• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrrr

nerdesiniz ayollkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

benim kaçgündür griple birlikte baş dönmem vardı bu gün doktora gittim

kulaklarım dolmuş baş ağrısı ve sersemlik yapıyo bilmiyorumkismile
kendimi pek iyi hissetmiyorum yani

yarın sabah tartılıp yazarım bildirim yapamazsam benim kilomu aynı yazın lütfen:bbo:

slm kızlar nasılsınız
yarın bildirim var lütfen yarın 12 ye kadar bildirimleri yapınız.

14. TAKIM 137-138. ETAP

aynalar ( 98,0 / 100,0 / - 2,0 / - 2,04%)
hiray ( 69,0 / 69,0 / 0,0 / 0,00 %)
mushu ( 82,0 / / / %)
canmertcik ( 89,0 ) Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 249,0 / / / % )

Özlemyb canım sen bizim yüzümüzden takımdan soğudun biliyoruz eğer gelirsen bu hafta seni listeye alacağım.kaydirigubbakcemile3

14. TAKIM 137-138. ETAP

mushu ( 82,0 / / / %)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 249,0 / / / % )

Özlemyb canım sen bizim yüzümüzden takımdan soğudun biliyoruz eğer gelirsen bu hafta seni listeye alacağım.kaydirigubbakcemile3

selam kızlar, açıkçası bende takımdan soğudum kimse düzenli paylaşımda bulunmuyo. Ben hergün düzenli bir şekilde topiğe uğruyorum, kimse bişey yazmayınca bende bişeyler yazmak istemiyorum :sm_confused: :1no2: :çok üzgünüm:

selam kızlar, açıkçası bende takımdan soğudum kimse düzenli paylaşımda bulunmuyo. Ben hergün düzenli bir şekilde topiğe uğruyorum, kimse bişey yazmayınca bende bişeyler yazmak istemiyorum :sm_confused: :1no2: :çok üzgünüm:

canım haklısın ama inş düzeleceğiz, takımda az kaldık yeni üyeler almamız lazım girmek isteyen varsa takıma söyleyin gelsinler
bu arada bu haftaki kilon kaç canım

14. TAKIM 137-138. ETAP

mushu ( 82,0 / / / %)
Özlemyb ( 88,8 / 88,7 / 0,1 / 0,11% ) Yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KıLO ( 337,8 / / / % )

Takımınızda bana da yer var mı? 5 kilo vermem gerekiyor ama tek başıma başaramıyorum....:umursamaz:

14. TAKIM 137-138. ETAP

hiray ( 69,0 / 70,0 / -1,0 / -1,50 %)
mushu ( 82,0 / 82,0 / 0,0 / 0,00%)
canmertcik ( 89,0 ) Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.Özlemyb ( 88,8 / 88,7 / 0,1 / 0,11% ) Yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 337,8 / 340,7 / -2,9 / -0,90% )

kızlar bildirimi yapıyorum. mushu bildirim yapmadı aynı yazdım. 12 ye kadar bildirin yapın diye yazdığım mesaja mushu yorum yazmış ama kilosunu yazmamış, gerçekten anlayamadım bunu.

14. TAKIM 137-138. ETAP

hiray ( 69,0 / 70,0 / -1,0 / -1,50 %)
mushu ( 82,0 / 82,0 / 0,0 / 0,00%)
canmertcik ( 89,0 ) Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.Özlemyb ( 88,8 / 88,7 / 0,1 / 0,11% ) Yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 337,8 / 340,7 / -2,9 / -0,90% )

kızlar bildirimi yapıyorum. mushu bildirim yapmadı aynı yazdım. 12 ye kadar bildirin yapın diye yazdığım mesaja mushu yorum yazmış ama kilosunu yazmamış, gerçekten anlayamadım bunu.

