Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım benim kilomu yanlış yazmışsın 83.6 dan 83,2 ye düştüm eksik bildirirsem böyle olur sempatiksalakcinni

aynalar, haysem tebrik ederim çok iyi kilo vermişsiniz inşallah hep böyle devam eder. darısıda bizim başımıza

bende yazamamıştım bugün kilomu ama doğru yazmışsın aynalar sadece 100 gram fazla olmuş okadar oda önemli ddeğil zaten saldıum bu hfta ama telafi edeceğim.opüyorum herkesi hamile olan arkadaşıda tebrik ediyorum.

hayır canım senin kilonda bir sorun yok sen bu hafta döndün takıma başlangıç kilon olarakta izne ayrıldığın kilon yazılır. senin izne ayrıldığında kilon 83 idi. ben onu yazdım

canım artık işi sıkı tutacam gücenmece darırmaca yok cuma saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olacak bundan sonra haberiniz olsun

diskalifiye etmek yerine aynı kiloda yazsan daha adil olur bence .ben çocuklu bir bayanım örneğin ve bu bu haftanın tamamını hasta geçirdim bilmem dha fazla söze gerek varmı.ne gücenirim ne darılırım.lafı ortaya koyarım .fırsat buldukça giriyor ve yorum yazıyorum diğer müdavimlerden daha fazla yazdığım ve bildirim yaptığım kesin herneyse sen bilirsin nasl uygunsa öyle yap...

canım bu konuda haksız olduğumu düşünmüyorum ve o sözü sadece sana söylemedim genel bir uyarıydı. ben geliyorum buraya cuma günü bildirim yapmayanları bekliyorum acaba biraz daha bekleyim gelirler mi diye pc başında oturuyorum. anlıyorum seni çocuklu olmak zor giremeyebilirsin ama perşembe girdiğin zaman benim şimdiki kilom bu yarın giremezsem bunu yazın diyebilirsin. cuma gelirsende yeni tartıldığın kilonu söylersin ama benide anlamak zorundasınız. geçmişi okuyun bakın kaç kere uyardım bildirimler perşembe akşamı yapılacak en genç cuma saat 10 a kadar yapılsın diye ama hala bu sorunu yaşıyorum. yaptırımdan başka çarem yok malesef

işte ben 174 boyunda 88 kilo bir hatunum.tabiki herkes gibi zayıflamak istiyorum.bu arada bana attığınız mesajda hergün paylaşım yapmak zorundasınız demişsiniz ama ben anlamadım hergün ne paylaşcam ben (aynalar).henüz yeniyim mazur görün beni.ayrıca hedefim 68 kilo

canım aramıza hoşgeldin. hergün neler yedin, ne sporları yaptın onları yazacaksın. diğer üyelerin yazdıklarına yorum yaparsın paylaşımdan kasdettiğim bu canım.
bir hafta deneme süremiz var paylaşımlarından ve kararlılığından emin olursak takıma alınırsın. takıma alınırsan önümüzdeki cuma listede olursun kaydirigubbakcemile5

ben kendimi tanıtıyım adım aslı. 28 yaşındayım erzurumda öğretmenim ve evde kaldım delikafadulden sende bize kendini tanıtırsan sevenirim

kızlar heleki hafta sonu hic yapamıyorum diyetimi...
sinir oluyorum yaaaa........
ama yooooooo....... aynalar beni gecmeden birseyler yapmalıyım.. :)

mrb aslıcım.ben 21 yaşındayım evli ve 1 çocuk annesiyim.zaten 15 gündür diyetteyim bu forumu yeni görüp katılmak istedim.umarım herkes amacına ulaşır.ayrıca tam olarak anlamadım sadece cumadan cumaya kaç kilo verdiğimizimi bildircez.ve nereye bildircez .ayrıca liste demişsiniz listeye nerden bakıcam biraz daha açarmısınız lütfennnnnn.
EN GÜZEL GÜNLER MUTLU YARINLAR SıZıNLE OLSUN.

canım kilonu buraya yazacaksın ben bütün takımın listesini hazırlayacam. paylaşım alanına yazacağım. senin buraya kilonu yazmaktan başka bişey yapmana gerek yok. her cuma en geç 12 ye kadar kilonu yaz sonrasını bana bırak sengözlerimebaksanab

kıslar bugün tartıya çıktım ki ne görim sanırm regliden dolayı gerekesiz bi sislik vardı.74.600 düm arkadaşlar.çok sevindim gaza geldim hehe.devam edyrm rejime tam gaz.greyfurt artık satmıolar çok a geziorum oyüsden meğer o çok faydalıymış.ama şimdide mate çayı içiyorum yeni başladım bugün bakalım .iki gündür doğru düzgün bişi yemedim ağırlıklı olarak karnıbahar haşlaması yedim yoğurtlu olarak bu kdar bugün çok yoğundum şimdilik bukdar benden

merhaba arkadaşlar
ben 3.takımdan tgull...bu hafta kilo veremedim hatta 200gram aldım.
ben varya ben pis boğazlı şişkonun tekiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…