- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.141
selam kızlar ben de azar azar yiyerek diyetime devam etmye çalşıorum ama bu hafta kilomda azalma yok busabah tartıldım hala 75.600.hayırlsı olsun bakalım bu sabah azıcık kaşarla azıcık ekmek yedim böle bir iki dilim dir ekmek sanrm kesilmedi parçaydı çünkü.birde yanına çay .öğlende yoğurt yemeyi düşünüorum akşamda çorba bugünlük benden bukdar.bir ara güsel kilo veriorum bi arada böyle duruo ya işte ozaman hevesim kırılıo ama allahtan inatla devam edirom neyse görüşmek üzere
anam kimsecikler yok hayirdir ne iss
aynalar bugun buraya ugrammais kesin diyeti bozduu kesin bakin gorun yarin geleek diyecekki kizlar cok yedim
selam canlarım.ay kusura bakmayın giremiyorum girersemde ha şimdi yazcam ha şimdi derken unutup gidiyorum yazmayı.canlarım ben fizik tedaviye başladım.sağ ayağımda geçen yıl dopuk dikeni olmuştu o büyümüş büyümüş kocaman olmuş .işin kötüsü sol ayağımdada başladı ama öyle böyle bi ağrı değil.sabah kalınca mekeliyerek gidiyorum lavaboya.okadar yani.işte onu kırdırmaya başladık.ilk önce büyük olan kırılsın dedi dr.şimdi seansları var oraya gidip geliyorum.gelincede ev işiş yemek bulşaık derken yığılıp kalıyorum işte.
haa buaradabi arkadaşımızın babası ölmüş hiraydı galiba allah rahmet eylesin ve geride kalanlarında sabrı cemil ihsan etsin inşallah.
nesoşcum seninde dedene allah acil şifalar versin inşşalah.
ya bide arkadaşlar benim diyet alt üst oldu.sabahları yürüyüşe felan da gdemiyorum.su bitki çayı zaten yok.napcam ben yaa.az önce abbam nolcak nasıl gidecek senin bu kilolar dedi.düşnün artık bendeki yerin dibine girmeyi.bazan açlık grevi yapasım geliyor haa.sadece su içeyim arada salatalık yiyeyim diyorum.şart teler tarasa bu gidişle öyle olacak heralde.
selam kızlarrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
uzun zamandır gelemiyordum nasılsınız bakalım
neslihanı aynaları rose14 ü görüyorum tanıdığım sizi çok özledim yeni arkadaşlarda varsizlerede merhaba kızlar
benim başımdan biraz tatsız olaylar geçti oğluşum çok hastalanı 2 ay hastanede kaldık sonra evde ona baktım iş güç hakgetire mağazalara hiç gelemedim eşim ilgilendi oğluşum artık iyi çok şükür toparlandı o okula gidince bende işe gelebiliyorum
evde net olmadığı için size yazamadım ama çok özledim herkezi dominoş nasıl burdamı hala bu arada bir haber daha benden hamileyim yeni bir bebek geliyo bizim eve neyse fırsat buldukça uğrar meraba derim size şimdi oğluşumla eve gideceğiz delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldena.s.
ay tesekkur ettim ya soyle azicik alinti yapindaa muhabbete baslayalimm
valla yurumekle cok yi yapiyorsun keske bende yurusem selulitler yine cikti onceden bilen bilir cok guzel yuruyordum hic birsey kalmamisti simdi cok fenalar nasil yapacam bilmiyom belki trde yururum insallah tabi
merhaba nazco geçmiş olsun canım atlatmışsınızya rahatsızlığı önemli olab bu. onlar hastalanınca bizler daha kötü oluyoruz bu arada tebrik ederim canım Allah bebeğini saglıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.selam kızlarrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
uzun zamandır gelemiyordum nasılsınız bakalım
neslihanı aynaları rose14 ü görüyorum tanıdığım sizi çok özledim yeni arkadaşlarda varsizlerede merhaba kızlar
benim başımdan biraz tatsız olaylar geçti oğluşum çok hastalanı 2 ay hastanede kaldık sonra evde ona baktım iş güç hakgetire mağazalara hiç gelemedim eşim ilgilendi oğluşum artık iyi çok şükür toparlandı o okula gidince bende işe gelebiliyorum
evde net olmadığı için size yazamadım ama çok özledim herkezi dominoş nasıl burdamı hala bu arada bir haber daha benden hamileyim yeni bir bebek geliyo bizim eve neyse fırsat buldukça uğrar meraba derim size şimdi oğluşumla eve gideceğiz delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldena.s.
Hayırlı cumalar kızlar ben 2 kg vermişim kusura bakmayın geç yazabildim okadar işim vardıkii koşuşturmaktan bildirmeyi unuttum 76 yım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?