Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şu malum dönemler benimde çok canımı sıkıyo

sabah tekrar tartıl

metrodan 1 ısırık yediğin için aferin sanaa.s.

ben hemen kilomu yazayım

binbir zorlukla girdim foruma

paylaşımda bulunamamım bedeli

500 gr almışımmm

egzersize başlamam lazımmkaydirigubbakcemile2

Şeniz

Şeniz

Günaydın Arkadaşlar;

Aynalar kilomu bildiriyorum canım 66,5sositososito

Veremem diyordum ama 500 gr gitmiş.Yine söylüyorum arkadaşlar ÇÖREKOTU nun çok faydasını gördüm ben.1 haftadır spor yapamıyorum , yediklerime dikkat te edemedim ama yine de vermişim.:sm_cool:

Bugün sabah 1 dilim tam buğday ekmeği ve peynir-zeytin yedim.
Öğle : Dünden kalan nohut var
Akşam : Lahana sarması

İyi Günleer:lepi:

14. TAKIM 141. ETAP

aynalar ( 93,6 / 93,6 / 0,0 / 0,00&#37
eylülce ( 77,0 ) kendi isteği ile ayrıldı.
hiray ( 69,0 / 69,5 / -0,5 / -0,73%)
mushu ( 81,0 / / / %)
elifnur35 ( 76,8 / / / % )
sebay ( 67,0 / 66,5 / 0,5 / 0,75% )
plasticwoman ( 75,3 / / / %) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KıLO ( / / / % )

evet kızlar elifnur ve plasticwoman bildirim yapsın liste hazır.
bu arada mushu geçen hafta bildirim yapmamıştı daha sonra bana msj bırakmış hastaymış giremiyormuş kk ye. şimdi yine yok kurallara göre diskalifiye olması lazım. sizce ne yapalım

kızlar selam ancak yazabıldım hastanedeydım kusura bakmayın 700 gram vermısım ama cok kaçamaklarım oldu bu hafta normal ama 2 gundur super gıdıyor hıc kacamagım olmadı reglmdım o nedenle kaçamaklarım oldu dünkü menumu yazıyım

Sabah : 1 portakal suyumu ıctım kendım yaptıgım baklavadan yedım 1 tane sabah dıe :)
Öğlen : 1 fıncan cabuk corba (kremalı tavuk)
Ara : 1 Piko
akşama doğru kepeklı bıskuvı(patronumun sunta dedıgı :) ) 3 tane yedım

Akşam : 1 kase düğün çorbası 1 dılım kepek ekmegı

Spordan sonra 1 havuç

Dün yaptıgım sporlar : 3 mill leslie- 45 dk ,Call 1/21 - yaklaşık 50 dk - inş.bu sefer 21 getırıcem,50 dk turbo jam

Bugun :
Sabah : yarım dilim kepek ekmegı,1 haşlanmış yumurta,yarım sıvrı bıber (acısız yemek yıyemıyorum azalymaya calısıyorum elımden geldıgınce)
Öğlen : şimcik yıne cabuk corbamı yapıcam

akşamıda yazarım yıne corba olucak

14. TAKIM 141. ETAP

aynalar ( 93,6 / 93,6 / 0,0 / 0,00%)
eylülce ( 77,0 ) kendi isteği ile ayrıldı.
hiray ( 69,0 / 69,5 / -0,5 / -0,73%)
mushu ( 81,0 / / / %)
elifnur35 ( 76,8 / / / % )
sebay ( 67,0 / 66,5 / 0,5 / 0,75% )
plasticwoman ( 75,3 / 74,6 / 0,7 / 0,93%) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / % )

merhaba arkadaslar ben takımınıza katılmak istiyorum 19 yasındayım 155 boyundayım 63 kiloyum 13 kilo fazlam var ...daha önce cok kez diyetler yaptım akupunktura gttim 10 kilo verdim...çok sukur geri almadım onları..spor yaptım diyetisyene gittim...takım ruhunun gaza getirceğine inanarak grubunuza uye olmaya karar verdm.eğer gaza gelirsem sorumluluk sahibiymdir..aziliyimdir...yeterki o şevk gelsin ...evet yardımcı olalım birbirimize :)

canım hoşgeldin aramıza. biz bir hafta deneme süresinden geçiriyoruz takıma katılmak isteyenleri. paylaşımından kararlılığından emin olursak takıma giriyorsun. hergün en az bir msj bırakman gerekiyor takıma. neler yaptın , neler yedin hepsini paylaşıyorsun takımla. sen bize, biz sana destek olmaya çalışıyoruz. inş güzel paylaşımlar olur. tekrardan hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile3

hiç şüpheniz olmasın zaten internette fazlasıyla aktifimdir hergun 1 den fazla msj bırakcağıma emin olabilirsinizz :) hoşbulduum aranızaa :)

yani aslında benim sorunum şöyle acıkmadığım halde sürekli bişeyler yiyorum..can sıkıntısından girip çıkıp bişeyler yiyorum duzenli yemek saatim olmadığı için dengesiz besleniyorum ..tabi çok zararlı bu ama irade cok önemli...iradeye nasıl sahip cıkcazz :/

benımde var cnm o sorun sureklı bısıler yeme ıstedıgı falan artık ben onu sole yapıyorum mesala bır elma alıyorum az az yıyorum bırde aksamları hep spor yapıyorum evdeyken yemek yemeye vakıt olmuor :) inş.başarırsın sende bayanssulusmile opuyorumnanaktan

evet doğru asıl önemli olan aksam oyalancak biseyler bulmak....onun dısında zaten gunduz yediklerimizi yakmak cok da zor olmaz aslında ama aksam belli saatten sonra yiyince direk kilo.....ben 2.öğretim okuyorum...okul zamanı o saatlerde bişey yemediğim için fazla sorun olmuyo ama simdi tatil...ve ben 5gunluk tatilde direk kilo aldım.....bu işe bi el atmam gerekiyo artık :)

bu takım biraz az mı aktif acaba :)

canım takımı yeni kurmaya çalışıyorum aslında takımdaki herkes daha yeni üye inş desteklerinizle canlanacak bide sayımız az üyeler bulmaya çalışıyorum ama herkes düzenli paylaşımda bulunmuyor malesefmafoldumben

herencia aramıza hoş geldinopuyorumnanaktan

aynalar ben dün kilomu yazmıştım sadece yarın sabah daha az çıkarsam ve erken girebilirsem tekrar yazarım demiştim ama ne yazıkki bugün daha fazla çıktımmafoldumbenne oluyo anlamadımki yaaa,katıldığım zamanki kilomdan fazla çıktım benmafoldumbenmoralim sıfırmafoldumben

bugün lapa diyeti yapıcaktım ama kahvaltı yapmayı çok sevdiğim için lapayı hazırladığımla kaldı...bi güzel kahvaltımı yaptım kepekli galetamla...1 dilim peynir,3 çatal sosisli yumurta yedim o kadar...bol bol ılık su hatta sıcak su içiyoruuummm:içelim:

hoşbulduk elifnur :) ben bugun itibriyle başladım diyete..kararlıyım aksam 6 dan sonra hiç bişey yemicemm

üzme canım olur böyle şeyler ben kaçırmışım kaç kilosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…