Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

egzersiz yapiyo musun her gün yapiyosan bu hizla verirsin valla Allah sabir versin şekerim:)

canim çok geçmiş olsun. birak sen kilolari falan önce sağlığına bak sağlığın düzelince en güzel egzersiz yürüyüş gerçekten en kötüsü yediklerine dikkat eder düzenli yürüyüş yapar verirsin.

canim sonuçta orasi bi yara ve geçmesi için vücut binbir yol üretiyo kendinden. Ordaki şişlik senin vücudunun doğal bi tepkisidir zamanla iyileştikçe o da geçer diye düşünüyorum. moraini bozma bence bi yermizi vurunca bile şişiyo kaç gün öyle dolanıyoruz, çok normal bence takma kafana.

canım hg aramıza. bugünkü kilonu yaz güzelim. bir hafta deneme süremiz var. hergün gelip paylaşımda bulunacaksın ve neler yaptığını anlatacaksın tek şart var hergün buraya uğrayıp mesaj bırakacaksın. bir hafta sonunda senden memnun kalırsak takıma alınacaksın. bize kendini tanıtırsan seviniriz kaydirigubbakcemile3

chatlax ve migre55 paylaşımda bulunmuyorsunuz. deneme süresindesiniz, böyle devam ederseniz takıma nasıl girceksiniz. lütfen bu konuda dikkatli olalım kızlar. bide bugünkü kilolarınızı yazmanız gerekiyor kızlar

canmertcik nerdesin kilo bildirimi yapmamışsın hala. kızlar kaç kere uyardım kilo bildirimi perşembe akşamı yapılacak, beni şimdi zor durumda bırakıyorsunuz.

KIZLAR KİLO BİLDİRİMİNİ PERŞEMBE AKŞAM YAPACAKSINIZ !!!

14. TAKIM 136. ETAP

aynalar ( 97,8 / 98,0 / - 0,2 / - 0,21%)
hiray ( 69,0 / 69,0 / 0,0 / 0,00 %)
mushu ( 83,5 / 82,0 / 1,5 / 1,80 %)
canmertcik ( 89,0 / 89,0 / 0,0 / 0,00 % )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 339,3 / 338,0 / 1,3 / 0,40% )

canmertciki aynı yazdım. canmertcik bir hafta daha bildirimde bulunmazsan diskalifiye olacaksın

bende geldımmmm

88.8 kıloyummm

09.12.09 da dıyete basldım 99.2 kg ile
bugun tartıldım 88.8 kg ile devam edıcem hakkımda hayırlısı olsun
1 oglusum varr
ev hanımıyım
yarından ıtıbaren egzersızede baslıcam
hepınız opuyor kolaylıklar dılıyorum haftanın bırıncısı olmak dılegıyle :)))

hoşgeldin canımma.s.a.s.

kızlar ben sanırım obur oldum kafamçokkarıştı
4. olmuşunuz tebrikler opuyorumnanaktan
Aslıcım ben kilomu yazayım:sm_cool:

82kg birbuçuk kilo gitmiş:dance::teytey:

tebrik ederim canım maşallah bu gidişle kısa sürede mezun olursun kaydirigubbakcemile5
bana gelince,
bugün yediklerimi size yazayım bana bir yorum yapın(bu gün diğer günlere göre daha az yedim)
sabah 1 parça çörek,arada 1 popkek
öğle pirinç pilavı,3 tane parmak köfte,minicik revani
arada 1 tane albeni yedim
eve gelince de döner yedim yanında pide akannehir
daha da bişey yemedim bekliyorum daha doğrusu uyudum
kızlar bana rehberlik hocası ne dedi biliyor musunuz?Sen zayıflayamazsın dedi :gitme:
Böyleleri nasıl öğretmen oluyor hadi onu geçtim sen rehberlik öğretmenisin insana böyle söylenir mi :mymeka: Kendi de şişko diyo ki zayıflasam ben zayıflardım,sen zayıflayamazsın :bbo:
Böylelerini asmak lazım kötükedihüso psikolojimi düzelteceği yerde alt üst etti resmen
:sinifsinif:
yazık ya gerçekten o kadar okuyorlar bunun için mi?Ben öğretmen olursam gerçekten işimi hakkıyla yapacağım bu ve bunun gibileri ben şahsen öğretmen olarak görmüyorum. :enbuyukkk:

Ayy bunu gördüm canım kahve istedi

hg canım aramıza kuralları açıklıyorum, hergün takıma gelip paylaşımda bulunman gerekiyor. bu konuda dikkatli olursan sevinirim.
ben kendimi tanıtıyım adım aslı 27 yaşındayım erzurumda öğretmenim, bekarım. ailem ankarada. sen neresindesin ankaranın?

hiray ve aslı tesekkur ederım hosbuldum

ben eryamandayım, aılen neresınde ?

ben dun yedıklerımı yazayım
aksama cozuttum ama neyse olacak o kadar dımı :))
sabah 1 bucuk dılım ekmek cok az peynır kıbrıt kutusu kadar degıll
domates salatalık bıber ve 5 zeytın
ara ogun 1 bardak sut
oglen buyuk boy bı kase salata bol lımonlu
ara ogun 2 bucuk galeta 10 gram peynır
aksam işte herşey bıttı esımı aradı mısafır gelıyor yemege dedı delı ettı benı sabahları kahvaltı hazırlayamıyorum bı kac gundur poça yaptım sabah gıderken yesın dıye hırsımdan kendım 4 tane yedım
ya cocukla mısafır cekılmıyor
saat 9 uyku zamanı bebegımın ama gelen sahıs kalkmasını bılmeyen bırı ayrıca kahkası da delı edıyor benı oglumda bı uyandımı artık sabaha kadar uyumaz
offf yedım ama cok da pişman olmadım :))) guzel yapmısım

canım ailem sincanda, yakınmışız birbirimize kaydirigubbakcemile3

ben geldim aynalar hala devam ya hala bişi yok negatif çıktı ama nebilim.bugün tartıldım 77kiloyum.valla dün arkadaşlar vardı ondan giremedim pastalar dolmalar kısırlar dehe neler neler ama yemedim tadımlık.akşam bişey yemedim zaten ,bugün ise sadıce 1de kahvaltı yaptım biraz sanırım doydum:)5gibide yarım kase çorba çok az patates kavurması.av öncede eşima karbahar kızarttım valla zor tuttum kendimi ıtane yedim nefsim için

canmertcıkk maşallah ne guzel kılo vermıssın ya nasıl yapıyorsunuz kızlar yazın nolur
moydonoz suyumu ballı sırkemı ne yapıyorsanız yazında su garıban ne yapacagını bılmeze yardım olsun
valla su kılolarımdan kurtulayım yeterkı tavuk kesıcem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…