- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #17.001
mrb kızlar...
dün gece 1 avuç çekirdek yedim ama üstüne 2 bardak ılık su,1 bardakta elma sirkeli ılık su içtim...
bu sabah tartıldığımda şok oldum...77.5 çıktım2 gündür regliyim acaba ondanmı? çok dikkat ettim bu haftada...bacaklarımda şiş ama belli yani çizmelerimi zor giydim :S şimdi benim kilomu nasıl yazmamız gerekiyo? bugün ne çıktıysam o mu yoksa regli dönemindeyim diye sabit mi? sabah tekrar tartılırım,erken girebilirsem yazarım...şok şok şok oldum yaniii.... bunun üzerine 1 metroyu açtım 1. ısırığı aldım aklıma burası geldi geri bıraktım..malum canım tatlıda istiyooo...yemedim amaaa... oofff offf ben bu kiloları nasıl vercem yaaa
canimm benim ya sen nerdesin bakim ,ahh ahh elime gecirecem seni cok fena dayakliksin tamam benimde senden kalir yerim yok ama ben yapamiyom sen yap beri diyecemm oda karr etmiyecek ayy ben varya cok fanayim kimseye birsey diyecek yuzum yok inaninn ne yapacam ben bilmiyomm kilo laip duruyoruumm allah sonumu hayir getiree
geri donmedim guzelim ama buralardayim arada geliyorum ama arkadaslar fazla olmuyor beni taniyanda yok oyuzden pek muhabbet saglayamiyoruzz simdilikk
hele bir toparlansin takimdaa ozamaninsallah birbirimize destek verecegizz
sende gel arada
merhaba arkadaslar ben takımınıza katılmak istiyorum 19 yasındayım 155 boyundayım 63 kiloyum 13 kilo fazlam var ...daha önce cok kez diyetler yaptım akupunktura gttim 10 kilo verdim...çok sukur geri almadım onları..spor yaptım diyetisyene gittim...takım ruhunun gaza getirceğine inanarak grubunuza uye olmaya karar verdm.eğer gaza gelirsem sorumluluk sahibiymdir..aziliyimdir...yeterki o şevk gelsin ...evet yardımcı olalım birbirimize :)
canım hoşgeldin aramıza. biz bir hafta deneme süresinden geçiriyoruz takıma katılmak isteyenleri. paylaşımından kararlılığından emin olursak takıma giriyorsun. hergün en az bir msj bırakman gerekiyor takıma. neler yaptın , neler yedin hepsini paylaşıyorsun takımla. sen bize, biz sana destek olmaya çalışıyoruz. inş güzel paylaşımlar olur. tekrardan hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile3
yani aslında benim sorunum şöyle acıkmadığım halde sürekli bişeyler yiyorum..can sıkıntısından girip çıkıp bişeyler yiyorum duzenli yemek saatim olmadığı için dengesiz besleniyorum ..tabi çok zararlı bu ama irade cok önemli...iradeye nasıl sahip cıkcazz :/
bu takım biraz az mı aktif acaba :)
herencia aramıza hoş geldinopuyorumnanaktan
aynalar ben dün kilomu yazmıştım sadece yarın sabah daha az çıkarsam ve erken girebilirsem tekrar yazarım demiştim ama ne yazıkki bugün daha fazla çıktımmafoldumbenne oluyo anlamadımki yaaa,katıldığım zamanki kilomdan fazla çıktım benmafoldumbenmoralim sıfırmafoldumben
bugün lapa diyeti yapıcaktım ama kahvaltı yapmayı çok sevdiğim için lapayı hazırladığımla kaldı...bi güzel kahvaltımı yaptım kepekli galetamla...1 dilim peynir,3 çatal sosisli yumurta yedim o kadar...bol bol ılık su hatta sıcak su içiyoruuummm:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?