• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar ben bugün erzuruma gittim bilmeyenler için söyleyim ben erzurumun bir ilçesinde görev yapıyorum. elma diyetimi bozdum mu bozmadım arkadaşım karşımda hamburger yedi ama ben yemedim :lepi: hergün 5 elma yiyordum bu gün 3 elma yedim yani daha az yedim ohaoldumsmile

öööffff canım acayip kalorili şeyler yemek istiyobilmiyorumkismile

su içmek zorundayım ama yerimseniben

yeme sakın :oklava:

şu hafta sonum geçsin bende başlıcam elma dıyetıne dun sandoloz sakızı aldım (sandoloz umarım dogru yazmısımdır :) ) ona başladım + maydonoz suyu ıcıyorum bıde elmaya baslıyım bayanssulusmile

senin için hayırlısı olsun canım inş güzel sonuçlar alırsın hihoyyyt

ben geldim kızlar sınavlar bitti şükür guclubacismile
kilom da hala aynı abur cubur yememe rağmen aklinialirimsmile

Aslı abla çok sevindim ya ne güzel vermişsin kaydirigubbakcemile5
darısı başıma :gitme:
Bu arada 2.olmuşsunuz tebrikler kızlar opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım karne nasıl, taktir teşekkür var mı bakim :jeyyar:

mrb kızlar ;)
biz bugün hirayla 2 günlük detoks programını uygulucaktık ama benim kahvaltım ağır geçti...kardeşim bugün askere gidiyorduturkbayragi ve kardeşimi askere uğurladıktan sonra bütün akrabalar annemde toplanıp çok güzel bi kahvaltı yaptık:kedi:dün gecedende buğdayımı falan ıslatmıştım..gerçi genede kaynattım ama...
yarın yapıcam inşallah...hiraycım sen ne yaptın,uygulayabildinmi?
bu arada takımımız 2. olmuş,çok sevindimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
inşallah haftaya 1. oluruz :Saruboceq::lepi:

allah kavuştursun canım :teselli: benim kardeşimde askerde ama haftaya pazar geliyor, bitti askerliği zemuszemus

oyyyyy her yerımmm agırıyorrr kıslarr dıkkat edın kendınıze grıp neyın olmayın bıttım vallaaa

sabahdan bu yana bısye yıyemedım :((( yedıgımı cıkarıyom cokkkkkkkkkkkkkkk hastayımmmmmmmmmmmm

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine :teselli:

kızlar sabah tartıldım ben bu haftayı 62.8 olarak kapatıyorum inş haftaya bu 800 grmdan kurtulurum.

ne güzel tebrik ederim canım seni olumunekankayizsmile

arkadaslar 8 mart kadinlar gunu icin cekilis duzenleniyo katilmak isteyen varsa kisaca anlatagim size ... yazilmak isteyen gercek ismini adresini veriyor sonra gorevli bi arkadas cekilis yapiyo kimin ismi cikarsa size hediye gonderiyorsunuz sizede baska bi arkadas hediye gonderiyo ben yazilacam eger katilmak isteyen varsa ben linki yazayim size

slm kızlar ben bugün erzuruma gittim bilmeyenler için söyleyim ben erzurumun bir ilçesinde görev yapıyorum. elma diyetimi bozdum mu bozmadım arkadaşım karşımda hamburger yedi ama ben yemedim :lepi: hergün 5 elma yiyordum bu gün 3 elma yedim yani daha az yedim ohaoldumsmile

allah kavuştursun canım :teselli: benim kardeşimde askerde ama haftaya pazar geliyor, bitti askerliği zemuszemus

ne güzel sabretmişsin,ben de öyle olabilsem keşkeohaoldumsmile

sizinde gözünüz aydın olsun canım,hasret bitiyo ne güzel!kaydirigubbakcemile4

[QUOTE=aynalar

yeme sakın :ok

[/QUOT

yemedim zatennhihoyyyt

bu gün diyet iyi gidiyodu da akşam çayın yanında 2 tane çavdarlı bisküvi yedim

öğlende 1 dilim kepekli ekmek yedim

yarını tamamen kaçamaksız yapıcammaklinialirimsmile

ne güzel sabretmişsin,ben de öyle olabilsem keşkeohaoldumsmile

sizinde gözünüz aydın olsun canım,hasret bitiyo ne güzel!kaydirigubbakcemile4

teşekkür ederim canım, allah sizede kavuşmayı nasip etsin.

Canım yarın pazara gidiyorum hemen:jeyyar: elmaları alıp bende başlıyorum bu diyete:dance:

inşallah hepimiz en kısa zamanda istediğimiz kiloya ulaşırız. :Saruboceq:

aklinialirimsmile

tamam canım görüyüm seni olumunekankayizsmile

yemedim zatennhihoyyyt

bu gün diyet iyi gidiyodu da akşam çayın yanında 2 tane çavdarlı bisküvi yedim

öğlende 1 dilim kepekli ekmek yedim

yarını tamamen kaçamaksız yapıcammaklinialirimsmile

olsun 2 tane bisküviyi görmezden geliyorum bu sefer

sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kiz bagirma aklim cikti-tatlicadiarzu- sayfayi acik birakmisim dunden beri yeni farletim bende ... ay bugun bi temizlik bi temizlik canim cikti hafta ici calisinca birikiyo tabi neyseki biti en azindan bugunluk menumu yazmiycam baya karisik oturup yemege firsat olmadi hep ayak ustu olunca karisti yarin gece raporu veririm artik.......

günaydın arkadaşlar

hasata olanalra allah şifa versin, benim kızımda hasyta hafta sonu sürekli ateşi çıkdı, bugünde işe gelmek zorundaydım öyle bırakdım inş bugün ateşlenmez.

hafta sonu diyetimi paylaşmak istiyorum.

cmt sabah kahavaltı , peynir domates zeytin bir dilim ekmekden az ekmek.
cmt öğlen bir tabak mercimek corbası salata ve azcık makarna
cmt akşam birtana çupra ve salata

pzr sabah normal kahvaltı
pzr öğlen bir tabak yayla çorbası
pzr akşam eşim eve gelirken dürüm almışdı yarısını yedim

aralarda şekersiz kahve, ve meyva yedim.

cuma akşam tartıldığımda 66.3 çıkıyordum bu dabah 67 çıkdım inş cuma gününe kadar bende 65 olurum diğer her hafta 1,5 2 verebilirsem ne mutlu bana

herkese güzel bir gün dilerim.

Günaydın arkadaşlar;
Bugün nasılsınız?
Hafta sonu yoktum,önce yazılanları okudum, şimdi de menümü yazayım.
Takımımızın başarısını kutlarımalkisalkisalkis

Cuma akşamı davetliydim malum.Çiğ köfte yedim marul ve ayranla ama, bol da yeşillik yedim.

Cumartesi ;
Sabah: 2 haşlanmış yumurta ve beyaz peynir
Öğle ; Birkaç badem ve fındık
Akşam: saat 5 te Portakallı kereviz(yemeğin yanında garnitir olarak az yedim) ,barbunya ve bol salata 55 dk spor

Pazar;
Sabah: 1 kepekli tost
Öğle : yine badem ve fındık
Akşam: Yine 1 porsiyon barbunya ve salata(akşam 5 te yedim)
Saat 7 de 1 mandalina 1 portakal
45 dk spor

smris geçmiş olsun kızına çalışan anne olmanın zor tarafları heralde hasta bırakıp işe gitmek Allah şifa versin

sebay smris haftasonunu ii geçirmişsiniz yediklerinize dikkat etmişsiniz affferin sizeopuyorumnanaktan

aynalar sen elmaya devam mı

kızlar bu hafta herkez az da olsa kilo verecek ona göreeeelülülülülülü

veremeyeni yakarıııııııııııııımmmmmmmalsanaalsanasmile

gelelim benim detoksa:kedi:

ilk günün sonucu çok güzeldi 1 kilo verdim

pazar günü alışveriş merkezine gitik oğluş biraz iyiydi ama yemek yemiyodu ona hamburger yedirelim dedik ben gazete aldım okudum çocuklar hamburger yerken ama pek başarılı olamadım

oğlan ne patatesini yedi ne kolasını içti ben birazcık yediiiiiiiiiiiiimmm oğluşu özendirmek için patates ve kolayı öylece bırakıp kalktık karnımda açtı arkama baka baka gittik
şeytana uyup yiyip içmedim ama o tadına baktığım kola bütün şevkimi kırdı kendi kendimi yedim neden içtim diye

eve gelincede 2 tane çiğ köfte yedimmeyvahedigeldismile bu arada kızlarr migrosun çiğ köftesi çooookkk güzel tavsiye ederimdelikafadulden

komşum fırından yeni çıkmış dumanı tüten poğaça göndermiş onunda yarısını yediiiimmm:kedi:akşam saat 8 bu arada onuda belirteyim

velhasıl pazar günkü detokstan hiç kilo veremedim:gitme:

bu sabah yediklerimi yazayımmkaydirigubbakcemile4

1 dilim kepekli ekmek peynir 2 zeytin 1 yumurta 3 tatlı kaşoğı pekmez

şimdide yeşilçay içiyorum

öğlenede kaç tane çiğ köfte yesem acabaafisfisfis

fıstıklar ben bugün oğluşumla dışarı çıkıyorum gelemeye bilirim

diyetteyken hiç sevmiyorum evden çıkmayı

tuvalet sorunu oluyo vücudum su tutuyo sizdede oluyomu

şu anda şişlik var vücudumda malum dönemin sonlarındayım cumaya kadar normale dönerim heralde

kızlar :teytey: şimdiden listeye göre 1.5 kilo eksik görünüyorumm:dance:

Back