• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

güle güle git canımmŞeniz

sıkıntıdan yemezsem iyidireyvahedigeldismile
hahaahaaa demek sikintidan yemesem dedin hii yani bunu dedin demi simdi uzun zamandir kimseye sopa atmamistim desene ilk senden basliyacagimm:jeyyar:
dettttt yemek felan yok doverim vallaha
vallaha ozlemisim size firca cekmeye yediniz naneyi iki hafta dua edinde aynalar evine net baglatsinn oh bee al sana :oklava::oklava::oklava:
yemeden oklava vurimde az yee alsanaalsanasmile

VAAWWWWW....
takım sana emanet demekkk:dance:

madem 11 kilo almışsın katıl işte buraya:Saruboceq:

şu takımı 11--12 kişi göremedim bir türlüCADIARZU

çok az kişiyiz
vallaha bana emanett dans et sen dur ben size bir cektireyim sizi aclik grevine sokimde gor
yok kiz katilmak istemiyorum takimaa ne o bir gir bir cik puskuute bana karne hazirlamadan bitkinlik geldi cogalirsiniz cgalirsin az sabredinn hersey zamanla oturu yerine ama sizinde bu iste cok emeginiz olmasi lazim sik sik katilarakk

teşekkür ederiiimm..
bu yaz başı 2 düğünümüz var o zamana kadar incelmem lazımmm hihoyyyt
pastadanda yeme sakııınnn anlık bi zevke kapılma :olmaz: yemek yemenin zevki anlık ama zayıf olmanın zevki yaşanası zemuszemus yeme noluuurrr...birbirimize çok destek olmamız lazııımmmm,kurtulalım şu fazlalıklardanvereliniortak
soğan suyu kürünü uygulayanınız varmı?ona başlamayı düşünüyorum..bende polikistik over sorunu var ya ona iyi geliyomuş,kiloda verdiriyomuş..yarın sabah başlıcam nasipse..
ya geçenlerde bi arkadaşı gördüm kist tedavisinde etkili diye bu kürü uygulamış,kilo verdirdiğini bilmiyomuş...zaten çok zayıftı,iyice erimiş..15 günde 6 kilo vermiş çok şaşırdım:1shok:
gerçi pek iştahlı biriside değildi,iyice kapanmıştır iştahı..benim aklım fikrim yemeklerdecokacimcoook
bi de çok zor kilo veriyom yaaa,taşın altına koysan yok gitmiyoguclubacismile

merhaba canim
vallaha su dugunler olmasa zaten zayiflayamiyoruz sanirim bende dugun dugun dedim dugun bitti kilolar geri geldi aman ha
kilom gitmiyor demissin anlamadigim birsey var 1.200 grmi sen az mi goruyorsun ne kadar guzel kilo vermissin bundan iyisi can sagligi
sen bakma aynalarin 3 kilo verip durduguna onda kilo maasalahh cok oyuzden sizden daha cabuk verebiliyor birde o daha once verdigi kilolari aldi simdide vermeye calistigi icin cabuk gidiyor yani kafani takma kilo gitmez diyebirsey yok sen metabolizmani saglam tut calisir vaziyette tut gerisi gelirr

14. TAKIM 140. ETAP etap 1.si

aynalar ( 96,6 / 93,6 / 3,0 / 3,11%)
eylülce ( 77,0 / 77,0 / 0,0 / 0,00%) eski üye izinden döndü.
hiray ( 70,5 / 69,0 / 1,5 / 2,13%)
mushu ( 81,0 / 81,0 / 0,0 / 0,00%)
Özlemyb ( 88,7% ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye olmuştur.
elifnur35 ( 78,0 / 76,8 / 1,2 / 1,54% ) Yeni üye
sebay ( 67,5 / 67,0 / 0,5 / 0,74% ) Yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 470,6 / 464,4 / 6,2 / 1,32% )

Dereceye Giren İlk Üç Takımımız

14. Takım..

4.Takım

5.Takım

Bireysel dereceyi paylaşan arkadaşlarımız

14. Takımdan aynalar 3.11

7.Takım askito 2.48

1. Takımdan bhk 2.45

:nazar::hooray::hooray:
tebrikler kizlarr bu hafta cok guzzel dereceler almissinizz devamini dilerim sizlerdenn

nesliş hoş geldin kıs sendemi kilo aldın geldin iikurtuluş yokumu bu kilolardan .....
bu arada tebrik ederim 14 takımı ......

nesliş hoş geldin kıs sendemi kilo aldın geldin iikurtuluş yokumu bu kilolardan .....
bu arada tebrik ederim 14 takımı ......

