• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hiraycım karar verdim ben de yapıcam bu detoksu.Hafta içi olur mu bilmem ama hafta sonu kesin yapıcam.İnşallah bende de işe yarar.

Bu arada sabah ne yiyeceğimi düşündüm düşündüm, karar veremeyince 2 küçücük elma yedim.

sebay geçmiş olsun canım, üzülme inş hepberaber kurtulcaz fazlalıklarımızdan.
hiray gercekden zor hem anne olmak hem çalışmak, allah herkesin yardımcısı olsun.

seray spor olarak ne yapıyorsun merak ediyorum.
bide bu detoks da neyin nesi yav :))

bu sabah 3 tane galete bi tane domates, ve bir bardak form çayı

ben slimiin 6 yapıyorum 2 haftadır ve gerçekden etkili dün annem geldi dötünü nezaman küçültdün dedi :))) bende sevindim valla değişiklikler fark ediliyor kilo vermesemde sıkılaşıyorum.

sebay geçmiş olsun canım, üzülme inş hepberaber kurtulcaz fazlalıklarımızdan.

seray spor olarak ne yapıyorsun merak ediyorum.
bide bu detoks da neyin nesi yav :))

Sağol canım aileden genetik miras.
Benim bi stepper im var yürüyüşe çıkamadığım için 1-2 ay önce aldım, aldığımdan beride hiç aksatmadan yapıyorum akşamları,basenlerde problem olduğu için de 100 er bacak hareketi yapıyorum üzerine,resmen ter tırnağımdan çıkıyor. Benim yerimde başka birisi olsa iğne ipliğe dönerdi kesin.Bende de biraz sıkılaşma var.Havalar bi düzelsin yürüyüşe de çıkacağım inşallah.

Detoks ta ayran detoksu.2 lt yağsız ayranın içine 4 er kaşık haşlanmış nohut,buğday, y. mercimek ve 2 salatalık katıyor akşama kadar içiyorsun.Ben hafta sonu yapıcam.Diyet listeleri bölümünde var bakabilirsin.Başlığı 2 günlük detoks.

Son düzenleme:
Selam kızlar hafta sonu gıremedım dershanem vardı yogundum o nedenle kusura bakmayın

08:30 iki dilm çavdar ekmegı ıkı kucuk dılım salatalık ve domates 3 zeytın yedım 3 bardak suyumuda ıctım arkadan sımdıde yanımda suyum oturuyorum öle ara ogun ıcın portakal almıstım ama cıkarken yemek masasında unutmuşum :)

mrb kızlar ;)
dün giremedim,aile toplantısı yaptık...
dün detoksumun 1. günüydü ,akşam oğlumun yediği tutku bisküvisinden 1 tane yememin haricinde gayet güzel geçti...
bugün 2. günüm,şimdiye kadar yolumu şaşmadım bakalım hayırlısı:)
cuma gününe kadar tartılmak istemiyorum,moralim acayip bozuldu 78 i görünce...inşallah 1 kiloda olsa vermiş olurum...adet düzenleyici hap kullanıyorum kistlerden dolayı o da etkilermi kilo vermemi bilmiyorumm :S

mrb kızlar ;)
dün giremedim,aile toplantısı yaptık...
dün detoksumun 1. günüydü ,akşam oğlumun yediği tutku bisküvisinden 1 tane yememin haricinde gayet güzel geçti...
bugün 2. günüm,şimdiye kadar yolumu şaşmadım bakalım hayırlısı:)
cuma gününe kadar tartılmak istemiyorum,moralim acayip bozuldu 78 i görünce...inşallah 1 kiloda olsa vermiş olurum...adet düzenleyici hap kullanıyorum kistlerden dolayı o da etkilermi kilo vermemi bilmiyorumm :S

adet düzenleyiciler etkiliyebilir tabi daha zor verebilirsin
ama sen diyetine devam et

senin bugün 2. günün demek sakın diyet dışı bi şey yeme benim gibi
şimdi pişmanım ama işişten gçti

