- Konu Sahibi Pinarbartu
- #16.961
hahaahaaa demek sikintidan yemesem dedin hii yani bunu dedin demi simdi uzun zamandir kimseye sopa atmamistim desene ilk senden basliyacagimm:jeyyar:güle güle git canımmŞeniz
sıkıntıdan yemezsem iyidireyvahedigeldismile
dettttt yemek felan yok doverim vallaha
vallaha ozlemisim size firca cekmeye yediniz naneyi iki hafta dua edinde aynalar evine net baglatsinn oh bee al sana klava:klava:klava:
yemeden oklava vurimde az yee alsanaalsanasmile
vallaha bana emanett dans et sen dur ben size bir cektireyim sizi aclik grevine sokimde gorVAAWWWWW....
takım sana emanet demekkk:dance:
madem 11 kilo almışsın katıl işte buraya:Saruboceq:
şu takımı 11--12 kişi göremedim bir türlüCADIARZU
çok az kişiyiz
yok kiz katilmak istemiyorum takimaa ne o bir gir bir cik puskuute bana karne hazirlamadan bitkinlik geldi cogalirsiniz cgalirsin az sabredinn hersey zamanla oturu yerine ama sizinde bu iste cok emeginiz olmasi lazim sik sik katilarakk
teşekkür ederiiimm..
bu yaz başı 2 düğünümüz var o zamana kadar incelmem lazımmm hihoyyyt
pastadanda yeme sakııınnn anlık bi zevke kapılma lmaz: yemek yemenin zevki anlık ama zayıf olmanın zevki yaşanası zemuszemus yeme noluuurrr...birbirimize çok destek olmamız lazııımmmm,kurtulalım şu fazlalıklardanvereliniortak
soğan suyu kürünü uygulayanınız varmı?ona başlamayı düşünüyorum..bende polikistik over sorunu var ya ona iyi geliyomuş,kiloda verdiriyomuş..yarın sabah başlıcam nasipse..
ya geçenlerde bi arkadaşı gördüm kist tedavisinde etkili diye bu kürü uygulamış,kilo verdirdiğini bilmiyomuş...zaten çok zayıftı,iyice erimiş..15 günde 6 kilo vermiş çok şaşırdım:1shok:
gerçi pek iştahlı biriside değildi,iyice kapanmıştır iştahı..benim aklım fikrim yemeklerdecokacimcoook
bi de çok zor kilo veriyom yaaa,taşın altına koysan yok gitmiyoguclubacismile
merhaba canim
vallaha su dugunler olmasa zaten zayiflayamiyoruz sanirim bende dugun dugun dedim dugun bitti kilolar geri geldi aman ha
kilom gitmiyor demissin anlamadigim birsey var 1.200 grmi sen az mi goruyorsun ne kadar guzel kilo vermissin bundan iyisi can sagligi
sen bakma aynalarin 3 kilo verip durduguna onda kilo maasalahh cok oyuzden sizden daha cabuk verebiliyor birde o daha once verdigi kilolari aldi simdide vermeye calistigi icin cabuk gidiyor yani kafani takma kilo gitmez diyebirsey yok sen metabolizmani saglam tut calisir vaziyette tut gerisi gelirr