- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #16.561
gülsem mi ağlasam mı bilemedim valla :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3a.s
müsliyi ben yemiştim ıyyy fena bişey :bbo:
slm kızlar ben zayıflamak istiyorum mafoldumben
nu arada kızlar ben artık hayatımda hiç takmadığım kadar takmaya başladım şu kilo olayını :sinifsinif: bişey giyerim yakışmaz,makyaj yaparım yakışmaz bu ne ya mafoldumben
şimdi yine spora başlayacağım desem, kesin başlayamam daha kötü olurum en iyisi demiyim.
canmertcik sen nerdeyse hiçbişey yemiyosun canım akannehir bence kendini bukadar zorlama genelde böyle verilen kilolar sonra geri gelebilir. Birde 4 aylık bebeğim var diyosun sütünün kesilmemesine dikkat et, emziriyosan tabi
ama sende bu azim devam ederse yaza kesiğn zayıfsın. ama önce sağlık zemuszemus
buna sevindim biryere gitme zaten kaydirigubbakcemile5
müsliye gelelim şimdi,
özellikle kahvaltılarda sütle veya yoğurt ile tüketilebilen, içinde kurutulmuş meyveler, yulaf ve buğday ezmesi, mısır gevreği vs. bulunan besleyici, lifli bir besindir. oldukça besleyicidir sindirime de yardımcı olur a.s:1closedeyes:
lezeti markalarına göre değişiyo ben meyveli olanlarını seviyorum. içinde meyve oranı az olanları papagan yeminden biraz hallice diyebiliriz :roflol::roflol:
canım başarıcaz bunu.:lepi: Çabuk olmayacak belki ,ama sonuç güzel olucak en güzeli yavaş zayıflamak , Hızlı zayıflarsak sonra cildimiz bize ayak uyduramaya bilir .Üzerimizde bir kaç beden bir ciltle dolaşmak istemem
şimdi lif filan olduğu için bende kaç aydır kabızlık da var o nedenle de faydası olur diye düşündüm bir de kk'da da bazen yiyenleri görüyordum bir zamanlar kaydirigubbakcemile3 ben de görmüşken alayım dedim.Zayıflama konusunda işe yaramasa bile inşallah sindirim sistemimin düzelmesine yardımcı olur :Saruboceq:
bu arada ben aslında kahvaltılık mısır gevreği alacaktım bunu alayım dedim 1 taşla 2 kuş kaydirigubbakcemile5 :roflol: