- Konu Sahibi Pinarbartu
- #16.861
slm kızlar ben bugün erzuruma gittim bilmeyenler için söyleyim ben erzurumun bir ilçesinde görev yapıyorum. elma diyetimi bozdum mu bozmadım arkadaşım karşımda hamburger yedi ama ben yemedim :lepi: hergün 5 elma yiyordum bu gün 3 elma yedim yani daha az yedim ohaoldumsmile
yeme sakın klava:
senin için hayırlısı olsun canım inş güzel sonuçlar alırsın hihoyyyt
teşekkür ederim canım karne nasıl, taktir teşekkür var mı bakim :jeyyar:
allah kavuştursun canım :teselli: benim kardeşimde askerde ama haftaya pazar geliyor, bitti askerliği zemuszemus
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine :teselli:
ne güzel tebrik ederim canım seni olumunekankayizsmile
öööffff canım acayip kalorili şeyler yemek istiyobilmiyorumkismile
su içmek zorundayım ama yerimseniben
yeme sakın klava:
şu hafta sonum geçsin bende başlıcam elma dıyetıne dun sandoloz sakızı aldım (sandoloz umarım dogru yazmısımdır :) ) ona başladım + maydonoz suyu ıcıyorum bıde elmaya baslıyım bayanssulusmile
senin için hayırlısı olsun canım inş güzel sonuçlar alırsın hihoyyyt
ben geldim kızlar sınavlar bitti şükür guclubacismile
kilom da hala aynı abur cubur yememe rağmen aklinialirimsmile
Aslı abla çok sevindim ya ne güzel vermişsin kaydirigubbakcemile5
darısı başıma :gitme:
Bu arada 2.olmuşsunuz tebrikler kızlar opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım karne nasıl, taktir teşekkür var mı bakim :jeyyar:
mrb kızlar
biz bugün hirayla 2 günlük detoks programını uygulucaktık ama benim kahvaltım ağır geçti...kardeşim bugün askere gidiyorduturkbayragi ve kardeşimi askere uğurladıktan sonra bütün akrabalar annemde toplanıp çok güzel bi kahvaltı yaptık:kedi:dün gecedende buğdayımı falan ıslatmıştım..gerçi genede kaynattım ama...
yarın yapıcam inşallah...hiraycım sen ne yaptın,uygulayabildinmi?
bu arada takımımız 2. olmuş,çok sevindimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
inşallah haftaya 1. oluruz :Saruboceq::lepi:
allah kavuştursun canım :teselli: benim kardeşimde askerde ama haftaya pazar geliyor, bitti askerliği zemuszemus
oyyyyy her yerımmm agırıyorrr kıslarr dıkkat edın kendınıze grıp neyın olmayın bıttım vallaaa
sabahdan bu yana bısye yıyemedım (( yedıgımı cıkarıyom cokkkkkkkkkkkkkkk hastayımmmmmmmmmmmm
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine :teselli:
kızlar sabah tartıldım ben bu haftayı 62.8 olarak kapatıyorum inş haftaya bu 800 grmdan kurtulurum.
ne güzel tebrik ederim canım seni olumunekankayizsmile