• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kaç gündür giremiyorum çünkü hem okul var hem de iş arıyorum part time çalışabileceğim bi iş o yüzden giremedim kusura bakmayın baya da bi eskiye dönüş var yeme konusunda ama toparlayacam kısa zamanda inş:)

yine geldim bennsempatiksalakcinni
bugünlük yeme olayımda bitti yazayım hemen ..sonra çıkayım drsler beni beklerdelikafadulden

1 elma
8 yemek kaşığı haşlanmış patates ve 8 yemek kaşığı yogurt(light)
1 portakal

ve iiçecklerm
. * lahana suyu
* yeşil çay
*limonlu sıcak su v.b
bugün baya bi içtim.günümün yarısı wc de geçti:içelim:

Simdi spordan geldim :zemuszemus
Bugun yediklerim;

Sabah ve oglen birbirine karisti : Hint yemegi olan ispanakli tofu ile bir dilim ekmek yedim

Aksam: Hunkar begendi yapicam; fakat 4 kasik yicem 4 kasik yogurtla beraber

Birde ben karar verdim kizlar Lahana corbasi diyetimi yapicam, ben kesin 2 kilo veriyorum 4 gunde bu diyetle...

yine geldim bennsempatiksalakcinni
bugünlük yeme olayımda bitti yazayım hemen ..sonra çıkayım drsler beni beklerdelikafadulden

1 elma
8 yemek kaşığı haşlanmış patates ve 8 yemek kaşığı yogurt(light)
1 portakal

ve iiçecklerm
. * lahana suyu
* yeşil çay
*limonlu sıcak su v.b
bugün baya bi içtim.günümün yarısı wc de geçti:içelim:

Lahana bana acayip kilo verdiyor, suyunu hic icmedim. Nasil limon falan koyuyor musun?

Günaydın kızlar ;

Bugün fazla giremeyeceğim nete; sabah öğretmenim rapor almış onun yerine derse gireceğim, öğleden sonra da toplantı var,geç biter.Müfettiş te eli kulağında.İnşallah bugün gelmez.

Ben bugün detoksa başladım bilginiz olsun mushu,kipra .Bakalım neler olacak.

Görüşürüüüz.

canım bende başladım bugün, tadı fena değil. umarım işe yarar

Lahana bana acayip kilo verdiyor, suyunu hic icmedim. Nasil limon falan koyuyor musun?

evet limonla birlikte içiyorum.tadı biraz kötü çünkü
ben ibrahim saraçoğlunun on günlük lahana kürünü yapıyorum son 3 gün kaldı
5 gün yapıyosun 3 gün ara verip bi 5 gün daha yapıyosun
banada kilo verdirdi :sm_cool:

kahveye az şekerli demeliyim ecem7 :jeyyar:
eğer kahveyi seviyosan ve çok çok az şekerli içecebileceğin bi kahve öneriyim
kolombiya kahvesi..aroması şekersiz içmeye bileç ok müsait
kahve zararlı tabiki ama beni neler yemekten alıkoyuyor o yüzden azaltarak devam ediyorum,kesemiyorum

midemin az yiyişi tartıya da yansıdı
düne göre 0.2 gr azım delikafadulden
tamamen midenin daha boş olmasıyla alakalı ama olsun seviniyorumkaydirigubbakcemile2

lahananın bu kadar övülmesinden sonra denemek istiyorum amadenediğim her seferinde kusacak gibi oluyorum

ben haşlayıp sadece yaprakları yesem olmaz mı sempatiksalakcinni
zekiyim dimi bilmiyorumkismile

Lahanayı çok severim ama ne çorbasını ne de suyunu içemedim bende.Çok sevdiğim lahanadan da tiksinecektim az kalsın.Ama aklıma geldikçe çiğ çiğ yemeyi çok seviyorum.

O yüzden bana göre değil.

Bugün detoksumun 2. günü kızlar dün akşam biraz zoraldı ama sıfır kaçamakla tamamladım.Hazırladığım 2 litre ayranı bitiremedim bile.Bugün de devam ama baş ağrısı başladı.İşin ilginci hiç ama hiç açlık hissetmiyorum.

Kipracım yazdıklarından anladığım kadarıyla senin de ilk günün iyiydi herhalde.Ama mushu dan ses yok:uhm:
Yarın tartıda herşey belli olur artık.:Saruboceq:

Hadi görüşürüüz.

Lahanayı çok severim ama ne çorbasını ne de suyunu içemedim bende.Çok sevdiğim lahanadan da tiksinecektim az kalsın.Ama aklıma geldikçe çiğ çiğ yemeyi çok seviyorum.

Bugün detoksumun 2. günü kızlar dün akşam biraz zoraldı ama sıfır kaçamakla tamamladım.Hazırladığım 2 litre ayranı bitiremedim bile.Bugün de devam ama baş ağrısı başladı.ışin ilginci hiç ama hiç açlık hissetmiyorum.

