- Konu Sahibi Pinarbartu
- #1.761
zeynep canim sen takima 70 kioyla girdin dimi baslangic kilon kacti be guzelim sen onu soyle bana
evet canım 70le girdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zeynep canim sen takima 70 kioyla girdin dimi baslangic kilon kacti be guzelim sen onu soyle bana
evet canım 70le girdim
tamam canim dedigim gibi asil uye oldugun zamani soruyom bakk yanlis olmasin sonra
hee asil üye oldugumda 68dim ben zaten gecen hafta oldum :bbo:
tamam ozaman canim 68 baslangic kilon oldumu
bu arada akrep ikinizide yendi haberiniz olsun
takima giris paraliydi ya neyse hadi haftaya daha iyi olursun insallah en az bir kilo demistikk neyse sen al su sopalarida aklin basina gelsin klava:klava:klava:
anam suan bak hele verdigim kiloyu begenmiyo sen verde gorekk :mymeka:
ne haber guzelim inecegine cikiyon oh giciklik degilmii canima degsin sana giciklik yapacm iste belki verirsin delikafadulden
yok neslihan benim ismim sedasengözlerimebaksanab bu hafta kacinci olacaz merak etim akrep hanim rose dediklerini katiliyorum lutfen neler yaptigini paylas bizimle vede kac zamanda verdin madem geliyon bizim sayfaya(tsk ederiz tabi) bi faydan olsun bizlerenaniknanikkizlarr ya benim kizin karni acikmis onu doyurmam gerekiyo ben gittim
sizler devam edin
hosgeldin eylul kiz senin gercek isminde eylulmu hic sormadiktaa
birtek tugba kaldi kilosunu vermeyen kizlar kendisi gecen haftada yapmamisti kilo bildirimini
bana msde soylemistiama kilo bildiriminden bir gun once bu haftada yok ortalardaa cok bosladi yaa boyle yapmazdi bu nerdeyse hic girmiyo takima giriyo bir mesaj okadar sumilat desen ayni o hele artik hic girmez oldu ayricada kilo aliyo tabiki buraya katilimda bulunmadigi icin nasil yapacaz bu kizlari buraya getirmk icin bir fikri olan varmii
slm rose reglim diyosun gebelik supesi nasil oluyoCADIARZU pes etme tabi elbete verecen kilolari:teytey:dur kız verecem vermesinede bazı sebeplerden ötürü olmadı.merak etme sabret biraz bak nasıl kilo verildiğini hep beraber görcez.sen kilo vermeme sebeplerimi okumadınmı.kız patlıycam regli şiliği bitarfatan ama bu kabızlık ben, hepten mahvetti.çok sancı oluyo bide.eğer pazartesi ye geçmezse doktra gitcez.ee bide geblik şüphesi var :CüvCüv:buda ayrı bi konu.neyse hayırlısı.ama şu durumları bi atlatırsam bu ay sonuna 80im.bekle ve gör.:jeyyar:
kızlar 71 kiloyum valla şimdi kalktım hemen pc başına oturdum
öpüldünüz
bu arada ben b ugün evde yokup haberiniz olsun
dur kız verecem vermesinede bazı sebeplerden ötürü olmadı.merak etme sabret biraz bak nasıl kilo verildiğini hep beraber görcez.sen kilo vermeme sebeplerimi okumadınmı.kız patlıycam regli şiliği bitarfatan ama bu kabızlık ben, hepten mahvetti.çok sancı oluyo bide.eğer pazartesi ye geçmezse doktra gitcez.ee bide geblik şüphesi var :CüvCüv:buda ayrı bi konu.neyse hayırlısı.ama şu durumları bi atlatırsam bu ay sonuna 80im.bekle ve gör.:jeyyar:
kızz sen hıc evde durdugun yok hep gezıyon masallah
bıraz oturda sohbet edelımkaydirigubbakcemile5
slm rose reglim diyosun gebelik supesi nasil oluyoCADIARZU pes etme tabi elbete verecen kilolari:teytey: