• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar ben bugün elme diyetine başladım. sabah tartıldım tam 100 kiloyum. bakalım elma diyeti bana ne kadar verdirecek.

mrb bugün ilk kez yazıyorum.bu sabah ve her sabah kahvaltıdan önce elma sirkesi ve ılıktan bıraz sıcak suyumu içtim.tabii ardından 1 bardak ta ılık suyu içtim.daha sonra kahvaltımı yaptım.ve kahvaltıdan 1 saat sonra 5 li çay(mate,funda,kekik,biberiye.yeşil çay)ımı içitm.her öğünden sonra 1 su bardağı içiyorum.tavsiye ederim.ayrıca sporuda aksatmadan yapıyorum hergün 1 saat bunundışında 50 mekik 10 şınav çektim.bilginize.
BıTMESıN UMUTLAR AYDINLIK YARINLARA...

slm kızlar ben bugün elme diyetine başladım. sabah tartıldım tam 100 kiloyum. bakalım elma diyeti bana ne kadar verdirecek.

merhaba msj aldım ben uzun suredir cocuk tedavisi görüyorum 65 kg başladım şimdi 80kg ve zayıflamak istiyorum aranıza aldığınız için teşekkür ederimopuyorumnanaktan

merhaba msj aldım ben uzun suredir cocuk tedavisi görüyorum 65 kg başladım şimdi 80kg ve zayıflamak istiyorum aranıza aldığınız için teşekkür ederimopuyorumnanaktan
allah yardımcın olsun canım.inşallah hep birlikte çatır çatır zayıflayacağız.
opuyorumnanaktan
BİTMESİN UMUTLAR AYDINLIK YARINLARA...

sayın aynalar boyun kaç?

boyum 158. anladığın gibi yusyuvarlağım :kedi:

aramıza hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5 beraberce güzelce zayıflamalar dilerim. canım hedef kilonu söyler misin?

yine güzel bir güne mrb.elma sirkeli suyumu içtim.yarımsaat sonra 1 tatlı kaşığı çörek otumu yedim.bi yarımsaat sonra kahvaltımı yapıp spora gidicem.yaşasın sağlıklı yaşam ve işte benalkisalkisalkis

ewet arkadaşlar şimdi spordan geldim.kendimi çok iyi hissediyorum.başta eşime kızıyodum sürekli yememe dikkat etmem gerektiğini söylüyordu meğer ne haklıymış

benide araniza alin bende zayiflamak isteyenlerdenim
boyum 1,60 cm
kilom 78 kg
hedefim 60 kg
yasimda 34

boyum 158. anladığın gibi yusyuvarlağım :kedi:

aramıza hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5 beraberce güzelce zayıflamalar dilerim. canım hedef kilonu söyler misin?

hoşbulduk canım aman inşallah kocam dalga geçiyo artık benle zayıflamam lazımopuyorumnanaktan

Hoşgeldin mo_narozaa.s.
Hoşgeldib serwenaya.s.
Hoşgeldin GurbetGuzelia.s.

Günaydın Hanımlar;
Benim acil bi motivasyona ihtiyacım var....bilmiyorumkismile
Rejim mejim hakgetire kaydirigubbakcemile3
İpin ucu iyice kaçtıkafamçokkarıştı
Ne yapayım? Ne önerirsiniz?boshayallersmile

Hoşgeldin mo_narozaa.s.
Hoşgeldib serwenaya.s.

Günaydın Hanımlar;

hoşbulduk ben daha kendimi yeni hazırlıyorum ama ilk önce geç aynanın karşısına bak kendine ne hissediyosun sonra iç bi bardak su ne istediğine karar ver ben ole yaptım karar verdim ve zayıflıcam (yani inşallah) opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar, herkese guzel bır hafta dılıyorum
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız aramızaopuyorumnanaktah ınsallah hep bırlıkte hedef kılolaramıza kavusacagızkaydirigubbakcemile2
bende herhaftasonu gıbı ıpın ucunu kacırdım ama bugun yenı bır gun yenı bır hafta sıl bastan basladım, beyazlardan uzak duracagım beyaz un beyaz seker vs.. yemıcem artık:umursamaz:
hadı bakalım herkese kolay gelsınzemuszemus

Hoşgeldin mo_narozaa.s.
Hoşgeldib serwenaya.s.

Günaydın Hanımlar;
hoşbuldum.bence hemen bal su ve elma sirkesi karışımına başla günde 3 kez aç tok farketmez.birde yemkten yarımsaat önce 1 tatlı kaşığı çörek otunu havanda döv suyla iç.ayrıca yemek yerken söyle düşün 1 kaşık yemek te aynı bir tabakta.spor yap zinde kal iyi hisset .şimdiden kolay gelsinvereliniortak

gunaydın kızlar, herkese guzel bır hafta dılıyorum
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız aramızaopuyorumnanaktah ınsallah hep bırlıkte hedef kılolaramıza kavusacagızkaydirigubbakcemile2
bende herhaftasonu gıbı ıpın ucunu kacırdım ama bugun yenı bır gun yenı bır hafta sıl bastan basladım, beyazlardan uzak duracagım beyaz un beyaz seker vs.. yemıcem artık:umursamaz:
hadı bakalım herkese kolay gelsınzemuszemus
HOŞBULDUM .sizede kolay gelsin.opuyorumnanaktan

Back