- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #16.601
ilk doğumumda 25 kilo almıştım ben ama 6 ay sonra hepsini vermiştim hatta fazlasını bile vermiştim 49 a düşmüştüm.ama ikinci doğumumda 13 kilo almama rağmen sadece 5 kilosunu verebildim.boyum 1*65 size beni takıma alın dediğimde 58 dim 5 günde 1 kilo vermişim.şuan 57 yim.
memurum.işim gereği sürekli bilgisaayr başındayım sürekli paylaşımda bulunabilirim.aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim
sabah tartıldığımda 56*500 düm her sabah yarım kilo farkediyo nerdeyse.gerçi iç çamaşırıyla tartıldım giyinik belki 57 gelirim yine.başlangıcımı 58 mi kabul ediyosunuz 57 mi.size beni alın dediğimde 58 dim çünkü giyink tabii:)
canım şuan deneme süresindesin. bu cuma günkü kilon başlangıç kilon sayılacak, eğer takıma alınırsan 1 ocakta listeye gireceksin canım. aynı durum şuan deneme süresinde olanlar içinde geçerlidir.
Selam kızlar a.s.
Pantolonlarım olmuyo ya :çok üzgünüm: yazın belimden düşen pantolonun düğmelerini yapmadan bile içinde rahat edemiyorum mafoldumben
midem de genişledi sanırım doymak bilmiyorum :a015:
Ya benim kendime güvenim kalmadı artık :çok üzgünüm: :sinifsinif:
olur farketmez.ama ben bi 50 ye düşersem çok şey kaybetmiş olursunuz haa.:jeyyar:
hala kimse gelmemişşşşşşşşklava:
kızma hemen ya işimiz vardı valla ha.çocuk herif,misafir derken yeni oturdum.buarda aynalar negatif çıktı.bişey yemedim bugün az önce atıştırdım.ve benim ayağımdan bile geçmeyen eşofmanımı giydim oldu biraz sıktı ama bi 5kilo verirsem oldu bu iş.buarada kabanımıda giydim düğmeleri vuruluyor ama çocuğu kucağıma alıpta rahat edemem
Ben geldim canım kaydirigubbakcemile3
Sabah uyanır uyanmaz limonlu ılık su içtim, ardından egzersiz . kahvaltı olarakta bir bardak süt ve bir muz.
öğle yemeği olarak sosisli sandviç ve bir bardak ayran
akşam yemeğinde yine çorba ve bol salata var :1shok:-tatlicadiarzu-
Kızlar miğdemi küçültmeyi başardım herhalde bu yazdıklarımı yediğimde miğdem geriliyo ve rahatsız oluyorum. ara öğün yeme ihtiyacı duymuyorum süprizzzzz
böyle giderse ben yavaş yavaş istediğim kiloya ulaşıcam galia :sm_cool:
takımda olanlar
aynalar
hiray
eylülce ( izinli )
nazco (izinli )
mushu
canmertcik
deneme süresinde olanlar
chatlax
migre55
renginar ( davet ettim )
hiray bu hafta bildirimde bulunmazsa diskalifiye olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?