takımın tadı yuzuz kaçtı yaww:bbo:
neden böle oldu

ben hşç diyet moduna giremiyorumkafamçokkarıştı

bu pazartesi şimdi oldu derken hasta oldum
egzersiz 1 gün yapabildim başım döndüğü için uzun bi sürede yapamıycam kulağımdaki sorun geçene kadar

bu hafta kilo veremezsem takımdan ayrılıcam olmuyo böyle:gitme::gitme:

size karşı kendimi suçlu hissediyorum:gitme:

slm kızlar maşallah yine kimse yok :olmaz:

takımın tadı yuzuz kaçtı yaww:bbo:
neden böle oldu

ben hşç diyet moduna giremiyorumkafamçokkarıştı

bu pazartesi şimdi oldu derken hasta oldum
egzersiz 1 gün yapabildim başım döndüğü için uzun bi sürede yapamıycam kulağımdaki sorun geçene kadar

bu hafta kilo veremezsem takımdan ayrılıcam olmuyo böyle:gitme::gitme:

size karşı kendimi suçlu hissediyorum:gitme:

azimliyim kilo verecem demede ayrılacam de :oklava:

merhaba kızlar benim bugün 6.günüm 67 den 63.9 oldum çok dengeli besleniyorum ve yürüyüş yapıyorum bu diyetimi ilk yaptığımda 18 yaşındaydım şuan 23 5 yıl boyunca hiç kilo almadım ama evlenince malum kilolarım artmaya başladı yavaş yavaş nasıl oldu anlmadım 52idim 56 oldum 60 ve 67 şoklardayım boyumda kısa hemen diyete başladım tekrar 52 olmalıyım inş yaza kadar olurum.

Selam kızlar ben hala diyet moduna giremedim eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile
smileyler de süper olmuş bu arada boshayallersmile

Aslı abla bu disklifiye listelerinin yanında kendi isteğiyle ayrıldı listesi filan da yapılacak sanırım. beni söylemeyi unutma emi olumunekankayizsmile
laelaelaelaelae

Bu arada haftaya sınavlarım bitiyor bol bol sizinle olurum tabi siz de burda Olursanız :olmaz:

:roflol:
slm kızlar maşallah yine kimse yok :olmaz:

azimliyim kilo verecem demede ayrılacam de :oklava:

kilo vericem azimliyim diyorum ama işe yaramıyo:delphin:

neden böyle oluyo anlıyamıyorumda

hiç böyle olmamışım

burda daha çok hırslanmma m gerekirken akşam yemeklerinden sonraki atıştırmalara yeniliyorumşutarafagitti

bu gün oğlanın kursu vardı
yarında alışveriş var akşama uğrarımm

bare şu nadan itibaren ekmeği azaltayımmohaoldumsmile

Aslı abla bu disklifiye listelerinin yanında kendi isteğiyle ayrıldı listesi filan da yapılacak sanırım. beni söylemeyi unutma emi olumunekankayizsmile
laelaelaelaelae

Bu arada haftaya sınavlarım bitiyor bol bol sizinle olurum tabi siz de burda Olursanız :olmaz:

dominoşçum özlettin kendinialsanaalsanasmile

derslerin hafifleyinse yanlız bırakma biziolumunekankayizsmile

merhaba kızlar benim bugün 6.günüm 67 den 63.9 oldum çok dengeli besleniyorum ve yürüyüş yapıyorum bu diyetimi ilk yaptığımda 18 yaşındaydım şuan 23 5 yıl boyunca hiç kilo almadım ama evlenince malum kilolarım artmaya başladı yavaş yavaş nasıl oldu anlmadım 52idim 56 oldum 60 ve 67 şoklardayım boyumda kısa hemen diyete başladım tekrar 52 olmalıyım inş yaza kadar olurum.

aramıza hoşgeldin canım olumunekankayizsmile
bir hafta deneme süresindesin şimdi. hergün gelip paylaşımda bulunman lazım. kararlılığından eminsek takıma alınacaksın. bu aralar bizim takım çok sessiz yeni üyeleri davet ediyorum ama devam etmiyorlar inş sen devam edersin canım ohaoldumsmile
bu yazıklarımı mesaj olarak sana göndercem şimdi

nedense diyeti 1 gün bozsam hemen kilo alıyorum bıktım bu gelgitten artık kararlıyım ya.

hiç sorma güzelim ben daha kötüyüm. bu arada ben aslı 27 yaşındayım erzurumda öğretmenlik yapıyorum. tanıştığıma memnun oldum olumunekankayizsmile

nedense diyeti 1 gün bozsam hemen kilo alıyorum bıktım bu gelgitten artık kararlıyım ya.

hoşgeldin canımmkaydirigubbakcemile5

umarım bize benzemezsinn

ben güya ekmek yemiycem dedim

daha az önce ziyafet çektim kendimee:utangac:

bundan sonra yediklerimin hepsini yazıcam size

belki utanırım yemeye:kedi:

Back