Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne yapmalıyız ama bunun bi çözümü olmalı...ben eğer gün içinde bi şekilde kendimi tutabilirsem bile akşam ablam işten geldiğinde sürekli bişeyler yiyo..karşmda biri sürekli bişeyler yiyincee bnm de yiyesm gelio tok bile olsamm..

Selam kızlar 85 olmuşum :dance:
herencia,canım bende de aynı dert var.sık dişini valla ben kaç gündür öyle yapıyorum yerimseniben gecenin köründe bi yeme isteği geliyo,canım tatlı istiyo filan ama dayanmak zorundayız turkbayragi

kızlar yarın kilo bildirimi var unutmadınız değil mi :jeyyar:

Bu hafta kilo verememişimdir herhalde, üzerine almadıysak iyidelikafadulden

ya arkadaslarımm canlarım boğazımı tutamıorummm bennn napcamm

Çözüm bulan varsa bana da söylesin.Ay ben canım yemek istemiyor diyenlere deli oluyorum.Nasıl bir his acaba :uhm: karşında hapur hupur yiyecekler, senin canın istemeyecek:uhm:

vereliniortaktebrikler canım bende igünn zayıfladıgımı müjdelemek istiyorum

canım ruh halime göre benim çok değişkendir bu sıralar mide bulantımdan dolayı bi aşırı stahlı bi iştahsız oluyorum ama geneli iştah lı dırsırnaşık şey

evet ben de verdim azcık ama önemli olan kilo vermek deil önemli olan iradeye sahp çıkabilmek arkadaşlar bence kilo vermek okdr zor bişey deil 1-2 gun kassan kendni zten veriosn ama braktığn an o yemek yemek isteği yeniden vuku buluyo...dolaysyla iradeye hakim olmamızı sağlıcak bişeyler bulmak lazım...yogaya mı başlasam diyodum.ne dersniz bu konuda

kızlar bos yer var dediler geliyim mi var mı hala yer:1rolleyes:boyum 1.68 kilom 65 ti en son ama yarın kilo bildirimi varmıs o zmn söliyim son halıyle...

herencia bak şimdi sen 6dan sora yemek yeme miden küçülsün o zmn heec bişi yiyemezsin cnm dene bi bunu yogayı da bosver sen kendı kendıne hakım olabılırsın bencee yemeye duygusal anlam yukleme tokken yemek yeme bunyen alıssın buna bnde snınle aynı sorunları yasıyorum.bende tam basarılı olabılmıs degılım kendıme hakım olma konusunda ama.
bi zayıflasan sevk gelır yemek ıstemezsın zaten bısey dıye dusunuyorum bılmıyorum yanılıyor muyum?

kızlar selam bende yarın yapıcam kılo bıldırımı ama benım dıetım 1 haftalık 1 hafta sonunda yıne yazarım bugun 3.gunum yarın 4.gunum olucak oh be kacamaksız yaptım :)

Günaydııın;

Sabah biraz işim vardı kızlar sadece kilomu yazıp çıktım.Bu arada bu hafta hiç kilo veremedim.Gayet normal tabi; spor yok, ha bire ye, olacağı bu.:bbo:

Kızlar sabah 1 haşlanmış yumurta yedim.

Öğle için kendime portakallı kereviz yaptım, yanına da yoğurt.

Akşam da az yemeye gayret edeceğim.

hadi görüşürüüz, ben buralardayım.:teytey:

bende kendıme ceza verdım aksam yemek yemıycem hıh dun arkadasa gıttık 2 bıra ıctım o yuzden aksam yemek yemıcem yerıne bol bol spor zaten canımda yemek ıstemıyor kızdım ya kendıme ondan herhalde :) şarap ıcıcektım ne guzel en zararsız olan o :)

günaydın kardeş takım.hayırlı cumalar.

bizim son durum bu diskalifiye olan arkadaşı hesaba katmadım doğrumu acaba lütfen birisi kontrol edip acil cevap versin çıkmam lazım lütfeeeen

3.TAKIM **142. ETAP **

cabik ( 73.2/73.2/0.0/0.00% )
kalimera (81.0/81.0/0.0/0.00%)
memuzin (75.0/76.0/-1.0/1.33%)
semo (64.9/64.9/0.0/0.00%)
silagul (62.0/72.0/-10.0/-16.13%)(üzgünüm bu tablo için)
pirlanta_a (62.0/61.5/0.5/0.81%)
niloşş (81.2///%) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye
3.TAKIM TOPLAM KıLO (418.1/428.6/-10.5/%-2.51)

BU ŞEKıLDE BıLDıRıM YAPTIM BıLGıNıZE

Son düzenleme:
14. TAKIM 142. ETAP

aynalar ( 93,6 / 93,6 / 0,0 / 0,00%)
hiray ( 69,5 / 69,5 / 0,0 / 0,00%)
mushu ( 81,0 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi
elifnur35 ( 78,5 / / / % )
sebay ( 66,5 / 66,5 / 0,0 / 0,00% )
plasticwoman ( 74,6 / 75,9 / -1,3 / -1,74%)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / % )

kızlar elifnurdan haberi olan var mı galiba nickini değiştirmiş
bu arada Gamiş ve herencia siz bu hafta deneme süresindeydiniz bugünkü kilolarınız başlangıç kilolarınız olcak ve haftaya listede olacaksınız bu arada hedef kilolarınızıda yazın kızlar tamam mı

14. TAKIM 142. ETAP

aynalar ( 93,6 / 93,6 / 0,0 / 0,00&#37
hiray ( 69,5 / 69,5 / 0,0 / 0,00%)
mushu ( 81,0 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi
elifnur35 ( 78,5 / 78,5 / 0,0 / 0,00% )
sebay ( 66,5 / 66,5 / 0,0 / 0,00% )
plasticwoman ( 74,6 / 75,9 / -1,3 / -1,74%)

14.TAKIM TOPLAM KıLO ( 382,7 / 384,0 / -1,3 / -0,34% )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…