hosbuldum canim yaa seni gordugume sevindim kimseler kalmamis taniidiklardann valla hemde nasil hic sorma basa bela bu kilolarr 11 kilo aldim burdan uzaklastigim an benim diyet miyet kalmiyor
ama geri donmedim sadece kaptan rica etti bende kabul ettim iki hafatligina burdayim sonrasi allah buyuk
sendemi kilo aldin yoksaa

kızlar gıremedım ben kusura bakmayın evdekı pcden zaten gıremedım ders gunumu degıstırdık evede gece yarısı donunce bole oldu ıs yerındede bıraz yogundum bu hafta ıhmal ettım kusura bakmayın kılom aynı bu arada bı degısıklık yok duraksamaya gırdım sanırım o nedenle bol bol spor yapıyorum

bu arada dunku menumu yazım
kahvaltı : kfleks
Öğlen : Sebze çorbası 1 dılım tam kepek ekmegı
Akşam : yağsız fırında pişmiş çupra yanındada havuç salatası

yedikçe zayıfla ve ınce kal kıtabım geldı ordan uygulayarak gıdıyorum ıyı sonuc almıs herkes bende alırım umarım orda pişmiş havuç yerıne çiğ havuç tuketmemızı onerıyor pişince zararlı bı hale gelıyormus (kılo aldırıyor) ;) sabah kalkınca 10 dk sonra meyve ye sonra kahvaltı dıyor o nedenle sımdı 1 mandalına yedım 5 dk sonra kepek ekmegımı ve peynırımı yıycem

amanin dunden beri kise gelmemis bu takimin uyeleri yasiyormusunuzz cikin ortaya yaa boyle motivasyon felan olmaz haberiniz olsun

merhaba canim
vallaha su dugunler olmasa zaten zayiflayamiyoruz sanirim bende dugun dugun dedim dugun bitti kilolar geri geldi aman ha
kilom gitmiyor demissin anlamadigim birsey var 1.200 grmi sen az mi goruyorsun ne kadar guzel kilo vermissin bundan iyisi can sagligi
sen bakma aynalarin 3 kilo verip durduguna onda kilo maasalahh cok oyuzden sizden daha cabuk verebiliyor birde o daha once verdigi kilolari aldi simdide vermeye calistigi icin cabuk gidiyor yani kafani takma kilo gitmez diyebirsey yok sen metabolizmani saglam tut calisir vaziyette tut gerisi gelirr

evet doğru diyosun...bi de ben ilk hafta daha fazla verebilirim diye düşünmüştüm,malum mide boşalıyo falan :kedi: dediğin gibi düğünler olmasa belki kilo almaya devam edicemguclubacismile inşallah geri almamak üzere kurtuluruz fazlalıklardan:Saruboceq:

mrb kızlar..
1. olmuşuz çoook sevindim,tebrik ederim hepinizi..
aynalarda bireysel derece kazanmış,tebrikleeerrrr...
dediğim gibi soğan suyu kürüne başladım bakalım etkisi ne olacak..
diyetimde çok iyi gidiyor...aslında diyet değilde dikkatli-dengeli beslenme..
herşeyden yiyorum ama az...
böyle yaniii..
iyi pazarlaaarrr...

vallahi super gidiyorsunuz tebrik ederimm sizi
eylulce guzelim iyi almamissin kilo harikasin valla darisi benim basima senin kiloya geldim bende 76 kilodayim suanda 11 kilo aldim takimdan ayrilalii berbat durumdayim ya hayirlisi bakalimm

amanın aslanım kaptanım gelmişbayanssulusmilekız ne kilolar öylealsanaalsanasmile
benim ben emoooşşşşşşşşşşguclubacismile

14. TAKIM 140. ETAP etap 1.si

aynalar ( 96,6 / 93,6 / 3,0 / 3,11%)
eylülce ( 77,0 / 77,0 / 0,0 / 0,00%) eski üye izinden döndü.
hiray ( 70,5 / 69,0 / 1,5 / 2,13%)
mushu ( 81,0 / 81,0 / 0,0 / 0,00%)
Özlemyb ( 88,7% ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye olmuştur.
elifnur35 ( 78,0 / 76,8 / 1,2 / 1,54% ) Yeni üye
sebay ( 67,5 / 67,0 / 0,5 / 0,74% ) Yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 470,6 / 464,4 / 6,2 / 1,32% )

Dereceye Giren İlk Üç Takımımız

14. Takım..

4.Takım

5.Takım

Bireysel dereceyi paylaşan arkadaşlarımız

14. Takımdan aynalar 3.11

7.Takım askito 2.48

1. Takımdan bhk 2.45

:nazar::hooray::hooray:
tebrikler kizlarr bu hafta cok guzzel dereceler almissinizz devamini dilerim sizlerdenn

olumunekankayizsmile
aslanlarım tebriklerolumunekankayizsmile
inanın çok sevindimzemuszemusayy takıma giresim geldi valla

