- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #16.841
ilk üçe girebildik yani
haftaya 1.liğe dikelim gözlerimizi:hooray:
ben bu hafta iddalıyım bakalım
2 kilo verirsem süper olur:dance:
tebrikler kizlar ikinciliginizi tebrik ederim
inş canım :Saruboceq:
teşekkür ederim canım bireyselde birinci olamadım yine, üçüncü olmuşum mafoldumben
ikinci olmuşuz kızlar hepinizi tebrik ederim a.s.
oooooooooo
birayselde 3. mü oldun tebrik ederim
elmaya devam et bu hafta 1. ol
elma diyeti yaradı sana
Çok sevindim buna, birinciliğe doğru gidiyoruz a.s.
Benimde acil bişeyler yapmam lazım kilo vemem yavaşladı. Bendemi elma diyetine başlasam :uhm: aynalar canım ne dersin işe yarıyomu bu diyetopuyorumnanaktan
tebrık ederım arkadaslar ben kılo bıldırımı yapamadıgım ıcınde ayrıca ozur dılerım...
cok fecı hastayım grıp oldum yorgan dosek yatıyorum dıcem yatamıyorum da bebek var
kıloma da bakamadım tartının pili bitmiş( ay hersey bana karsı dırenıyor sankı kılo vermıyım dıye yaa (
ben geldım :)
Yağsız tavuk yedım aksam bı parca yanında gobek salata bol lımonlu
Turbo jam yaptım ıyı hısedıyorum kendımı zayıflıyorum zayıflıyorsun zayıflıyoruz :)
kızlar benim menüm bugün yine şaşmadı hihoyyyt
sabah aynı öğle aynı akşam aynı delikafadulden
elma diyetinde 5. günde bitti :lepi:
darısı haftaya :Saruboceq:
Aslı abla çok sevindim ya ne güzel vermişsin kaydirigubbakcemile514. TAKIM 139. ETAP
aynalar ( 100 / 96,6 / 3,4 / 3,40%)
hiray ( 70,0 / 70,5 / -0,5 / -0,71%)
mushu ( 82,0 / 81,0 / 1,0 / 1,22%)
Özlemyb ( 88,7 / 88,7 / 0,0 / 0,00% )
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 340,7 / 336,8 / 3,9 / 1,20% )
bildirimi yaptım Özlemyb aynı yazdım. gelecek haftada bildirim yapmazsa Özlemyb diskalifiye olacak.
Deneme süresinde olan arkadaşlar bugünkü kilolarını yazsınlar çünkü haftaya listede olacaksınız. bugünkü kilonuz başlangıç kilolarınız olacak
aferim kiz super orneksin ha kiz sen hala bikmadinmi su elma diyetinden canina metabolzmana kastinmi var aaaklava:
oyyyyy her yerımmm agırıyorrr kıslarr dıkkat edın kendınıze grıp neyın olmayın bıttım vallaaa
sabahdan bu yana bısye yıyemedım(( yedıgımı cıkarıyom cokkkkkkkkkkkkkkk hastayımmmmmmmmmmmm
mrb kızlar
biz bugün hirayla 2 günlük detoks programını uygulucaktık ama benim kahvaltım ağır geçti...kardeşim bugün askere gidiyorduturkbayragi ve kardeşimi askere uğurladıktan sonra bütün akrabalar annemde toplanıp çok güzel bi kahvaltı yaptık:kedi:dün gecedende buğdayımı falan ıslatmıştım..gerçi genede kaynattım ama...
yarın yapıcam inşallah...hiraycım sen ne yaptın,uygulayabildinmi?
bu arada takımımız 2. olmuş,çok sevindimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
inşallah haftaya 1. oluruz :Saruboceq::lepi:
ben geldim kızlar sınavlar bitti şükür guclubacismile
kilom da hala aynı abur cubur yememe rağmen aklinialirimsmile
Aslı abla çok sevindim ya ne güzel vermişsin kaydirigubbakcemile5
darısı başıma :gitme:
Bu arada 2.olmuşsunuz tebrikler kızlar opuyorumnanaktan
oyyyyy her yerımmm agırıyorrr kıslarr dıkkat edın kendınıze grıp neyın olmayın bıttım vallaaa
sabahdan bu yana bısye yıyemedım(( yedıgımı cıkarıyom cokkkkkkkkkkkkkkk hastayımmmmmmmmmmmm
ben akşamaki yeme krizinden birşey yemeden çıktımalkisalkisalkis
bu sabah itibariyle 2 günlük detoksa baş-la-dıııııııııııımmmmmmm:dance:
çok iyi gidiyo
elifnurcum Allah kavuştursun
nerede yapıcak askerliğini kardeşinturkbayragi
bende yarın tastamam başlıyorum inşallah detoksumaaaa zemuszemus
Kütahya hava er eğitim tugayına gitti...havacı yaniiii...bakalım acemilikten sonra nereye gidecek...kardeşimi hoplatamadık ya en büyük asker bizim asker diye yanarım yanarım ona yanarım...1.85 boy,115 kilo olunca öyle olmak zorunda oldukaydirigubbakcemile3
asker yakınları en büyük asker bizim asker diye bağırırken biz büyük asker göö-rünn diye ritim tuttukkaydirigubbakcemile3gayet güzel bi uğurlamaydı,ağlayamadık bileee...Allaha emanetler:Saruboceq:
oğluşunada çok geçmiş olsunAllah şifa versin canıımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?