- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.181
kızlar heleki hafta sonu hic yapamıyorum diyetimi...
sinir oluyorum yaaaa........
ama yooooooo....... aynalar beni gecmeden birseyler yapmalıyım.. :)
slm kızlar ben bugün elme diyetine başladım. sabah tartıldım tam 100 kiloyum. bakalım elma diyeti bana ne kadar verdirecek.
allah yardımcın olsun canım.inşallah hep birlikte çatır çatır zayıflayacağız.merhaba msj aldım ben uzun suredir cocuk tedavisi görüyorum 65 kg başladım şimdi 80kg ve zayıflamak istiyorum aranıza aldığınız için teşekkür ederimopuyorumnanaktan
allah yardımcın olsun canım.inşallah hep birlikte çatır çatır zayıflayacağız.
opuyorumnanaktan
BİTMESİN UMUTLAR AYDINLIK YARINLARA...
sayın aynalar boyun kaç?
merhaba msj aldım ben uzun suredir cocuk tedavisi görüyorum 65 kg başladım şimdi 80kg ve zayıflamak istiyorum aranıza aldığınız için teşekkür ederimopuyorumnanaktan
boyum 158. anladığın gibi yusyuvarlağım :kedi:
aramıza hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5 beraberce güzelce zayıflamalar dilerim. canım hedef kilonu söyler misin?
hedef kilom önce 70 bakalım görürsem tartıda 70 hedefi buyuturum amannn 10kg nasıl vercem benkafamçokkarıştıhoşbulduk canım aman inşallah kocam dalga geçiyo artık benle zayıflamam lazımopuyorumnanaktan
verirsin verirsin 10 kilo vermede ne var ya.benim gibi 20 kilo fazlan olsaydı nolurdudelikafaduldenhedef kilom önce 70 bakalım görürsem tartıda 70 hedefi buyuturum amannn 10kg nasıl vercem benkafamçokkarıştı
fazla cok bende tam 80 kg 65 olmam lazım aslında fazla yukseklerden uçmayım dedim 10 kg hedef tuttum şimdilikverirsin verirsin 10 kilo vermede ne var ya.benim gibi 20 kilo fazlan olsaydı nolurdudelikafadulden
BİTMESİN UMUTLAR AYDINLIKYARINLARA...
Hoşgeldin mo_narozaa.s.
Hoşgeldib serwenaya.s.
Hoşgeldin GurbetGuzelia.s.
Günaydın Hanımlar;
Benim acil bi motivasyona ihtiyacım var....bilmiyorumkismile
Rejim mejim hakgetire kaydirigubbakcemile3
İpin ucu iyice kaçtıkafamçokkarıştı
Ne yapayım? Ne önerirsiniz?boshayallersmile
hoşbuldum.bence hemen bal su ve elma sirkesi karışımına başla günde 3 kez aç tok farketmez.birde yemkten yarımsaat önce 1 tatlı kaşığı çörek otunu havanda döv suyla iç.ayrıca yemek yerken söyle düşün 1 kaşık yemek te aynı bir tabakta.spor yap zinde kal iyi hisset .şimdiden kolay gelsinvereliniortakHoşgeldin mo_narozaa.s.
Hoşgeldib serwenaya.s.
Hoşgeldin GurbetGuzelia.s.
Günaydın Hanımlar;
Benim acil bi motivasyona ihtiyacım var....bilmiyorumkismile
Rejim mejim hakgetire kaydirigubbakcemile3
İpin ucu iyice kaçtıkafamçokkarıştı
Ne yapayım? Ne önerirsiniz?boshayallersmile
HOŞBULDUM .sizede kolay gelsin.opuyorumnanaktangunaydın kızlar, herkese guzel bır hafta dılıyorum
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız aramızaopuyorumnanaktah ınsallah hep bırlıkte hedef kılolaramıza kavusacagızkaydirigubbakcemile2
bende herhaftasonu gıbı ıpın ucunu kacırdım ama bugun yenı bır gun yenı bır hafta sıl bastan basladım, beyazlardan uzak duracagım beyaz un beyaz seker vs.. yemıcem artık:umursamaz:
hadı bakalım herkese kolay gelsınzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?