• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

adım atike.enteresan gelebilir ismim bana hala tuhaf gelir:)evlenmeden önce 65kiloydum evlendim 1ay sonra gebe kaldım 2.5aylıkken düşük yaptım,tedavi falan derken 73 çıktım yiyecem ben dedim yedim 102kilo aldım

ilk doğumumda 25 kilo almıştım ben ama 6 ay sonra hepsini vermiştim hatta fazlasını bile vermiştim 49 a düşmüştüm.ama ikinci doğumumda 13 kilo almama rağmen sadece 5 kilosunu verebildim.boyum 1*65 size beni takıma alın dediğimde 58 dim 5 günde 1 kilo vermişim.şuan 57 yim.
memurum.işim gereği sürekli bilgisaayr başındayım sürekli paylaşımda bulunabilirim.aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim

üç gündür sbah kavaltısında bir dilim kepek ekmeği biraz peynir 5 tane zeytin bir domates ve salatalık yiyorum.epey tok tutuyo.öğlende ekmeksiz herhangi bir tabak yemek yiyorum
sonrada akşama kadar acıktıkça elmayla su içiyorum.akşamda tek çeşit bir yemekten az miktarda.6 dan sonrada hiç bişey yemiyorum.
cuma günü alışverişe çıktım ve üzerime olmayan bi pantolonla çok dar gelen bi elbise aldım.edefim 3 haftaya kadar içlerine girebilmek.pantolonun düğmesi bile kapanmıyo

Back