Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zeynep ses bir iki ............
ordamsin takima asil uye oldugun zaman kac kiloydun baslangic kilon yani kacti senban bir de bakim yaa biraz hizli olun ya beni deli ediyonuz bee yaww

hee asil üye oldugumda 68dim ben zaten gecen hafta oldum :bbo:

tamam ozaman canim 68 baslangic kilon oldumu
bu arada akrep ikinizide yendi haberiniz olsun
takima giris paraliydi ya neyse hadi haftaya daha iyi olursun insallah en az bir kilo demistikk neyse sen al su sopalarida aklin basina gelsin klava:klava:klava:

birtek tugba kaldi kilosunu vermeyen kizlar kendisi gecen haftada yapmamisti kilo bildirimini
bana msde soylemistiama kilo bildiriminden bir gun once bu haftada yok ortalardaa cok bosladi yaa boyle yapmazdi bu nerdeyse hic girmiyo takima giriyo bir mesaj okadar sumilat desen ayni o hele artik hic girmez oldu ayricada kilo aliyo tabiki buraya katilimda bulunmadigi icin nasil yapacaz bu kizlari buraya getirmk icin bir fikri olan varmii

kizlarr ya benim kizin karni acikmis onu doyurmam gerekiyo ben gittim
sizler devam edin
hosgeldin eylul kiz senin gercek isminde eylulmu hic sormadiktaa

ama napıyım canım hastayım şişkinliğim var :1no2:
valla söz haftaya çok vericem valla bak:smiley-cool:

kızlar 71 kiloyum valla şimdi kalktım hemen pc başına oturdum
öpüldünüz
bu arada ben b ugün evde yokup haberiniz olsun

anam suan bak hele verdigim kiloyu begenmiyo sen verde gorekk :mymeka:
ne haber guzelim inecegine cikiyon oh giciklik degilmii canima degsin sana giciklik yapacm iste belki verirsin delikafadulden

dur kız verecem vermesinede bazı sebeplerden ötürü olmadı.merak etme sabret biraz bak nasıl kilo verildiğini hep beraber görcez.sen kilo vermeme sebeplerimi okumadınmı.kız patlıycam regli şiliği bitarfatan ama bu kabızlık ben, hepten mahvetti.çok sancı oluyo bide.eğer pazartesi ye geçmezse doktra gitcez.ee bide geblik şüphesi var :CüvCüv:buda ayrı bi konu.neyse hayırlısı.ama şu durumları bi atlatırsam bu ay sonuna 80im.bekle ve gör.:jeyyar:

kizlarr ya benim kizin karni acikmis onu doyurmam gerekiyo ben gittim
sizler devam edin
hosgeldin eylul kiz senin gercek isminde eylulmu hic sormadiktaa
yok neslihan benim ismim sedasengözlerimebaksanab bu hafta kacinci olacaz merak etim akrep hanim rose dediklerini katiliyorum lutfen neler yaptigini paylas bizimle vede kac zamanda verdin madem geliyon bizim sayfaya(tsk ederiz tabi) bi faydan olsun bizlerenaniknanik

evet canım serınce ıyıce bosladı burayı sen msnde uyar onu daha sık gırsın paylasımda bulunsun...
nukeray 1 hafta gıdecegını soylememısmıydı kızlar 2 hafta oldu
gayemde pazartesı gelır herhalde

slm rose reglim diyosun gebelik supesi nasil oluyoCADIARZU pes etme tabi elbete verecen kilolari:teytey:

kız sen hamılemsın yoksa, ıyı olur gercı 1 kızın vardı degılmı
ama keske once kılolarını verseydın ondan sonra hamıle kalsan daha ıyı olurdu senın ıcın canım hayırlısı bakalım Allah gonlune gore versın.

14.TAKIM ***89.ETAP*** SONUCLARI....

nukeray ( 61.5/61.5/0.0/0.0% )
serince84 (69.0/71/-2.0/-2.90% )
s2000( 69.5/69.3/0.2/0.29% )
sumilat( 60.6/61.3/-0.7/-1.16% )
haysem ( 66.0/64.0/2.0/3.03% )
rose14 ( 83.5/84.5/-1.0/-1.20% )
neslihan ( 73.0/72.5/0.5/0.68% )
psoriasis( 66.0/64.6/1.4/2.12% )
eylulce( 86.0/85.5/0.5/0.58% )
spagot(68.0/67.3/0.7/1.03% )yeni uyee
Sympathique(paylasimda bulunmadigi icin diskalifiye oldu)
14.TAKIM TOPLAM KILO ( 703.1/701.5 /1.6/ 0.23%)

Son düzenleme:
kızz sen hıc evde durdugun yok hep gezıyon masallah
bıraz oturda sohbet edelımkaydirigubbakcemile5

canlarım dogru diyosunuzda günüm var bugün gitmek zorundayım
ya kızım cok alıştı bilgisayara o hiç bırakmıyo
eşimde 2 haftadır evde bi memlekede gitti geldi o sırada da ben evde yoktum ne biliyim bi türlü oturamıyorum pc başına

Kızlar ben geldim geçmişi de okudum azcuk.Ben altta görunuyorum ama işimi yapıyom vaktım oluna okuyorum ve yazıyorum.Haberınız olsun.

slm rose reglim diyosun gebelik supesi nasil oluyoCADIARZU pes etme tabi elbete verecen kilolari:teytey:

allah iyiliğini versin regli zamnım hatta biraz geçti olamadım bitürlü.bide hamilelikle ilgili şüphelerim var işte. inşallah gebe değilimdir.aslında çok istiyoruz ama şuan zamanı değil.ama dediğim gibi varsada hayırlısı.yani yüzde 20 hamileyim.70de değil anladınmı.daha olmadım regli yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…