öğlen 2 dilim kepek ekmeği 4 tane içli köfte 2 bardak ayran

1 çaykaşığı fındık ezmesi ah bu tatlılarrrrrrrreyvahedigeldismile
aralarda sıcaksu ve bitki çayları içiyorum:içelim:

Sebay kesın sen benı ızlıyorsun :)) valla bende yarım kase yoĞurt kepeksız galete yedım 4 adet

günaydın arkadaşlar

hasata olanalra allah şifa versin, benim kızımda hasyta hafta sonu sürekli ateşi çıkdı, bugünde işe gelmek zorundaydım öyle bırakdım inş bugün ateşlenmez.

cuma akşam tartıldığımda 66.3 çıkıyordum bu dabah 67 çıkdım inş cuma gününe kadar bende 65 olurum diğer her hafta 1,5 2 verebilirsem ne mutlu bana

herkese güzel bir gün dilerim.

geçmiş olsun canım inş kızın iyileşmiştir. cuma 66.3 çıkmışsın bu kiloyu senin başlangıç kilon sayıyorum ona göre

aynalar sen elmaya devam mı

evet canım elma diyetine devam ediyorum bu cumartesiye kadar yapacam

bu sabah yediklerimi yazayımmkaydirigubbakcemile4

1 dilim kepekli ekmek peynir 2 zeytin 1 yumurta 3 tatlı kaşoğı pekmez

şimdide yeşilçay içiyorum

öğlenede kaç tane çiğ köfte yesem acabaafisfisfis

fıstıklar ben bugün oğluşumla dışarı çıkıyorum gelemeye bilirim

diyetteyken hiç sevmiyorum evden çıkmayı

tuvalet sorunu oluyo vücudum su tutuyo sizdede oluyomu

şu anda şişlik var vücudumda malum dönemin sonlarındayım cumaya kadar normale dönerim heralde

kızlar :teytey: şimdiden listeye göre 1.5 kilo eksik görünüyorumm:dance:

çok güzel tebrik ederim seni canım iyi kilo vermişsin :lepi: günde 2.5-3 litre su içtiğim için bende aynı sorunla karşılaşıyorum

evet kızlar benim bugünde menüm değişmedi. sabah klasik kahvaltımı yaptım. saat 10,12 ve 14 de yeşil elmamı yedim. şimdiye kadar 1.5 litre suyumuda içtim zemuszemus

sebay canım sen cuma günkü kilonu bildirmedin. cuma günkü kilon başlangıç kilon olacak ona göre

evet kızlar pptya87 dışında paylaşımlarınızdan memnunum bu hafta listedesiniz ve takıma giriyorsunuz. ona göre yerimseniben

kızlar kusura bakmayın ya hastalıktan ölecektim nerdeyse hiç giremedim kum döktüm birde sistit aynı anda düşünün artık diyet miyet düşünecek halde değildim bugün tartıldım 62.6 olmuşum.
sabah 2 dilim ekmek arasına kaşar koyup tost ve bitki çayı ara bir meyve öğlen 2 kaşık pilav ve biraz tavuk eti salata ayran yedim ara bir meyve akşamda brokoli yicem.

aynalar elmaya devam hııııııalkisalkisalkis

brova vallahi

bu haftaki kilo kaybını çok merak ediyorummmm

ben 1 kase patlamış mısır yedim sonra sütlü az şekerli türk kahvesi içtim ara öğün olarak

bu gün çok yemişim gibi geliyo bana 2 günlük yoğurttan sonra

akşamda dünden kalan yoğurtlu şeyden var ondan yerim:lepi:

kızlar kusura bakmayın ya hastalıktan ölecektim nerdeyse hiç giremedim kum döktüm birde sistit aynı anda düşünün artık diyet miyet düşünecek halde değildim bugün tartıldım 62.6 olmuşum.
sabah 2 dilim ekmek arasına kaşar koyup tost ve bitki çayı ara bir meyve öğlen 2 kaşık pilav ve biraz tavuk eti salata ayran yedim ara bir meyve akşamda brokoli yicem.

çok geçmiş olsun canımmm

şimdi iyisin heraldeŞeniz

Back