- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #17.081
günaydın kızlar
benim bugün iştahım çok kapaşlı ya kepek ekmeğine hazırladıgım sandvic bile bitiremedim şimdi bi kayısı kurusu yicem bağırsaklarım çok tembel
Sporu da bıraktım.Annem ziyaretime geldi ya bu aralar o yüzden dikkat edemiyorum aslında.Okullar açılınca rayına oturur diye tahmin ediyorum.
Ama sizi takip ediyorum çok güzel gidiyorsunuz kızlar, hadi bakalım.
Plasticim Patates diyetini de denedim bir ara, sabahları 1 yumurta ye canım, proteinsiz kalma derim.Çünkü patates sadece karbonhidrat.
slm güzeller nasılsınız kaydirigubbakcemile3
bugün benim doğum günüm bir daha ki doğum günümü çıtır olarak kutlamak istiyorum mafoldumben
bu arada kızlar fazla giremiyorum tatildeyim beni affedin olur mu zaten tatilimde bitti yaza kadar eve gelemeyecem :a015:
slm güzeller nasılsınız kaydirigubbakcemile3
bugün benim doğum günüm bir daha ki doğum günümü çıtır olarak kutlamak istiyorum mafoldumben
bu arada kızlar fazla giremiyorum tatildeyim beni affedin olur mu zaten tatilimde bitti yaza kadar eve gelemeyecem :a015:
doğumgünün kutlu olsun şekerr Şeniz evetttt çıtır olmak hepimizin hakkı :lepi:
doğum günün kutlu olsunn canım :) iyi ki doğmuşsnnn hihoyyyt
bugün benim doğum günüm bir daha ki doğum günümü çıtır olarak kutlamak istiyorum :
Kızlar günaydııın;
Nice yıllara canım, doğum günün kutlu olsunalkisalkisalkis.İnşallah dileğin gerçekleşir:Saruboceq:
yenı gordum aynalar dogum gunun kutlu olsun tatlım aılenle sevdıklerınle nıce mutlu zayıf senelere :)
ya arkadaslarımm canlarım boğazımı tutamıorummm bennnnapcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?