:hooray:hepinizi tebrik ederim dereceniz için:hooray:
benide aranıza alır mısınz? :sinifsinif:
3 sene önce 20 kilo verdim 6 kilosunu geri aldım şuanda 66.2 kiloyum. boyum 170
artık dogru dürüst zayıflamam lazım :sinifsinif: lütfeeen:sinifsinif:

slm kızlar ben geldim zemuszemus eve net bağlandı aslında geldiğind ebağlanmışta bizimkiler şifreyi girememişler bugün kardeşim teskeresini aldı geldi o yaptı neti :dance:
tekrar sizinleyim kaydirigubbakcemile5
birinci olmuşuz kızlar tebrik ediyorum hepinizi canlarım benim kaydirigubbakcemile3
bende birinci olmuşum kendimide tebrik ediyim :jeyyar:
neslihancım çok teşekkür ederim canım benim ilgilendiğin için takımla bu arada bireyselde birinci olan nereye yazıyordu ya paylaşım alanına mı anlatıyordu neler yaptığını :uhm: neslihancım bana bir söyler misin bunu canım benim olumunekankayizsmile

Herkese günaydıııın;opuyorumnanaktan

Bu hafta sonum kötü geçti.İpin ucunu biraz kaçırdım arkadaşlar.eyvahedigeldismile
Cuma akşamı çeyrek döner yedim.

Cumartesi;
Sabah:1 yumurta ,biraz peynir ve yeşillik
Öğle : Çeyrek döner
Akşam:Fırında çupra(yanında balıkla birlikte fırına sürdüğüm havuç ve patatesten yedim) ve bol yeşillik

Pazar:
Sabah: 1,5 kepekli tost
Öğle : 2 kase yoğurt çorbası (içinde buğday ve nohut olanından)
Akşam :3 dilim tam buğday ekmeği (üzerine ne sürdüğümü söylemeyeyimakannehir).6-7 tane kestane ve 3 portakal

Ama bugün güzel başladımsositososito 1 haşlanmış yumurta.

Merhaba kızlar kılo veremedım o nedenle hemde sevgılıler gunu yaklasması nedenıyle bı dıyet yapıcam 1 haftalık menumude yazıyorum peşin :)

SABAH: 2 dilim kepek ekmek,şekersz çay,kibrit kutusu kadar diyet peynir...

ÖĞLEN: 1 kase hazır çorba 8 kaşık yoğurt

AŞKAM: 1 elma,1 kase hazır çorba,8 kaşık yoğurt

slm kızlar ben geldim zemuszemus eve net bağlandı aslında geldiğind ebağlanmışta bizimkiler şifreyi girememişler bugün kardeşim teskeresini aldı geldi o yaptı neti :dance:
tekrar sizinleyim kaydirigubbakcemile5
birinci olmuşuz kızlar tebrik ediyorum hepinizi canlarım benim kaydirigubbakcemile3
bende birinci olmuşum kendimide tebrik ediyim :jeyyar:
neslihancım çok teşekkür ederim canım benim ilgilendiğin için takımla bu arada bireyselde birinci olan nereye yazıyordu ya paylaşım alanına mı anlatıyordu neler yaptığını :uhm: neslihancım bana bir söyler misin bunu canım benim olumunekankayizsmile

canim tebrik ederim oncelikle cuma ayrismacilarinin paylasim alanina yazacaksinn guzelimm
ayrica rica ederimc ok birsey yapmadim kimse yoktu cunkuu kayiplara karismis millet neredeler anacimm bu takimm geldiigne sevindim ayricaa
bu arada sagsalim abin teskeresini almis darisi butun askaerlerimizin basina insallahh

amanın aslanım kaptanım gelmişbayanssulusmilekız ne kilolar öylealsanaalsanasmile
benim ben emoooşşşşşşşşşşguclubacismile

canim canim nerelerdesin guzelim benim ozletme kendini gel anacim sen almadinmi kilo ayol bizde aldik istee ne yapalim :oklava:

günaydın kızlar..
dün giremedim bir türlüüü :(
sabah soğan suyumu içtikten yarım saat sonra kepekli galetam,peynir ve zeytinimle kahvaltımı yaptım...kocaaaa 1 bardakta yeşilçayımmm...

Günaydın Arkadaşlar;

Dün akşam: 1 kase yoğurt çorbası ve 1 porsiyon sulu köfte yedim.Çayın yanında da annemin memleketten getirdiği kurulardan yedim.(galeta gibi bişey ama tereyağ ve sütle yapılıyor)

Sabah: 1 yumurta ve peynir

Öğle : Sucuklu kaşarlı pide yiyeceğim ama az.(Annem geldi ziyaretime bu haftayı hafif şeylerle geçiremem herhalde ama az yemeye özen göstereceğim):kedi:

Herkese İyi Günler.

Back