• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ilk doğumumda 25 kilo almıştım ben ama 6 ay sonra hepsini vermiştim hatta fazlasını bile vermiştim 49 a düşmüştüm.ama ikinci doğumumda 13 kilo almama rağmen sadece 5 kilosunu verebildim.boyum 1*65 size beni takıma alın dediğimde 58 dim 5 günde 1 kilo vermişim.şuan 57 yim.
memurum.işim gereği sürekli bilgisaayr başındayım sürekli paylaşımda bulunabilirim.aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim

canım ne kadar kilo vermek istiyorsun. her hafta gramda olsa kilo vermeni istiyoruz

takımda olanlar
aynalar
hiray
eylülce ( izinli )
nazco (izinli )
mushu
canmertcik

deneme süresinde olanlar
chatlax
migre55
renginar ( davet ettim )

hiray bu hafta bildirimde bulunmazsa diskalifiye olacaktır :kızgın:

Merhaba kızlar kaydirigubbakcemile3
Aramıza yeni arkadaşlar katılmış. chatlax, migre55, renginar hoşgeldiniz. opuyorumnanaktana.s.

Bugun:
7:30 uyanır uyanmaz ılık limonlu su içtim
ardından 45dk egzersiz

9:00 kahfaltı:1dilim ekmek, 1 su bardağı ıhlamur çayı, peynir, 1haşlanmış yumurta,salatalık domates

öğle yemeğindede(13:00) yoğurtlu ıspanak 1dilim kepek ekmeği yemeyi düşünüyorum

akşamada çorba ve salata hazırlarım herhalde:hulya:

slm kızlar nasılsınız dominoşta ayrılmış. ben bayramda söylemesi ayıp 95 e kadar çıkmıştım ama sonrasında bulantılarım başladı şimdi pek bir şey yiyemiyorum 91 kiloya düştüm burnuma garip garip kokular geliyor hele akşam olunca bir sıkıntı bir sıkıntı inş 3 aylık olunca geçer diyolar valla anne olmak hiçde kolay değilmiş kızlar beni yalnızca çeken anlar :CüvCüv: hepinizi öpüyorum yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.

slm kızlar bugün yazamadım ev çocuk derken bu saati buldum bugün sabah tartıtdım 88kiloyum okadar mutluyumki anlatatamam.sabah kahvaltı yapma fırsatım olmadı öğlen çok az atıştırdım 3gibi bir kurupasta yedim ve bol su.zaten temizlik yaptığım için feci terledim bu

sabah tartıldığımda 56*500 düm her sabah yarım kilo farkediyo nerdeyse.gerçi iç çamaşırıyla tartıldım giyinik belki 57 gelirim yine.başlangıcımı 58 mi kabul ediyosunuz 57 mi.size beni alın dediğimde 58 dim çünkü giyink tabii:)

sabah tartıldığımda 56*500 düm her sabah yarım kilo farkediyo nerdeyse.gerçi iç çamaşırıyla tartıldım giyinik belki 57 gelirim yine.başlangıcımı 58 mi kabul ediyosunuz 57 mi.size beni alın dediğimde 58 dim çünkü giyink tabii:)

canım şuan deneme süresindesin. bu cuma günkü kilon başlangıç kilon sayılacak, eğer takıma alınırsan 1 ocakta listeye gireceksin canım. aynı durum şuan deneme süresinde olanlar içinde geçerlidir.

Selam kızlar a.s.
Pantolonlarım olmuyo ya :çok üzgünüm: yazın belimden düşen pantolonun düğmelerini yapmadan bile içinde rahat edemiyorum mafoldumben
midem de genişledi sanırım doymak bilmiyorum :a015:
Ya benim kendime güvenim kalmadı artık :çok üzgünüm: :sinifsinif:

canım şuan deneme süresindesin. bu cuma günkü kilon başlangıç kilon sayılacak, eğer takıma alınırsan 1 ocakta listeye gireceksin canım. aynı durum şuan deneme süresinde olanlar içinde geçerlidir.

olur farketmez.ama ben bi 50 ye düşersem çok şey kaybetmiş olursunuz haa.:jeyyar:

Selam kızlar a.s.
Pantolonlarım olmuyo ya :çok üzgünüm: yazın belimden düşen pantolonun düğmelerini yapmadan bile içinde rahat edemiyorum mafoldumben
midem de genişledi sanırım doymak bilmiyorum :a015:
Ya benim kendime güvenim kalmadı artık :çok üzgünüm: :sinifsinif:

sen ayrıl takımdan bak daha neler olcak akannehir

olur farketmez.ama ben bi 50 ye düşersem çok şey kaybetmiş olursunuz haa.:jeyyar:

olsun canım sen istediğin kiloya gelde biz kaybedelim kaydirigubbakcemile5

kızma hemen ya işimiz vardı valla ha.çocuk herif,misafir derken yeni oturdum.buarda aynalar negatif çıktı.bişey yemedim bugün az önce atıştırdım.ve benim ayağımdan bile geçmeyen eşofmanımı giydim oldu biraz sıktı ama bi 5kilo verirsem oldu bu iş.buarada kabanımıda giydim düğmeleri vuruluyor ama çocuğu kucağıma alıpta rahat edemem

hala kimse gelmemişşşşşşşş :oklava:

