- Konu Sahibi Pinarbartu
- #17.121
ya kimse bana bi hosgeldin bile dememiş saolun kızlar cok ilgilendiniz ben başka takımlarda deneyeyim madem sansımı
basarılar hepinize
basarılar hepinize
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kimse bana bi hosgeldin bile dememiş saolun kızlar cok ilgilendiniz ben başka takımlarda deneyeyim madem sansımı
basarılar hepinize
basarılar hepinize
hoşbuldukk,bnm boyum 1.68 kilom 66 şu an 55 olmak istiyorum sebaycım.Canım gözümüzden kaçmış, hoşgeldin.
Bu aralar bizim takım pek aktif değil,ben yarıyıl tatiline bağlıyorum sebebini,üyeler çok sık giremiyor sanırım.
Eveeet kaç kilosun bakalım? Hedefin kaç kilo vermek
cnm cok saol hosbuldumm a.shoşgeldin balım bende yeniyim
basarılar hepinize
Merhaba;
__ben duygu 18 yaşındayım 59kilo 165boyun hedef 50 kilo
hırslıyım bu konuda hem zayıflamak hemde sağlıklı yaşamak diyet yapmak
beni kabul edersenin seviriim
şimdiiden teşekrler
selam kızlar umarım herkes iyidir.
ben diskalifiye olmuşum :1no2: bazı sağlık problemleri yüzünden size yazamamıştım neyse kısmet böyleymiş. Ama izin verirseniz yarışmaya katılamasamda burda sizlerle paylaşımda bulunmaya devam etmek istiyorum. motivasyonumu yeterince yitirdim zaten :çok üzgünüm:
sizlerinde yardımıyla kaldığım yerden devam etmeliyim. bu yaza zayıf girmek istiyorum
topikteki tüm arkadaşlara iyi zayıflamalar inşallah en kısa zamanda gider bu yükler