• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamam ozaman yarin yap ama paylas oldumu seni takip ediyorum haberin olsun [/QUOTE]

tamaaaammmmmzemuszemushihoyyytkaydirigubbakcemile2

ben de aksm yemeğnde 3 kask pilav ve bi kase yoğurt yedm bska bsey yiyemedim...öğlen nesfit yemistimm ....bgn regl oldum planlar suya dusmemelii,tatlı krizi tutmamalı bugn diyetimin ilk gunu .... :) bana akıl verin plz cnm tatlı istemiyoooo (tamamen yalan) :D

ahh ah benim minik mini minnacik kusum ne yapacaz bilmiyom bende ayni dertteyim iste verdimmi almak daha zor oluyorr
ne yapalim yapacaz artik birseyler ayrica spor yapmanada sevindim darisi benim basima

nivea body cd'sini indirdim işte her gün yapmaya çalışıyorum bişeyler. leslie filan..
o iyi oldu da ben bugün akşamüstü ayran detoksu mu öyle bişey vardı ya,nohut,mercimek filan haşlıyoduk.Canım ondan istedi hem de 2 gün yapayım dedim hazırladım ve 2 saatte 1 kase yemem gerekirken,2 kase yedim,1 saat sonra tekrar 2 kase yedim
nasıl yedim ben de anlamadım ama bilmiyorumkismile ohaoldumsmile
birazdan spor yapıcam yakarım artık 2 saat yapsam alsanaalsanasmile
ahh ahh bi aralar 78 kiloydum ne güzel,veremedim bari almasaydım şimdi en azondan moralim düzgün olurdu.
şişkinlik de var bende kaç gündür hamile gibi geziyorum valla gören hamile sanar 6-7 aylık :roflol:

Son düzenleme:
bu arada,bazen uğruyorum ama arada kaynıyor
yeni gelen arkadaşlar,hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
inşallah kısa sürede mezun olursunuz istediğiniz kiloya inersiniz olumunekankayizsmile

kızlar gunaydın yarın gıremıycegım cunku dershanem var gec cıkıyorum bı pazarım var oda evde olmuyorum dersden sonrada
dün akşam bısı yememıstım cıgkofte yedım bırazcık ama okadarda olur dıyorum bısı olmaz

sabah: k flaksımı yedım sutle

lahana çorbası yaptım dun onu yıycem ama benımkı daha cok lahana yemegı gıbı oldu beyaz lahanayı pek sevmem kapuska bıle bana ıgrenc gelır blendırdan gecırmedım suyunuda az koydum bakalım ne olucak bugun ve yarın onu yıycem her hafta sonu sapıtıyorum cunku ama artık olmıcak hıh yaz yaklaşıo ıyıce

mrb kızlar...
bugün lapa günüüüümmmm...sabah yarım kase lapamı yedim...mısır püskülü,kiraz sapı ve yeşilçay üçlüsünü kaynattım bugüne özelll onu içicem...bakalım faydalı olursa bu karışımı içerim artık :)

kk nın saat ayarlarında mı bi sorun var yoksa benim düzeltmem gereken bişeymi var anlamadım :S
saat 12.23 te yazdım ama 10.23 diye çıkıyo :S

Back