- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #16.981
günaydın kızlar..
dün giremedim bir türlüüü
sabah soğan suyumu içtikten yarım saat sonra kepekli galetam,peynir ve zeytinimle kahvaltımı yaptım...kocaaaa 1 bardakta yeşilçayımmm...
nasil iciyon sogan suyunu ya guzelmi bari zorlanmiyonmu
Geçimiş olsun canım
mrb kızlar...
dün gece 1 avuç çekirdek yedim ama üstüne 2 bardak ılık su,1 bardakta elma sirkeli ılık su içtim...
bu sabah tartıldığımda şok oldum...77.5 çıktım2 gündür regliyim acaba ondanmı? çok dikkat ettim bu haftada...bacaklarımda şiş ama belli yani çizmelerimi zor giydim :S şimdi benim kilomu nasıl yazmamız gerekiyo? bugün ne çıktıysam o mu yoksa regli dönemindeyim diye sabit mi? sabah tekrar tartılırım,erken girebilirsem yazarım...şok şok şok oldum yaniii.... bunun üzerine 1 metroyu açtım 1. ısırığı aldım aklıma burası geldi geri bıraktım..malum canım tatlıda istiyooo...yemedim amaaa... oofff offf ben bu kiloları nasıl vercem yaaa
Selam kızlar
ben hala aynı kilodayım,dün itibariyle spora başladım ayrıca guclubacismile zemuszemus sonunda yani bayanssulusmile
şu tatilde işi sıkı tutmak istiyorum 2 gündür de zaten yulaflı bisküvi dışında abur cubur yemedim aklinialirimsmile
Neslihan abla geri mi döndün yoksa :uhm:
uzulme guzelim regl doneminin baslarinda olur boylr seyler ama tatli krizin yoksa sayet vede kendini tutabilirsen reglin bittigi andaa cok guzel kilo verdigini goreceksin cunku regl doneminde daha cok kalori harciyoruzz haberin olsun egerr istersen lepa diyeti yap odem attirir vede siskinligini gecirir
geliyorum arada bakıp çıkıyorum iştecanimm benim ya sen nerdesin bakim ,ahh ahh elime gecirecem seni cok fena dayakliksin tamam benimde senden kalir yerim yok ama ben yapamiyom sen yap beri diyecemm oda karr etmiyecek ayy ben varya cok fanayim kimseye birsey diyecek yuzum yok inaninn ne yapacam ben bilmiyomm kilo laip duruyoruumm allah sonumu hayir getiree
geri donmedim guzelim ama buralardayim arada geliyorum ama arkadaslar fazla olmuyor beni taniyanda yok oyuzden pek muhabbet saglayamiyoruzz simdilikk
hele bir toparlansin takimdaa ozamaninsallah birbirimize destek verecegizz
sende gel arada
slm kızlar nasılsınız yarın bildirim günü eyvahedigeldismile
unutmayın sakınlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?