- Konu Sahibi Pinarbartu
- #1.781
slmmmmmmmmmmmmm kıslar ben geldim geçmişi okuyorum bir yandan güzel haberler var baya ne mutlu kilo veren arkadaşlaraa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz valla bir elma yedim simdide cay iciyom delii sen kendine bak ablanda kimbilir ne yedin
cnm süper walla akocaman tebrikler seniiiii:içelim:
Hayırlı cumalar kızlar a.s.a.s.a.s.
kız nesli:teytey: 2 kg vermişim hatta daha fazla ama 2 sayıyorum 19 kg gittihihoyyyt
bu sabah arkadaşıma kahvaltıya gidiyorumcokacimcoook sirkeli suyumu içtim namazdan sonra yatmadım pcyi zor açtım zaten kafamçokkarıştıeger 1 gün girmessem sebebi bilgisayardır tabi merak ederseniz-tatlicadiarzu-
hayırlı cumalar şekerler
benden 1 kilo daha gitti
sizde durumlar nasıl şekerler
hayırlı cumalar.sizlerin ve tüm müslümanların cuması mübarek olsun.duaların kabul olduğu bu cuma saatlerinde cenabı allah a haakıyla kulluğumuzu yapmak nasip eylesin inşallah.kilolar bidaha geri gelmemek özere sağlıklı bi şekilde gitsin.
ben kilo veremediğim gibi yarım kiloda almışım 1 kiloda fazla görünüyorum.sebebpmi:
1- regli olcam
2- 3gündür kabızım ve hala devam ediyo^
3 - yapmış olduğum lahana diyetinden sonra metabolizmaam altüst oldu.
4- sevinenler sevinmesin üzülenler üzülmesin halima çünkü artık kendimdeyim.sağlam ve ciddi adımlarla ilerliycem.buhafta kara listenin en altında olabilirim ama önümüzdeki maçlara bakcaz artık.
kizlarr ya benim kizin karni acikmis onu doyurmam gerekiyo ben gittim
sizler devam edin
hosgeldin eylul kiz senin gercek isminde eylulmu hic sormadiktaa
tamma canim bildirimini yapabilirsin3.TAKIM **90. ETAP **
sılagul( 64.0 /63.7 /0.3 /0.47 % )
bernuş ( 71.0 /69.0 /2.0 /2.82 %)
cici35 ( 72.0 /72.0 /0.0 /0.00 % )
kararsız ( 59.4 /59.4 /0.0 /0.00 % )
selin34 ( 66.5 /68.0 /-1.5 /-2.26 % )
compass rose ( 75.5/75.5/0.0 /%0.0)
cabik ( 77.4 / 77.4 / 0.0/ 0.00% )
ŞİMAL( 92.1 / 92.1 / 0.0/ 0.00 %)
naselaslan( 75.9 /74.9 /1.0 /1.32 %)
zeynaaap( 76.4 / 76.0/0.4 /0.52 % )
3. TAKIM TOPLAM KİLO ( 730.2 /728.0/2.2/0.30 %)
ARKADAŞLAR,KONTROL EDEBİLİRMİSİNİZ..
BİLDİRİM YAPICAM..
nesliii kısss ne çok kilo vermişsinn öyle bir deri bir kemik kalacan walllaaaa korkuyorum aferin sana yavaş git bekle ablanı yetişim sanaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
[
kıs cadı o acıkan ilknurmu gerçekten senmisin yoksa bak burda biraz şüphem varrrrrkaydirigubbakcemile5
slm canim hosgeldin
kiz sen bana gelenekadar ben coktan uskudari gecmsi olurum bosuna hecveslenme yani hani sen basladinmi yoksa yaptign mozaik paastayi mideyemi indirdinn hii borekte cabasi tabi hahahahha
kiz bende aciktim acikmaz olurmuyum oldum hatta acimda aksamdan beri elma yemekten gina geldi kizim ben bir tabak corba ictim valla ilknurla beraber
ayy sen oaralardan üsküdara gelene kadrrr offf anam offfffffffffffff:roflol:
ben o pastayı bir kerem misafirlerim için yaptımm tadına bilem bakmammmmm hıhhhhkaydirigubbakcemile2
hadi len sen elma le doyucan duyda inanmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol:
neslicm ben şimdilik çıkıyorum biraz işim var sonra gelirim ok mucksssss
kızlar 71 kiloyum valla şimdi kalktım hemen pc başına oturdum
öpüldünüz
bu arada ben b ugün evde yokup haberiniz olsun
bak burada canım
lıste tamam verebılırsın
ay cok morelim bozuldu gercekten yaa ne bu be herkez kilo almis olmuyo bu boyle biraz dusunmem gerek bazi seylerii