• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hee haksız mıyım :) öyle değil mi sdece konuşan 2-3 kişi :) neyse olsun insan karar verince 3 kişi de olsa 13 kişi de olsa önemli değil aslında ama daha ekip ruhu olsa guzel olurdu tabi :)....bu arada ben smdik öğle yemeği olarak bir kase cacık ve 3adet eti formumı mideye indirmekteyim :)

hee haksız mıyım :) öyle değil mi sdece konuşan 2-3 kişi :) neyse olsun insan karar verince 3 kişi de olsa 13 kişi de olsa önemli değil aslında ama daha ekip ruhu olsa guzel olurdu tabi :)....bu arada ben smdik öğle yemeği olarak bir kase cacık ve 3adet eti formumı mideye indirmekteyim :)

haklısın tabiki olumunekankayizsmile
ayy ben bugün elma diyetine başladım ya 88 olmuşum :1no2: bari bikaç gün yapıyım da kilo verdikçe moralim yerine gelir,sonra bırakırım hihoyyyt

selam arkadaşlar ben gamze 1 56 boyunda 67 kilo ağırlıgındayım bnde sizlerle bu yarışta başarmaya geldimhihoyyyt

bu elma diyeti nasıl bişeymiş :) moral olcaksa dediğin gbi yapalım bizde dominasyon :)

sana link veriyim incele canım
ben bunu yazın yapmıştım bilirler kızlar 1 günde 1 kilo verdim,ertesi gün 1.5 aldım sempatiksalakcinni yani çok sağlıklı değil,geri alma ihtimalin çok yüksek.
ama az kilo veririm de moral olur diye düşündüm bugün tam uymadım zaten kafama göre takıldım aklinialirimsmile
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/300677-elma-diyeti-deneyimleri.html
dipnot: bu sexybebek arkadaşımız kendi resimlerini koymuştu bi ara,ama sonra kendi resimleri olmadığı ortaya çıktı filan.. son durumu bende bilmiyorum :roflol:
diyet listeleri bölümü de ben girmeyeli düzenlenmiş zaten dur bi göz atıyım kaydirigubbakcemile4

Günaydın arkadaşlar;

Hafta sonu yeni arkadaşlar katılmış aramıza Hoşgeldin Gamiş

Hafta sonu hiç durmadan yedim arkadaşlar.Biraz canım sıkkındı.Okul müdürü atamaları oldu biliyorsunuzdur belki.Başvurum kabul edilmedi.senağlama

Bugün kendimi toparladım.Sabah peynir ve tam buğday ekmeği yedim.

Öğle: Yaprak sarması(az yerim)

Akşam: Patatesli tavuklu güveç var.(ben sadece 1 parça tavuktan yerim)

Spora çarşambadan sonra başlıycam tekrar(annem gidince)

Zayıf günleeeropuyorumnanaktan

oaaa yaa :D bu elma diyeti ne böyleee...zaten elma sevmem bu kadar elma yersem hakkın rahmetine kavuşurum heraldee :) ben şimdik 1 kase sütlü nesfitçiğimi yedim ve mutluyum :)

oaaa yaa :D bu elma diyeti ne böyleee...zaten elma sevmem bu kadar elma yersem hakkın rahmetine kavuşurum heraldee :) ben şimdik 1 kase sütlü nesfitçiğimi yedim ve mutluyum :)

Ben de denedim elma diyetini ama olmadı,elmayı çok sevmeme rağmen bir süre sonra bıkkınlık veriyor.Bence en iyisi az yemek,ekmek, tatlı vs. kesmek ve sağlıklı gıdalarla beslenmek.Belli bir diyete bağlı kalmak hiç bana göre değil.:1closedeyes:

Ben de denedim elma diyetini ama olmadı,elmayı çok sevmeme rağmen bir süre sonra bıkkınlık veriyor.Bence en iyisi az yemek,ekmek, tatlı vs. kesmek ve sağlıklı gıdalarla beslenmek.Belli bir diyete bağlı kalmak hiç bana göre değil.:1closedeyes:

kesinlikle haklısın canım ayrıca o tarz beslenme hem bağıırsakları tembelleştirir hemde metabolizmayı çok düşürür

selam kızlar kimse gelmiyormu ya şimdi akşam ne yediğime geleyim haşlanmış tavuk 1 kase yoğurt ve 2 çorba kaşığı bulbur pilavı yedim yine ekmek yemedim 1 saat sonrada meyve mi yiycem sadece portakal hadi sonra görüşürükk

kızlar selam,
sımdık agırlıklarımla sporumu yaptım bırazda supernatural ızlıcem :) patates dıyetıne başladım sevgılıler gunune kadar yapıcam 3-5 kg verdırıo haftadada sporda yapıyorum umarım olurda 6 kg verırım :) 3 de razıyım

ben de akşam tavuklu sandviç yağsız patates kızartması yedim ayrıca bugn 1 saat yuruyuş yaptım smdide portakalımı yedim...hadi bakalımmm ...milllett nerdesinizzzz :)

selam kızlarrrrr:teytey:

OOOOOOOO.......YENİ ÇITIRLAR DÜŞMÜŞ BİZİZM TAKIMA

HOŞGELDİNİZ KIZLARRRRa.s.a.s.

ya ben pek giremedim bu aralar affedin

yarın anneme gitmeyi düşünüyorum hava durumuna bağlı

cuma günü dönücem

kilomu aynı yazarsın aynalar

öpüyoooruuummmmmmopuyorumnanaktan

Günaydıııınopuyorumnanaktan

Kızlar sabah 1 tost yedim

Öğle: Biraz çorba yiycem(yeşil mercimek)

Akşama da köfte ve salata

Sanırım bu hafta kilo veremiycem,biraz fazla kaçırıyorum yemeklericokacimcoook

Biri bana dur desin:oklava:

Günaydıııınopuyorumnanaktan

Kızlar sabah 1 tost yedim

Öğle: Biraz çorba yiycem(yeşil mercimek)

Akşama da köfte ve salata

Sanırım bu hafta kilo veremiycem,biraz fazla kaçırıyorum yemeklericokacimcoook

Biri bana dur desin:oklava:

bol spor yap canım barı o arayı telafı edersın

kızlar kımse yok takımda :( valla ben patates dıyetındeyım kaydirigubbakcemile4

günaydın herkese ben sabah yine 1 kase nesfit ve sütümü yedimmm :) arkadaslar hepimizin amacı belli kilo vermek motivasyonumuzu süşürmeyelim destek olalım birbirimizeee :) ben genelde acıkınca aklıma site geliyo acıyorum hemen bişeyler yazıyorum :) aklmdan gidiyo zATEN yemek yemek, bu bile bi etkisidir bence bu sitenin :)

hadi kızlar gitsin kilolar yağlarr :)

Back