• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canımcım ben çıkıyorum eve gidiyorum evden belki girerim belki girmem belli olmaz o anki halime kalmış seni kobacan öptüm bu arada kıs sen akşam sadece elma yiyecektin ne oldu merak ettim ne yedin

tamam canim benim bende su bebeleri yatirim ozaman yarin gorusuruzz sabah girerim insallah sen kacta kalkiyon kizz
ben saat 9 10 gibi burda olurum ok gorusuruzzz

kizlar gercektennerdeisniz yaww kovdum herifi sizin yuzunuzden sizde ortada yoksunuz be anacigim nerdeisnizz tugbaa (serincee)gercekten seni cok merak etmeye basladim haberin olsunbe guzelim bana tlf nonu birakta bir goruselim seninlee
kafami karistirdin cok fenaaa

merhaba herkese bugunde giremedim hiç ne yazıkki ..2 gün böyle oldu maalesef kusura bakmayın.
geçmişi okudum okudum bitiremedim neler neler konuşmussunuz yine :)

bi arkadas daha gelmiş hoşgeldin :)

ben de regl oldum ve çok sancılı geçtiği için yattım hep kötüydüm sabah biraz peynir domates yedim öglen nerdeyse hiç bişey yemedim canım istemedi bi iki bisküvi attım agzıma sadece aksam da brüksel lahanası yedim..
bugunluk bu kadar bakalım yarın neler olucak :)

kıslar ben sabah gezmeye gidiyorum şimdiden bildireyim dedim sınav zamanı 1 kilo aldım su 2 günde 300 gramını vermişim ama yinede +700gr cok üzgünüm:((

herkese hayırlı geceler.bugünümükazasız atlattım.öğlen klasik kahvaltı.arada 1 elma yarım portakal.akşam 2 kaşık yeşil fasülye,közlenmiş kırmızı biberli patlıcan salata,3,kaşık yoğurt.haa bide işaret parmağım eni ve boyunda tavuk göğsü tatlısı.ohh be yedim rahatladım.ya arkadaşlar 3 gündür feci kabızlık yaşıyorum.çok afedersiniz ama çıkmıyo.ne yedim içtiysem tık yok.çooook uzun zamandır hatta yıllardır hiç böyle olmamaıştım.ondanda kilom fazala galiba.müthiş bi hazımsızlık var.lahandan sonra böyle oldum.off off nerden yaptım şunu.neyse bir musibet bin nasihata bedelmiş.bidahamı tövbeee.

Hayırlı cumalar kızlar a.s.a.s.a.s.

kız nesli:teytey: 2 kg vermişim hatta daha fazla ama 2 sayıyorum 19 kg gittihihoyyyt

bu sabah arkadaşıma kahvaltıya gidiyorumcokacimcoook sirkeli suyumu içtim namazdan sonra yatmadım pcyi zor açtım zaten kafamçokkarıştıeger 1 gün girmessem sebebi bilgisayardır tabi merak ederseniz-tatlicadiarzu-

Günaydın kızlar.Haysemcim seni merak ederiz tabikide girmezsen.Kızlar bende bildirimimi yapayım.64.600 kilom.Oyy çok mutluyum az kaldı.

14.TAKIM ***89.ETAP*** SONUCLARI....

nukeray ( 61.5/ % )
serince84 (69.0/% )
s2000( 69.5/% )
sumilat( 60.6/61.3/-0.7/-1.16% )
haysem ( 66.0/64.0/2.0/3.03% )
rose14 ( 83.5/% )
neslihan ( 73.0/72.5/0.5/0.68% )
psoriasis( 66.0/64.6/1.4/2.12% )
eylulce( 86.0/85.5/0.5/0.58% )
spagot(70.0.0/% )

14.TAKIM TOPLAM KILO ( 705.1/ / % )

Son düzenleme:
slm kizlar bu hafta sadece 500 g gitmis sunnet kinasi fenaya patladi bana bu hafta aslinda 650g gitmis ama 500 hesapla sen neslihan simdi cikmam lazim disariya sonra yine gorusuruz

valla haysemcim canim hgercekten tebrik ederim seni yaww supersin nasil gidiyi kiz hala su kilolar senden hayret ediyom okadar kilo verdin durmadida kilo vermen helal olsun sana

hayırlı cumalar şekerler
benden 1 kilo daha gitti
sizde durumlar nasıl şekerler

ve yeniledim çizelgemi herbişeyimi
yaşşşasıııııııııııııııııın

14.TAKIM ***89.ETAP*** SONUCLARI....

nukeray ( 61.5/ % )
serince84 (69.0/% )
s2000( 69.5/69.3/0.2/0.29% )
sumilat( 60.6/61.3/-0.7/-1.16% )
haysem ( 66.0/64.0/2.0/3.03% )
rose14 ( 83.5/% )
neslihan ( 73.0/72.5/0.5/0.68% )
psoriasis( 66.0/64.6/1.4/2.12% )
eylulce( 86.0/85.5/0.5/0.58% )
spagot(70.0.0/% )

14.TAKIM TOPLAM KILO ( 705.1/ / % )

gunaydın kızlar
bu hafta bası daha ıyıydım 400 gram gıtmıstı ama sonradan annemler gelınce fazla dıkkat edemedım sabah tartıldım sadece 200 gram gıtmıs, soz haftaya daha ıyı olcam...

hosgeldiniz kizlar gozum yollarda kaldi aksamdan beri siizi bekliom siz beni neden bekletiyorsunuz soyleyin bakalimm
bu arada merci canim sibelcimm

Back