• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar
benim bugün iştahım çok kapaşlı ya kepek ekmeğine hazırladıgım sandvic bile bitiremedim şimdi bi kayısı kurusu yicem bağırsaklarım çok tembel

günaydın kızlar
benim bugün iştahım çok kapaşlı ya kepek ekmeğine hazırladıgım sandvic bile bitiremedim şimdi bi kayısı kurusu yicem bağırsaklarım çok tembel

oh oh ne guzel hepımızın ıstahı kapalı olsun kaydirigubbakcemile2 gun kurusuda cok ıse yarıo ;) opuyorumnanaktan bayanssulusmile

Sporu da bıraktım.Annem ziyaretime geldi ya bu aralar o yüzden dikkat edemiyorum aslında.Okullar açılınca rayına oturur diye tahmin ediyorum.

Ama sizi takip ediyorum çok güzel gidiyorsunuz kızlar, hadi bakalım.

Plasticim Patates diyetini de denedim bir ara, sabahları 1 yumurta ye canım, proteinsiz kalma derim.Çünkü patates sadece karbonhidrat.

Sporu da bıraktım.Annem ziyaretime geldi ya bu aralar o yüzden dikkat edemiyorum aslında.Okullar açılınca rayına oturur diye tahmin ediyorum.

Ama sizi takip ediyorum çok güzel gidiyorsunuz kızlar, hadi bakalım.

Plasticim Patates diyetini de denedim bir ara, sabahları 1 yumurta ye canım, proteinsiz kalma derim.Çünkü patates sadece karbonhidrat.

tamam cıcım senı dınlıcem opuyorumnanaktan

günaydın kızlar sabah yağsız kepek ekmeğine peynirli tostumu ve yeşil çayımı içtim
dün akşam hiçbirşey yemedim kızlar karnım bu sıralar çok ağrıyo aksam 7 de uyudum sabaha kadar

selam kızlar ben halen patates dıyetındeyım hıp hop vıdeoları var hem spor amaclı ozellıkle karın cok ıyı calıstırıo onu yaptım 35 dk kaslarım agrıo bıraz bayadır agırlıkla calısmıodum ondan oncekı gun baya yuklendım hamlamısım o yuzden tek hıp hop vıdeolarını yaptım ama aksam leslie 3 mill yuruyus,call,hip hop,01chalextreme yapıcam 40 dk oda

selam kızlarr rejimim süper gidiyo bugün öğlen ıspanak ve yogurt yedim ekmek yine yemedim:sm_cool: önceden saat 1 gibi tatlı krizlerim gelirdi bugün olmadı zaten işe artık tedbirli gidiyorum tatlı krizim geldimi elma yada portakal yiyorumkaydirigubbakcemile3

slm güzeller nasılsınız kaydirigubbakcemile3
bugün benim doğum günüm bir daha ki doğum günümü çıtır olarak kutlamak istiyorum mafoldumben
bu arada kızlar fazla giremiyorum tatildeyim beni affedin olur mu zaten tatilimde bitti yaza kadar eve gelemeyecem :a015:

bugün benim doğum günüm bir daha ki doğum günümü çıtır olarak kutlamak istiyorum mafoldumben
bu arada kızlar fazla giremiyorum tatildeyim beni affedin olur mu zaten tatilimde bitti yaza kadar eve gelemeyecem :a015:

doğumgünün kutlu olsun şekerr Şeniz evetttt çıtır olmak hepimizin hakkı :lepi:

doğum günün kutlu olsunn canım :) iyi ki doğmuşsnnn hihoyyyt

iyigeceler kızlar ben bugün akşam 2 adetcik çiğ köfte yidim :kedi:
3 kaşıkta makarna aldım onu yidim bilmiyorumkismile

Kızlar günaydııın;
bugün benim doğum günüm bir daha ki doğum günümü çıtır olarak kutlamak istiyorum :

Nice yıllara canım, doğum günün kutlu olsunalkisalkisalkis.İnşallah dileğin gerçekleşir:Saruboceq:

Ben dün giremedim internete kızlar, annemi yolladım,sonra da izin alıp eve gittim akşama misafirim gelecekti.

Bugün sabah 1 haşlanmış yumurtayla güne başladım.Öğle ve akşamı bilmiyorum karar verince yazarım.

Akşam spora da tekrar başlayacağım.

yenı gordum aynalar dogum gunun kutlu olsun tatlım aılenle sevdıklerınle nıce mutlu zayıf senelere :)

bugun patates dıyetımın 3.gunundeyım yarın normal yemeye baslıcam bakalım 1 hafta sonunda kac kılo vermıs olucam

Back