Ben geldim canım kaydirigubbakcemile3

Sabah uyanır uyanmaz limonlu ılık su içtim, ardından egzersiz . kahvaltı olarakta bir bardak süt ve bir muz.
öğle yemeği olarak sosisli sandviç ve bir bardak ayran
akşam yemeğinde yine çorba ve bol salata var :1shok:-tatlicadiarzu-

Kızlar miğdemi küçültmeyi başardım herhalde bu yazdıklarımı yediğimde miğdem geriliyo ve rahatsız oluyorum. ara öğün yeme ihtiyacı duymuyorum süprizzzzz
böyle giderse ben yavaş yavaş istediğim kiloya ulaşıcam galia :sm_cool:

kızma hemen ya işimiz vardı valla ha.çocuk herif,misafir derken yeni oturdum.buarda aynalar negatif çıktı.bişey yemedim bugün az önce atıştırdım.ve benim ayağımdan bile geçmeyen eşofmanımı giydim oldu biraz sıktı ama bi 5kilo verirsem oldu bu iş.buarada kabanımıda giydim düğmeleri vuruluyor ama çocuğu kucağıma alıpta rahat edemem

hayırlısı olsun canım senin adına sevindim.

Ben geldim canım kaydirigubbakcemile3

Sabah uyanır uyanmaz limonlu ılık su içtim, ardından egzersiz . kahvaltı olarakta bir bardak süt ve bir muz.
öğle yemeği olarak sosisli sandviç ve bir bardak ayran
akşam yemeğinde yine çorba ve bol salata var :1shok:-tatlicadiarzu-

Kızlar miğdemi küçültmeyi başardım herhalde bu yazdıklarımı yediğimde miğdem geriliyo ve rahatsız oluyorum. ara öğün yeme ihtiyacı duymuyorum süprizzzzz
böyle giderse ben yavaş yavaş istediğim kiloya ulaşıcam galia :sm_cool:

ne güzel bide benimki küçülse mafoldumben

SELAM KIZLAR

BEN GELDİMMkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

pcdeki sorun çözüldü

nete giremiyorduk

benim oğlan araba yarışlarını masaüstüne taşımış ve çoğaltmış onları silince sorun çözüldü

nete giremiyordum sayfalara açılmıyodukafamçokkarıştı

yarın kilo bildirim var dime:asigim:

benim kilom aynıCADIARZU

takımda olanlar
aynalar
hiray
eylülce ( izinli )
nazco (izinli )
mushu
canmertcik

deneme süresinde olanlar
chatlax
migre55
renginar ( davet ettim )

hiray bu hafta bildirimde bulunmazsa diskalifiye olacaktır :kızgın:

canım ya pcdeki sorun yüzünden bildirimde bulunamadım :bbo:

msn bilevereliniortak açılmıyodu bir ara

Herkese selam bende takımınıza yeni katıldım umarım burda sizlerle birlikte iyi kilolar verebiliriz hihoyyyt
Bundan sonrası için ne yapmam gerekiyor.Kilomu yarın bildirmem mi gerekiyor.Yarından itibaren yiyip-içtiklerimi yazmaya mı başlayacağım acaba?

Son düzenleme:
ya kızlar bişey danişmak istiyorum size, ben 4 kilo vermek istiyorum, bunu kaç günde vermem gerekli? çok kilo almaya müsaiy bi yapim yok ama maalesef aldimm i da veremiyorum :( Ve ben diyet konusunda tam bi özürlüyüm şimdi diyet listelerine kalori cetvellerine baktım. kalori cetvellerine bakarken bile midem kazınmaya başladı. sorularim saçma gelicek ama lütfen yardimci olun

Her gün 1 saat hizli yürüyüşle 500 kalori yakabilir mişim doğru mu ?
Mesela ispanak 15 kaloriymiş ben şimdi yağsız salçalı bi ıspanak yemeğinden iki tabak yesem yanında 1 dilim ekmek ve salatayla bu normal olur dimi akşam yemeklerinde.
yağsız içinde havuç soğan patates vs. li bi sebze çorbasi yapsam kaç tabak içebilirim?
kizlar aç kalmaya gerçekten dayanamiyorum ama vejeteryan olduğum için et ürünleri olmiycak listemde. Ayrıca yağsız yemeklerle de aram iyi yani bi yemekte yağ var ya da yok benim için farketmiyo.
bir de cumadan cumaya kaç kilo vermem gereki kaç kilo hedefliyim? ( of ya keşke hepsini 1 haftada versem de kurtulsm)

Lütfen bana biraz gaz verin. önerilerde bulunun. geçen rejimim 1 hafta sürdü ve sadece yarim kilo verdim oda midemin boşluğundanmiş :(

Ocak iki itibariye yarişmalara katilicam ben de o zamana siz kilolarinizi inşallaaaaaah vermiş olursunuz :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Back