- 29 Ocak 2010
- 44
- 5
- 86
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #17.021
bu arada isimleriniz nedir aynalar elifnur falan ben de sizleri tanımak isterim yaslarınız falan kactı....geçmişi okuyım diorm ama 1700 sayfa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düzenli paylaşımdan kastınız nedir :)
bu arada isimleriniz nedir aynalar elifnur falan ben de sizleri tanımak isterim yaslarınız falan kactı....geçmişi okuyım diorm ama 1700 sayfa :)
üzme canım olur böyle şeyler ben kaçırmışım kaç kilosun
ahh ah benim minik mini minnacik kusum ne yapacaz bilmiyom bende ayni dertteyim iste verdimmi almak daha zor oluyorrgeliyorum arada bakıp çıkıyorum işte
ben de 1-2 gündür sıkıya almaya başladım.Spor yapıyorum her gün en azından 15-20 dk kaydirigubbakcemile3
ahh ah aklıma yaz geldi
ben yeni girmiştim takıma,hırslıydım,kilo verdim,sonra noldu
geri aldım eyvahedigeldismile
inşallah bu sefer de öyle olmaz ohaoldumsmile
slm kizlar aynalarr canimm burdasin demi sana bakmaya geldim herhangi bir ihtiyacin varmi guzelim
yok güzelim teşekkür ederim yaptım ben bildirim sağol sen nasılsın canım benim opuyorumnanaktan
Aaaaaaaaa bizim takım canlanmış:lepi:
Nasılsınız kızlar.Kaç gündür yaprak uçmuyordu.Allahtan annem var da çok sıkılmıyorum.
Aramıza hoş geldin herencia.alkisalkisalkis
Aynalar sen bu hafta kiloyu sabitleyince bizim takım eksiye düşmüş.Neyse tatil bitsin tam gaz devam dimi:uhm:
Elifnur üzülme arada oluyor böyle, şişkinlik te olabilir.
iyidir ne olsun valla temizlik yaptimda birseyler yemeyim oturayim dedimm
senin tatil nasil gidiyorr
Aaaaaaaaa bizim takım canlanmış:lepi:
Nasılsınız kızlar.Kaç gündür yaprak uçmuyordu.Allahtan annem var da çok sıkılmıyorum.
Aramıza hoş geldin herencia.alkisalkisalkis
Aynalar sen bu hafta kiloyu sabitleyince bizim takım eksiye düşmüş.Neyse tatil bitsin tam gaz devam dimi:uhm:
Elifnur üzülme arada oluyor böyle, şişkinlik te olabilir.
valla oyle gerci ben suanda vermeye calismiyorum ya insallah gunun birinde baslarim diyete artik sart oldu bana cunkuHoşbulduk canım;
Veremeyince insan çok üzülüyor biliyorum hele birde binbir emekle verdiğin kilolar bir bir geri gelinceakannehir
Birkaç kez yazdım ama yine yazayım ben çörekotunun çok faydasını gördüm.Diyete ilk başladığımda 1 ay diyet ve spora rağmen 1 kilo bile verememiştim.Çörekotuna başlayınca haftada 500 gr vermeye başladım.Çok değil ama benim için yeterli.
Yılmak, umutsuzluğa kapılmak yok dimi,lmaz:
Hadi canlan bakalım, bu kilolar ya gidecek ya gidecek:lepi:
tamam ozaman yarin yap ama paylas oldumu seni takip ediyorum haberin olsunteşekkür ederim kızlar moral verdiniz banakaydirigubbakcemile5takımıda eksilere düşürdüm:kedi: haftaya gene 1. olucaz inşallah zemuszemuskaydirigubbakcemile2
neslihancım bugün kendimi hazır hissetmedim sanırım...kahvaltıyı görünce dayanamadımkafamçokkarıştıbi de akşama balık var o yüzden yapamam diye düşündüm:kedi:
yarın yapıcam inşallah!dediğin gibi şişliklerdende kurtulmuş oluruuummm....bol bol da mısır püskülü çayı içerim...