ya kızlar bişey danişmak istiyorum size, ben 4 kilo vermek istiyorum, bunu kaç günde vermem gerekli? çok kilo almaya müsaiy bi yapim yok ama maalesef aldimm i da veremiyorum
Ve ben diyet konusunda tam bi özürlüyüm şimdi diyet listelerine kalori cetvellerine baktım. kalori cetvellerine bakarken bile midem kazınmaya başladı. sorularim saçma gelicek ama lütfen yardimci olun
Her gün 1 saat hizli yürüyüşle 500 kalori yakabilir mişim doğru mu ?
Mesela ispanak 15 kaloriymiş ben şimdi yağsız salçalı bi ıspanak yemeğinden iki tabak yesem yanında 1 dilim ekmek ve salatayla bu normal olur dimi akşam yemeklerinde.
yağsız içinde havuç soğan patates vs. li bi sebze çorbasi yapsam kaç tabak içebilirim?
kizlar aç kalmaya gerçekten dayanamiyorum ama vejeteryan olduğum için et ürünleri olmiycak listemde. Ayrıca yağsız yemeklerle de aram iyi yani bi yemekte yağ var ya da yok benim için farketmiyo.
bir de cumadan cumaya kaç kilo vermem gereki kaç kilo hedefliyim? ( of ya keşke hepsini 1 haftada versem de kurtulsm)
Lütfen bana biraz gaz verin. önerilerde bulunun. geçen rejimim 1 hafta sürdü ve sadece yarim kilo verdim oda midemin boşluğundanmiş
Ocak iki itibariye yarişmalara katilicam ben de o zamana siz kilolarinizi inşallaaaaaah vermiş olursunuz