• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar kusura bakmayın bı sure bole az gırebılecegım evdekı netımde sorun var ısdende vakıt buldukca gırecegım reglm o nedenle zorlanıyorum su donem umarım ıyı gecer Allahdan 3 gun suruyor :) bol bol spor yapmaa calısıyorum umarım bu hafta guzel olur gorusmek uzere

ii akşamalar kızlar:teytey:

nette sorun vardı

oğlan ve ben hastaydık birde

giremedim

bugünde bütün gün uyumuşumsempatiksalakcinni

hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

Selam kızlar
ben hala aynı kilodayım,dün itibariyle spora başladım ayrıca guclubacismile zemuszemus sonunda yani bayanssulusmile
şu tatilde işi sıkı tutmak istiyorum 2 gündür de zaten yulaflı bisküvi dışında abur cubur yemedim aklinialirimsmile
Neslihan abla geri mi döndün yoksa :uhm:

slm kızlar nasılsınız
kusura bakmayın ailemin yanına gelince uğrayamadım buraya.
ben eve gelince sapıtırım beni bilen bilir bu iki hafta içinde kilo vermeyi düşünmüyorum verdiğim kiloları almayım yeterli benim için. sizler nasılsınız bakalım kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaşlar;

Bu günlerde bizim takım çok sıkıcı kimsecikler yok;

Dün akşam;1 kase çorba ve 1 tabak tavuk sote yedim ve bol salata

Sabah: Peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle ; Akşamdan kalan tavuk soteden 1 tabak ve oğluşun çubuk krakerinin yarısını yedim.

Akşama da; mercimek çorbası ve çok az da mantı yiyeceğim.

Bu arada annemle bol bol örgü örüyor ve sohbet ediyoruz:hulya:

Görüşürüz;:emir_bebek:

Geçimiş olsun canım:nazar:

sağol canımm

şimdi iyiyiz

bu gün misafirim vardı az önce gittilr

ben az yemeye çelışıyorum belli bişey yapmıyorum

evde ne pişiyosa abartmadan yiyorum yarın sabah tartıya çıkınca belli olcak

biraz almış olabilirim sempatiksalakcinni

iyi akşamlar kızlar...
hiray geçmiş olsun canım...
aynalar zaten ailenin yanında diyet yapman biraz zor;)
bugün yediklerim;
sabah 1 kepekli galeta,1 dilim peynir,5 zeytin...
arada 1 elma
öğlen 1 bardak süt,1 tane kurabiye
akşam 3 yk karnıbahar yemeği...
bol bol ılık su,bitki çayı...

kızlar gunaydın dun uyumusum eve gıdınce tv ızlerken :) bır suru spor vıdeosu ındırıyorum hepsını bol bol yapıcam akşamları kesınlıkle bısey yemıycem sadece meyve ve bıtkı cayı oyle karar aldım cunku sapıtıyorum yarında kılomu bıldırırım

mrb kızlar...
dün gece 1 avuç çekirdek yedim ama üstüne 2 bardak ılık su,1 bardakta elma sirkeli ılık su içtim...
bu sabah tartıldığımda şok oldum...77.5 çıktım :( 2 gündür regliyim acaba ondanmı? çok dikkat ettim bu haftada...bacaklarımda şiş ama belli yani çizmelerimi zor giydim :S şimdi benim kilomu nasıl yazmamız gerekiyo? bugün ne çıktıysam o mu yoksa regli dönemindeyim diye sabit mi? sabah tekrar tartılırım,erken girebilirsem yazarım...şok şok şok oldum yaniii.... bunun üzerine 1 metroyu açtım 1. ısırığı aldım aklıma burası geldi geri bıraktım..malum canım tatlıda istiyooo...yemedim amaaa... oofff offf ben bu kiloları nasıl vercem yaaa :(

Merhaba Arkadaşlar;

Bu günlerde annem yanımda ya yeme işini bazen abartabiliyorum, bir de malum dönemdeyim ben de bu hafta kiloda sabit kalırım herhalde eyvahedigeldismile.
Annem de ye kızım ye kızım,sen hiçbirşey yemiyosun deyip duruyorakannehir

Bugün yediklerim;

Sabah; biraz sucuklu yumurta ve peynir yedim;