Kipracım yazdıklarından anladığım kadarıyla senin de ilk günün iyiydi herhalde.Ama mushu dan ses yok:uhm:

Hadi görüşürüüz.

sebaycım dünü kaçamaksız tamamladım:lepi: bende ayranı bitiremedim demekki bende

bi anormallik yokkaydirigubbakcemile3 acıkmıyorumda hiç ama başka bi sorun

oldu..:utangac:

gaz sancısı çekiyorum resmen..çok şişkinim bilmiyorum sende durum ne

ama nohut ayran bulgur beni bitirdiii :( şişkinliğim var bide üstüne regl olcam eli kulağında

onun şişkinliğii kendimi çok kötü hissediyorum ama devam konumundayım

bozmadım....genede yarın tartıda eksik kilo çıkıcağını hiç sanmıyorum çünkü regl

dönemindeyim ha bugün ha yarın yani...böyle işte..boshayallersmile

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız özledim dün giremedim hep aklımdaydı burası opuyorumnanaktan bugün aksam da bi daha gelicem inş. kilo bildirimi için
verirsin veririz verecek
vereceksiniz vereceğiz verecekler
verdiler veriyolar vermeliler
:))))))
açıklaayıcı olmuştur umarım kafamçokkarıştı
benimde 15 kilo vermem lazım toplamda.birazını verdim ben:lepi:
ayy cnm inş. inş.verelim ya bn de bu aralar az yiyorum dün karnımın gurultusundan uyuyamadım:sinifsinif: ama olsun az kaldı yaza aynaya baktıkça kilo veresim geliyo zaten cok pis gaza geldim.bi şeyi agzıma atarken korkuorum.göbeğimi içime cekmekten bi hal oldum artık hepimiz verelimm...

tamam siz bi yapın o zaman kaydirigubbakcemile2

okuldan geldim,nası mutluyum ya tekrar buralarda olmak çok güzel
çorba yapamadım gitmeden biraz çorba içicem şimdi akşama kadar idare eder
kendim için bişeyler yapmaya başlamak çok güzel cidden hihoyyyt
evet cnm haklısın hedefe ulasmak ıcın verdıgım her emek benı de cok mutlu edıyo..bi şey gördüğümde göbeğime bakıyorum hemen vazgeçiyorum:)

Simdi spordan geldim :zemuszemus
Bugun yediklerim;

Sabah ve oglen birbirine karisti : Hint yemegi olan ispanakli tofu ile bir dilim ekmek yedim

Aksam: Hunkar begendi yapicam; fakat 4 kasik yicem 4 kasik yogurtla beraber

Birde ben karar verdim kizlar Lahana corbasi diyetimi yapicam, ben kesin 2 kilo veriyorum 4 gunde bu diyetle...
oh oh afiyet olsun cnm bu arada lahana kürü cok faydalı odemı atmakta bı de lahananın bı ozellıgı varmıs tvde ender sarac solemıstı sanırım.mıneral atmadan sadece su atıyomus vucudun dengesini bozmadan bende yapmıstım bı ara ama hakkaten dayanamamıstım sebayın dediği gibi lahanadan sogudum ama ben tatsız tuzsuz ıcmeye kalkmıstım aslında baharat lımon fılan guzel bı lahana corbası olabılırdi.

kolay gelsiin hepiimize güzel günler diliyorum kızlar hepinizi öptüm:1hug:

kahveye az şekerli demeliyim ecem7 :jeyyar:
eğer kahveyi seviyosan ve çok çok az şekerli içecebileceğin bi kahve öneriyim
kolombiya kahvesi..aroması şekersiz içmeye bileç ok müsait
kahve zararlı tabiki ama beni neler yemekten alıkoyuyor o yüzden azaltarak devam ediyorum,kesemiyorum

midemin az yiyişi tartıya da yansıdı
düne göre 0.2 gr azım delikafadulden
tamamen midenin daha boş olmasıyla alakalı ama olsun seviniyorumkaydirigubbakcemile2

lahananın bu kadar övülmesinden sonra denemek istiyorum amadenediğim her seferinde kusacak gibi oluyorum

ben haşlayıp sadece yaprakları yesem olmaz mı sempatiksalakcinni
zekiyim dimi bilmiyorumkismile

soğan suyunu denemiş olsaydın lahanada kusacak gibi olmazdın şekerim kafamçokkarıştı
ay o nebiçim bi kokuydu suyunu içmeyi bırak mutfağa bile giremedim o gün.
yapraklarını yemen de yardımcı olur zayıflamanda.içemiyosan zorlamanın bi anlamı yok
zaten herşeyi zayıflatıyo .çorbası, salatası, yemeği seç beğen ye :)))

Son düzenleme:

Bugün detoksumun 2. günü kızlar dün akşam biraz zoraldı ama sıfır kaçamakla tamamladım.Hazırladığım 2 litre ayranı bitiremedim bile.Bugün de devam ama baş ağrısı başladı.İşin ilginci hiç ama hiç açlık hissetmiyorum.

Hadi görüşürüüz.

Ayyy hic sorma ben de tiksinmeye basladim

kizlar yediklerim
sabah: Bagel (bir cesit Amerikan simiti diyelim) ve biraz beyaz peynir, cay ictim
Oglen: Lahana haslicam onu yiyecem limonlu
Aksam: 1 kase dometes corbasi

Ya kizlar ben aralarda dayanamiyorum, kuru meyve, biraz tatli bisiler atistiriyorum yani kacamaklar :oklava: Kuru meyveden bisi olmaz di mi??????

Hadi görüşürüüz.

selam kızlar kaydirigubbakcemile3

canım şu detoks olayı pek işe yaramıyacak gibi dün bi sıkıntı hissetmedim ama bu gün sanki şişkinlik yaptı karın ağrısıda var. :bbo:
kızla aranızda çörek otunu deneyen varmı? sabahları yemekten yarım saat önce bir tatlı kaşığı alınıyomuş zayıflamaya yardımcı olduğu söyleniyor.

Back