- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.201
hoşbuldum.bence hemen bal su ve elma sirkesi karışımına başla günde 3 kez aç tok farketmez.birde yemkten yarımsaat önce 1 tatlı kaşığı çörek otunu havanda döv suyla iç.ayrıca yemek yerken söyle düşün 1 kaşık yemek te aynı bir tabakta.spor yap zinde kal iyi hisset .şimdiden kolay gelsinvereliniortak
BİTMESİN UMUTLAR AYDINLIK YARINLARA...
sebay cim beyninde bitir isi canim karar ver o zaman olacakkkk
Canm ben kasım ayından beri diyetteyim.Yoruldum artık.Tek ümidim spor.Yeniden başlayabilirsem belki motive olurum...bilmiyorumkismile
yine güzel bir güne mrb.elma sirkeli suyumu içtim.yarımsaat sonra 1 tatlı kaşığı çörek otumu yedim.bi yarımsaat sonra kahvaltımı yapıp spora gidicem.yaşasın sağlıklı yaşam ve işte benalkisalkisalkis
BİTMESİN UMUTLAR AYDINLIK YARINLARA...
benide araniza alin bende zayiflamak isteyenlerdenim
boyum 1,60 cm
kilom 78 kg
hedefim 60 kg
yasimda 34
Günaydın Hanımlar;
Benim acil bi motivasyona ihtiyacım var....bilmiyorumkismile
Rejim mejim hakgetire kaydirigubbakcemile3
İpin ucu iyice kaçtıkafamçokkarıştı
Ne yapayım? Ne önerirsiniz?boshayallersmile
gunaydın kızlar, herkese guzel bır hafta dılıyorum
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız aramızaopuyorumnanaktah ınsallah hep bırlıkte hedef kılolaramıza kavusacagızkaydirigubbakcemile2
bende herhaftasonu gıbı ıpın ucunu kacırdım ama bugun yenı bır gun yenı bır hafta sıl bastan basladım, beyazlardan uzak duracagım beyaz un beyaz seker vs.. yemıcem artık:umursamaz:
hadı bakalım herkese kolay gelsınzemuszemus
bu grupta kaç kişiyiz aynalar???
nasıl bir kürki öle merak ettim özelden yazsana bana anlat azcık açıklaması yasak madem.olurmu?sagolun kizlarrrrrrr
valla ben kür kullanip zayifliyorum spor su anda yasak bana
isim veremem belki yasaktir 6 gunde 3 kilo verdim 78 dim su an 75 im ben
Herkese merhaba kaydirigubbakcemile3 umarım kilo verme işi iyi gidiyordur.
Bugünde dahil 3 gündür internet yoktu giremedim aklım burda kaldı, internet gelir gelmez bilgisayar başına geçtim. diyetime gelince hafta sonu diye bozmadım aynen devam sabahları 30 dk yürüyorum bir haftadır hiç aksatmadım inşallah motivasyonumu yitirmeden yürüyüşü alışkanlık haline getiririm.
Gruba yeni arkadaşlar katılmış mo_naroza, serwenay, GurbetGuzeli aramıza hoşgeldiniz:lepi:
HOŞ BULDUK CANIMopuyorumnanaktanHerkese merhaba kaydirigubbakcemile3 umarım kilo verme işi iyi gidiyordur.
Bugünde dahil 3 gündür internet yoktu giremedim aklım burda kaldı, internet gelir gelmez bilgisayar başına geçtim. diyetime gelince hafta sonu diye bozmadım aynen devam sabahları 30 dk yürüyorum bir haftadır hiç aksatmadım inşallah motivasyonumu yitirmeden yürüyüşü alışkanlık haline getiririm.
Gruba yeni arkadaşlar katılmış mo_naroza, serwenay, GurbetGuzeli aramıza hoşgeldiniz:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?