• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya kimse bana bi hosgeldin bile dememiş saolun kızlar cok ilgilendiniz:( ben başka takımlarda deneyeyim madem sansımı
basarılar hepinize

Son düzenleme:
ya kimse bana bi hosgeldin bile dememiş saolun kızlar cok ilgilendiniz:( ben başka takımlarda deneyeyim madem sansımı
basarılar hepinize

Canım gözümüzden kaçmış, hoşgeldin.kaydirigubbakcemile5

Bu aralar bizim takım pek aktif değil,ben yarıyıl tatiline bağlıyorum sebebini,üyeler çok sık giremiyor sanırım.

Eveeet kaç kilosun bakalım? Hedefin kaç kilo vermek:uhm:

Merhaba;
__ben duygu 18 yaşındayım 59kilo 165boyun hedef 50 kilo
hırslıyım bu konuda hem zayıflamak hemde sağlıklı yaşamak diyet yapmak
beni kabul edersenin seviriim
şimdiiden teşekrler

aynalar aldın gönlümü cnm saol msjın için sizinle kilo vermeyi çok isterim tabiiki.opuyorumnanaktan
Canım gözümüzden kaçmış, hoşgeldin.

Bu aralar bizim takım pek aktif değil,ben yarıyıl tatiline bağlıyorum sebebini,üyeler çok sık giremiyor sanırım.

Eveeet kaç kilosun bakalım? Hedefin kaç kilo vermek
hoşbuldukk,bnm boyum 1.68 kilom 66 şu an 55 olmak istiyorum sebaycım.
hoşgeldin balım bende yeniyim
cnm cok saol hosbuldumm a.s

slm kızlar ben bugün erzurum yolcusuyum. yarın size allahta izin verirse erzurumdan yazacağım. daha sık sizinle birlikte olacağım. görüşmek dileğiyle

oa ya sabahtan beri kmse yazmadı mı arkadaslar ben bugn muz portakal fln yedm baya...aksam da pikolata yedim :D süperm

Günaydın kızlaaar;

Yeni Bir gün, yeni bir hafta, yeni bir eğitim dönemi herkese hayırlı olsun.

Hafta sonu fena değildi benim için, spora başladım yenidenhihoyyyt

Bugün sabah 1 yumurta ile güne başladım.Bu hafta 500 gr verebilirim inşallah(daha fazlasını beklemiyorum zaten)

Aramıza hoşgeldin LoyaltyGirlkaydirigubbakcemile5

selam kızlar umarım herkes iyidir.
ben diskalifiye olmuşum :1no2: bazı sağlık problemleri yüzünden size yazamamıştım neyse kısmet böyleymiş. Ama izin verirseniz yarışmaya katılamasamda burda sizlerle paylaşımda bulunmaya devam etmek istiyorum. motivasyonumu yeterince yitirdim zaten :çok üzgünüm:
sizlerinde yardımıyla kaldığım yerden devam etmeliyim. bu yaza zayıf girmek istiyorum
topikteki tüm arkadaşlara iyi zayıflamalar inşallah en kısa zamanda gider bu yükler

günaydın kızlar bu sabah 1 dilim kepek ekmeği 3 zeytin küçük bir peynir ve şekersiz çayımla kahvaltımı yaptım öpüyorum sizi

selam kızlar umarım herkes iyidir.
ben diskalifiye olmuşum :1no2: bazı sağlık problemleri yüzünden size yazamamıştım neyse kısmet böyleymiş. Ama izin verirseniz yarışmaya katılamasamda burda sizlerle paylaşımda bulunmaya devam etmek istiyorum. motivasyonumu yeterince yitirdim zaten :çok üzgünüm:
sizlerinde yardımıyla kaldığım yerden devam etmeliyim. bu yaza zayıf girmek istiyorum
topikteki tüm arkadaşlara iyi zayıflamalar inşallah en kısa zamanda gider bu yükler

Geçmiş olsun canım umarım önemli bir şey değildir.Aynalara durumu bildir istersen, vardır mutlaka bir yolu.Ümidini kaybetme, yarışmasan da paylaşımda bulunmandan bir sıkıntı çıkmaz herhalde.

KIZLAR NERDESİNİZ YAAA?:enbuyukkk:

Kendi kendime yazıp duruyorum.kafamçokkarıştı

Öğlen: çeyrek döner yedim.:kedi:Başka birşey bulamadım.Markete de çıkamayınca mecbur kaldım.

Akşama da Nohut yemeği var.

HADİ GELİN ARTIK...

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

kızlar selammm et dıyetındeyım ben bugun 3.gunum ve 1 kılo vermısım :) bu hafta en cok kılo veren ben olucam hıh :D

Back