Öğle; Çeyrek döner

Akşam; Nohut yemeği yiyeceğim

Daha ne yiyeyimakannehir

mrb kızlar...
dün gece 1 avuç çekirdek yedim ama üstüne 2 bardak ılık su,1 bardakta elma sirkeli ılık su içtim...
bu sabah tartıldığımda şok oldum...77.5 çıktım :( 2 gündür regliyim acaba ondanmı? çok dikkat ettim bu haftada...bacaklarımda şiş ama belli yani çizmelerimi zor giydim :S şimdi benim kilomu nasıl yazmamız gerekiyo? bugün ne çıktıysam o mu yoksa regli dönemindeyim diye sabit mi? sabah tekrar tartılırım,erken girebilirsem yazarım...şok şok şok oldum yaniii.... bunun üzerine 1 metroyu açtım 1. ısırığı aldım aklıma burası geldi geri bıraktım..malum canım tatlıda istiyooo...yemedim amaaa... oofff offf ben bu kiloları nasıl vercem yaaa :(

uzulme guzelim regl doneminin baslarinda olur boylr seyler ama tatli krizin yoksa sayet vede kendini tutabilirsen reglin bittigi andaa cok guzel kilo verdigini goreceksin cunku regl doneminde daha cok kalori harciyoruzz haberin olsun egerr istersen lepa diyeti yap odem attirir vede siskinligini gecirir

Selam kızlar
ben hala aynı kilodayım,dün itibariyle spora başladım ayrıca guclubacismile zemuszemus sonunda yani bayanssulusmile
şu tatilde işi sıkı tutmak istiyorum 2 gündür de zaten yulaflı bisküvi dışında abur cubur yemedim aklinialirimsmile
Neslihan abla geri mi döndün yoksa :uhm:

canimm benim ya sen nerdesin bakim ,ahh ahh elime gecirecem seni cok fena dayakliksin tamam benimde senden kalir yerim yok ama ben yapamiyom sen yap beri diyecemm oda karr etmiyecek ayy ben varya cok fanayim kimseye birsey diyecek yuzum yok inaninn ne yapacam ben bilmiyomm kilo laip duruyoruumm allah sonumu hayir getiree
geri donmedim guzelim ama buralardayim arada geliyorum ama arkadaslar fazla olmuyor beni taniyanda yok oyuzden pek muhabbet saglayamiyoruzz simdilikk
hele bir toparlansin takimdaa ozamaninsallah birbirimize destek verecegizz
sende gel arada

uzulme guzelim regl doneminin baslarinda olur boylr seyler ama tatli krizin yoksa sayet vede kendini tutabilirsen reglin bittigi andaa cok guzel kilo verdigini goreceksin cunku regl doneminde daha cok kalori harciyoruzz haberin olsun egerr istersen lepa diyeti yap odem attirir vede siskinligini gecirir

o zaman kilomu sabit gösteririz heralde dimi?
levet lapa diyetini ben de düşünmüştüm..yarın başlamayı deneyeyim zemuszemus

canimm benim ya sen nerdesin bakim ,ahh ahh elime gecirecem seni cok fena dayakliksin tamam benimde senden kalir yerim yok ama ben yapamiyom sen yap beri diyecemm oda karr etmiyecek ayy ben varya cok fanayim kimseye birsey diyecek yuzum yok inaninn ne yapacam ben bilmiyomm kilo laip duruyoruumm allah sonumu hayir getiree
geri donmedim guzelim ama buralardayim arada geliyorum ama arkadaslar fazla olmuyor beni taniyanda yok oyuzden pek muhabbet saglayamiyoruzz simdilikk
hele bir toparlansin takimdaa ozamaninsallah birbirimize destek verecegizz
sende gel arada
geliyorum arada bakıp çıkıyorum işte
ben de 1-2 gündür sıkıya almaya başladım.Spor yapıyorum her gün en azından 15-20 dk kaydirigubbakcemile3
ahh ah aklıma yaz geldi
ben yeni girmiştim takıma,hırslıydım,kilo verdim,sonra noldu
geri aldım eyvahedigeldismile
inşallah bu sefer de öyle olmaz ohaoldumsmile
slm kızlar nasılsınız yarın bildirim günü eyvahedigeldismile
unutmayın sakın :olmaz:

sen nerelerdesin huhu :hulya:
özledim seni sempatiksalakcinni

Back