- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.461
Hayır bozmadım hatta şu an 65 civarlarındayım galiba ıkı gundur hiç yemek yıyemedım doğru dürüst sabh tartıda 65 görundum akşamları da spor yapıyorum sorun yok şimdilik.
tamam ozaman hadi gorecez cuma gunlerii
canim biliyorsundur ama ben yinede yapman gerekeni soyleyim
sadece gelip paylasimda bulunacaksin vede hergun ne yedigini felan yazacaksin
cuma gunleride en gec 2 ama sen sabahtan versen daha iyi olur kilonu tartilip soyleyeceksin canim
bu arada cuma yaismasinin bazi topikleride var gimemiz gereken kararlar alinan onlarada arada girip bakar vede paylasimda bulunursan sevinirim
heyyy 14.takim bu hepiniz icin gecerlii
ayrica soylemeden iki hafta ustuste sebebpsiz yere kilo bildirimi yapmazsan diskalifiye oluyorsun canim
eger bir hafta soylemezsen sana takim olarak liste hazirlatma cezasi veriliyor okadar oldumu canimm
hadi tekrada hosgeldin
sibel insalah ayda bes kilo hedefim bi basladimya rejimi arkasi gelir artik bi de soz konusu esimle idaya girdik mecbur vermem lazim :)
bu arada bugun sabah yine 2 bardak suyumu içtim biraz peynir domates ve bi tane yumurta yedim.
şimdide kapuska ve yogurt yiyorum..
bu sefer ben kazanmam lazim sibel baska sansim yok para itasina girdik mecburen kazanmam lazimhihoyyytayda 5 kılomu kız super, yaza fıstık gıbı olacaksın desene
esımle bende hep ıddaya gırıyorum ama kazanamıyorum maalesef-tatlicadiarzu-
14 subatta 65 olacam demıstım ama nerdeeeee
bu sefer ben kazanmam lazim sibel baska sansim yok para itasina girdik mecburen kazanmam lazimhihoyyyt
ayda 5 kılomu kız super, yaza fıstık gıbı olacaksın desene
esımle bende hep ıddaya gırıyorum ama kazanamıyorum maalesef-tatlicadiarzu-
14 subatta 65 olacam demıstım ama nerdeeeee
bu sefer ben kazanmam lazim sibel baska sansim yok para itasina girdik mecburen kazanmam lazimhihoyyyt
oh afıyet olsun canım
bende oglen bır tabak yogurt corbası ıctım
canım sen okuyormuydun yoksa oss yemı hazırlanıyordun unuttumda
:1shok:neden olmayasin 13 gun var onunde 65 olmasan 66 olabilirsin ne hemen su koyuyon ki
slm arkadaslar .... hatice hosgeldin nasilsin??? rose lahanayi bosver sen bildigin rejimden sasma kiz etliekmek dedin canimi yaktin bi dilimde benim icin ye!!!!!!! biz bu sabah kosmadik yagmur yagdi yarina insalla sabah kalsik kahvalti oglen protein karisimi 2 kasik havuc salatasi ve bir elma yedim ben
tebrıkler canım cok guzel kılo verıyorsun darısı bıze
ah bende bı 65ı gorsem:çok üzgünüm:
artık 67-68 ede razıyım kızzz cunkı ben cok zor kılo verıyorum
ama ugrasacagım bıran once 65 olmak ıcınkaydirigubbakcemile2
neslihan kazanirsam yasadim walla ayipsin goruruz tabi:teytey:ay ne guzel kac para alacn kiz bizide gorurusun artikin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?