E
Ece1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #16.621
üç gündür sbah kavaltısında bir dilim kepek ekmeği biraz peynir 5 tane zeytin bir domates ve salatalık yiyorum.epey tok tutuyo.öğlende ekmeksiz herhangi bir tabak yemek yiyorum
sonrada akşama kadar acıktıkça elmayla su içiyorum.akşamda tek çeşit bir yemekten az miktarda.6 dan sonrada hiç bişey yemiyorum.
cuma günü alışverişe çıktım ve üzerime olmayan bi pantolonla çok dar gelen bi elbise aldım.edefim 3 haftaya kadar içlerine girebilmek.pantolonun düğmesi bile kapanmıyo
Siyah_24 kullanıcısından alıntı
gelim gelimde biliyorum benim bünyemi spor yapmadan veremem ben.. sporda hem yapamam hemde yasak.. dedigim gibi daha amaliyat olalı 23 gün oldu karnımda kocaman bir kesik .. öle agrıyoki coraplarımı ayakkabılarımı giymiyorum oturup kalkmaıyorum rahatca anca 15 dakkalık iş ev ev iş yapıyorum yürüyerek.. şimdi agır bir diyetede başlayamam beslenmeme dikkat etmem gerekli.. nasıl yapım ben şimdi sen söle.. gıdım gıdım belki anca giderim.
sezeryan gibi oldu amaliyatım ama sanki dogum yapmış gibi bir göbek kaldı aklım almıyor belki zamanla şişer şiştir diyorum.. cünkü amaliyattan sonra 1,5 kilo almışım ama göbegim den dolayı 80 kilo iken giydigim pantolonumu giyiyorum aklım almadı bu işe benim.. sormayın kendimi öle mutsuz hissediyorumki
Aslıcım ben kilomu yazayım:sm_cool:
82kg birbuçuk kilo gitmiş:dance::teytey:
Herkese selam bende takımınıza yeni katıldım umarım burda sizlerle birlikte iyi kilolar verebiliriz hihoyyyt
Bundan sonrası için ne yapmam gerekiyor.Kilomu yarın bildirmem mi gerekiyor.Yarından itibaren yiyip-içtiklerimi yazmaya mı başlayacağım acaba?
çok güzel Şeniz iyi gidiyosun böle devam et
bizim takım can çekişiyo sen moral oluyosun
kızlar 4. olmuşuz
sağol canım a.s.a.s. aynalar ve ben düzenli burdayız sende geldin üçümüz bu topiği kurtarırız inşallah
bende geldımmmm
88.8 kıloyummm
09.12.09 da dıyete basldım 99.2 kg ile
bugun tartıldım 88.8 kg ile devam edıcem hakkımda hayırlısı olsun
1 oglusum varr
ev hanımıyım
yarından ıtıbaren egzersızede baslıcam
hepınız opuyor kolaylıklar dılıyorum haftanın bırıncısı olmak dılegıyle :)))
Aslıcım ben kilomu yazayım:sm_cool:
82kg birbuçuk kilo gitmiş:dance::teytey:
bende geldımmmm
88.8 kıloyummm
09.12.09 da dıyete basldım 99.2 kg ile
bugun tartıldım 88.8 kg ile devam edıcem hakkımda hayırlısı olsun
1 oglusum varr
ev hanımıyım
yarından ıtıbaren egzersızede baslıcam
hepınız opuyor kolaylıklar dılıyorum haftanın bırıncısı olmak dılegıyle :)))
hiray ve aslı tesekkur ederım hosbuldum
ben eryamandayım, aılen neresınde ?
ben dun yedıklerımı yazayım
aksama cozuttum ama neyse olacak o kadar dımı :))
sabah 1 bucuk dılım ekmek cok az peynır kıbrıt kutusu kadar degıll
domates salatalık bıber ve 5 zeytın
ara ogun 1 bardak sut
oglen buyuk boy bı kase salata bol lımonlu
ara ogun 2 bucuk galeta 10 gram peynır
aksam işte herşey bıttı esımı aradı mısafır gelıyor yemege dedı delı ettı benı sabahları kahvaltı hazırlayamıyorum bı kac gundur poça yaptım sabah gıderken yesın dıye hırsımdan kendım 4 tane yedım
ya cocukla mısafır cekılmıyor
saat 9 uyku zamanı bebegımın ama gelen sahıs kalkmasını bılmeyen bırı ayrıca kahkası da delı edıyor benı oglumda bı uyandımı artık sabaha kadar uyumaz
offf yedım ama cok da pişman olmadım :))) guzel yapmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?