine tazefasülye hazırlıyorum yanınada yoğurt , Akşamada düşünmücez bişeyler artık
yürüyüşüde eşim işten gelince yaparım artık onu aksatmak yok artık kilonun yanında selülitlerde ortaya çıktı , kurtulmanın yolu spor bende elimden geleni yapıyorum. bu topiğin dışında göbegini eritmek için ne yaptın grubundayım ordaki egzersizleride elimden geldiğince uyguluyorum
kendinize iyi bakın hanımlar sağlıklı zayıflamalarbayanssulusmile

Back