- Konu Sahibi Pinarbartu
- #1.481
tsk sibel kac kere denedim olmadi cizelge snein verdigin linkten bi daha deneyim ben tsk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım.Kızlar bende bugün çok yemedim.Kızlar size bir sorum var ya ben spor artık 2 saate yakın yapıyorum ama terlemıyorum çok fazla ama çok yoruluyorum bır arkadaş dediki zayıflamak için terlemek lazım doğru mudur
gel kiz gel sende h.g ama hazir corbanin kalorisi cok neden hazir corba yapiyonooooooooo slm kizlar masallah herkes burda bi ben eksigim
eee nasilsiniz
bende bugun regl oldum cok karnim agriyo ,hazir corba kaynatiyorum ,bisey yemdim onu icimde biraz iyi gelsin bariiii
insallah olursun be guzelim cok az kalmis ne kaldiki surda 65 e hadi bu hafta bir kilo verrartık 67-68 ede razıyım kızzz cunkı ben cok zor kılo verıyorum
ama ugrasacagım bıran once 65 olmak ıcınkaydirigubbakcemile2
ay ne guzel soyledin canim insallah su kilolar zaten kalici olsunda gerisi olur gider insallahCanım bend esenin gibiyim ama bir and akilo vereceksin ve sırayla vereceksin kalıcı şekilde.Moralini bozma ve hep uğraş göreceksin vereceksin o zaman
kiz ne msnsi burdayiz benim arkadas geldi msnye orda onunla konusuyirdum eski takimdan arkadasla kusura bakmayin yani gittide geldimkiz sizler yoksa msnden mi konusuyorsunuz......
hepiniz sesiz sedasiz gidince bende gitim neslihan
ıssız adam :ıssız 14.takım:)))))))))))
benim bugün misafirim vardı azbuçuk kaçırdım :bbo:suyu ihmal ettim:1no2: bugünüm rejim adına hüsrandı malesef:çok üzgünüm:
anamm herkez gittimi ne spagot kiz senin ismin neydi soylermisin
valla kilo çok şu an karnım aç ama bişi yememek için buralara takılıyorum
Tuğbacım boş ver arkadaşını öyle diyetmi oılurmuş bazı doktorlar maden suyunu hiç önermiyor kaldıki 5 şişe kısa sürede kg vermeye özenme canım eger uzun vadede yavaş yavaş veririsek zamandanda kazanırız düşünsene iki üç ayda istedigimiz kglaya kavuşsak bırakır bırakmaz yiyip alırız ama beş altı aya yayarsak kazancımız olur bencenabersiniz.ohh maşalah maşallah sayfalarv dolmuş.arkadaşllar.pazarda 1 simit yedim.biliyosunuz ki pazartesiler benim simit günüm.akşam meyveyle geçiştircem artık.
yaa az önce arkadaşımla konuştukta.oda 83 kilo.ayın 22 sine 74 e düşecekmiş.yine aynen sabah öğle 1 elma veya ayva.arlarda bolsu ve günde 4-5 şişe maden suyu içiyo.ama ben maden suyunun fazlası zararlı diye biliyodum.oda yağları yakıyo diyo.bi fikriniz varmı bu konuda.