- 23 Aralık 2009
- 590
- 3
- 96
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #17.701
patates kızartması yedim
Eeeeeeeee peki kar hala duruyor mu.Bizim buraya da 2 gün önce karla karışık yağmur yağdı ama öyle değil tabiki.Bende aynalar nereye kayboldu diyordum... Geçmiş olsun canım....
neyse atlatmışınıs geçmiş olsun canım..
off kızlar offf bugün kelogs yemedim fırında kıtır kahvaltılık ekmekler yaptım yedim kepekli ama gün boyu yemek yemedim ondan başka atıştırmalar yaptım salata yoğurt bide halley gibibukadar hepsi ama yinede moralim bozuk kilo aynı canım sıkkın pes etmicem ama hevesim kırlıo böyle olunca haftaya memlekete gidym bi süre yokum dolayısyla tartıda evde kalıcak belki araya mesafe girerse özler beni dönüncede güzelik yapar bana :=)
Moralim çok bozuk.Ben üzülünce biraz yemeğe düşerim de.
Annem bi türlü düzelemedi.Bu kez de vücudu ilaçlara adapte olamıyor.Ne olacak bilmiyorum:çok üzgünüm:.Üzüntü biraz da dilime vuruyor benim sanırım:çok üzgünüm:.Ne çok konuştum öyle.......
canım herşeyin ilacı zaman denir ya çok klasik ama onu söliicem biraz zaman azcıkta sabır..sonra toparlayacak bunlar ha deyince olmaz.kolay bişe değil bünyesi neler atlatmış şimdi yeni bi düzene alışıo çok normal bunlar..inş güzel olucak herşey kısa zamandaopuyorumnanaktan
İnşallah canım.Endişeleniyoruz ister istemez.Şu ilaca bir adapte olabilseysi hayırlısıyla.İç kanama tehlikesi bile varmış.Sürekli idrarından kan geliyor.Şiddetli baş ağrıları yaşıyor.İlaca karşı aşırı duyarlı çıktı bünyesi.Bir türlü dozu ayarlanamıyor.Biz de endişeleniyoruz doğal olarak.
canım yaaa normalde coumadin kullanan hastalara biz bide kullanma kılavuzu veriyoruz ekstradan herhangi bi durumda önlenebilsin diye..vermedi mi doktorunuz size böyle bişey..çünkü tehlikeli olabilio sonuçta vücudun kan değiştiriliyo..dikkatli olun herhangi bi durumda düşünmeden hemen doktorunuzu veya hastaneyi arayıp sorun ihmal etmeyin...
Tabi sen ye makarnaları sonuç böyle olur işte.Ben o kadar uzun zamandır yemiyoru ki makarnanın tadını bile unuttum be.alsanaalsanasmile.Bence bi diyetisyen yardımı al sen tuğçecim.iki hafta önceye döndüm yine
85 kilom malesef
kıslar tartıya küsünce oda gücenmiş galiba ki güzellik yaptı bugün kilom 75.60 çok mutlu oldum 75leri gördüm sonunda
bidee tartıldım 59.8 olmuşum gittikçe azalıo vermem muhtemelen haftaya artık durur..boshayallersmile bu akşam misafirde gelcek bize biiiisüürü yemek yaptım yeemeden hayatta duramam yarın kesin gene 60 olurumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?