Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada isimleriniz nedir aynalar elifnur falan ben de sizleri tanımak isterim yaslarınız falan kactı....geçmişi okuyım diorm ama 1700 sayfa :)

kızlar mushu nolacak baktım bu hafta girmemiş hastaydı. ben bu haftada aynı yazayım gelecek hafta gelmezse diskalifiye edelim diyorum ne dersiniz:uhm:

14. TAKIM 141. ETAP

aynalar ( 93,6 / 93,6 / 0,0 / 0,00%)
eylülce ( 77,0 ) kendi isteği ile ayrıldı.
hiray ( 69,0 / 69,5 / -0,5 / -0,73%)
mushu ( 81,0 / 81,0 / 0,0 / 0,00%)
elifnur35 ( 76,8 / 78,5 / -1,7 / -2,21% )
sebay ( 67,0 / 66,5 / 0,5 / 0,75% )
plasticwoman ( 75,3 / 74,6 / 0,7 / 0,93%) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 462,7 / 463,7 / - 1,0 / -0,22 % )

ahh ah benim minik mini minnacik kusum ne yapacaz bilmiyom bende ayni dertteyim iste verdimmi almak daha zor oluyorr
ne yapalim yapacaz artik birseyler ayrica spor yapmanada sevindim darisi benim basima

elifnurr ne habersin canim sen neler yapiyorsun tanisalimm
bu arada lapa yapmadigina uzuldum bence birgun kahvati yapmazsan birsey olmazz lapayi yap o siskinliklerin gecsinn guzelim

Aaaaaaaaa bizim takım canlanmış:lepi:

Nasılsınız kızlar.Kaç gündür yaprak uçmuyordu.Allahtan annem var da çok sıkılmıyorum.

Aramıza hoş geldin herencia.alkisalkisalkis

Aynalar sen bu hafta kiloyu sabitleyince bizim takım eksiye düşmüş.Neyse tatil bitsin tam gaz devam dimi:uhm:

Elifnur üzülme arada oluyor böyle, şişkinlik te olabilir.

sende hosgeldinn
valla takim sizlerin katilimiyla canlanacak yaa kimselr yok bende azicik motivasyon alirimdaa yemem diye geliyomm aa birde ne goreyim herkez kilo almiss
ne yapsam bilmiyom valla

iyidir ne olsun valla temizlik yaptimda birseyler yemeyim oturayim dedimm
senin tatil nasil gidiyorr

tatil güzel gidiyor canım ama çok soğuk

canım tatil dönüşü ışık hızıyla devam ediyoruz

Hoşbulduk canım;

Veremeyince insan çok üzülüyor biliyorum hele birde binbir emekle verdiğin kilolar bir bir geri gelinceakannehir

Birkaç kez yazdım ama yine yazayım ben çörekotunun çok faydasını gördüm.Diyete ilk başladığımda 1 ay diyet ve spora rağmen 1 kilo bile verememiştim.Çörekotuna başlayınca haftada 500 gr vermeye başladım.Çok değil ama benim için yeterli.

Yılmak, umutsuzluğa kapılmak yok dimi,lmaz:
Hadi canlan bakalım, bu kilolar ya gidecek ya gidecek:lepi:

Kilo çizelgemi 66,5 yaptım ama 66 gösteriyor.Değiştiremedim. Neyse1 hafta böyle kalsın veremezsem değiştiririm.

Yarın görüşmek üzere arkadaşlar.

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar moral verdiniz banakaydirigubbakcemile5takımıda eksilere düşürdüm:kedi: haftaya gene 1. olucaz inşallah zemuszemuskaydirigubbakcemile2

neslihancım bugün kendimi hazır hissetmedim sanırım...kahvaltıyı görünce dayanamadımkafamçokkarıştıbi de akşama balık var o yüzden yapamam diye düşündüm:kedi:
yarın yapıcam inşallah!dediğin gibi şişliklerdende kurtulmuş oluruuummm....bol bol da mısır püskülü çayı içerim...

valla oyle gerci ben suanda vermeye calismiyorum ya insallah gunun birinde baslarim diyete artik sart oldu bana cunku
valla guzelim ben yurt disindayim oyle misir puskulu felan pek bilmiyorum vardir burda muhakkak ama ismini ogrenmem lazim ama senin adina sevindimm

tamam ozaman yarin yap ama paylas oldumu seni takip ediyorum haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…