• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam herkese
aksam iki kaşık pilav bi kaşıkta patlıcan yemegi yedim tuttum kendimi ama sonra çok güzel bi pasta vardı dayanamadım ucundan aldım biraz bi tane de mandalina yedim
off cok yemişim yaa

Çok olurmu bence çok iyi idare etmişsin :teselli:

benimde bu gün misafirim gelecek bakalım ben ne yapıcam -tatlicadiarzu-

bu gün rekorumu kırdım sabah kalkıp 8 de spor yaptımhihoyyyt

naptınız kızlar...motiveler yerlerde dimiii..güzeeeeeeeeeeeeeeeellll ah pardon bi üsüldüm bi üsüldüm
bakın motivenizi yükseltmek adına bi kilo baklava alın anacıım..bi güzel yiyin olurmu afiyet olsuuuunnn

bir kilo baklavadan bir dilim alıp sana gönderelim kız binebze üzüntün gider :teselli:
bir dilimi biz paylaşırız:roflol: bonkör takımızkaydirigubbakcemile5

canlar neredesiniz kimse uyanmadımı ben sirkeli suyumu içiyorumm:kahve: bugün misafir gelecegi için fazla birşey yemiycem onlarla atıştırırım

slm arkaadslar bugun pazar anca katiliyorum tugba hosgeldin kiz ozletin kendini....benim dun aksam kiz arkadaslar geldi yemege saat aksam 8 de bi basladik yemege gece 3 bucuga kadar...... masa anca o saate kalkati ama ben baslangicta bol bol salata havuc yarim dilim lazanya ve bir kacik pasta yedim gece sonunda kendimi cok hafif hissetim ama bneim arkadaslar dokuldu gece migde agrisi karin bulantisi ne ararsan vardi acaip eglendik ama ben kendimle (gurur) duydum :) fazla yemedim ve cao ii hissetim kendimi bakmayin benim arkadaslar cok yedi ama beden leri 32 !!!!!! boylarda masallah zurafa gibiler o yuzden istedikleri gibi yediler bu arada ben yarin sabah komsuyla kosuya basliyoruz hafta isi 1 saat kosacaz insallah faysadini gorururum!!!!!!!
ay ne guzel canim ya tebrik ederim seni o citirlara bakip bakip eminim motivasyonunu dahada guclendirmissindir ayy ya arkadaslarinla iyi vakit gecirmenede cok sevindim gercekten iyi burda bulanssin guzel iyi arkadas benim bir tane arkadasim yok burda oyle eglenebilecegim
bende hic duramam normalde arkadassiz turkiyede cok guel dostluklar birakip geldim buraya simdide o dostluklari ariyorum oda nerdeeyanindan bile gecmiyoo

1.68 canım boyum.
bu hafta iyi geçmicekmiş gibi geliyo bana misafir var ya aksamları biraz kaçabilir ama sporla dengelemeyi düşünüyorum :)
neden oyle dusunuyorsun iyi gecmiyecek diye sen cok guzel yemisin bencee harika boyunda benimle ayni sayilir ben 1.70 boyundayim ay bende gec kizken senin kilodaydim eski kilonda yanii 68 i hic gormedim cunkuu ona hedef yaptim kendimi bence harika gidiyorsun devam et vede misafirlerinin yaninda az yee sakin kacirma tam vermeye baslamisken senin tam verme zamanin cunkuu baslamisken birakma
naptınız kızlar...motiveler yerlerde dimiii..güzeeeeeeeeeeeeeeeellll ah pardon bi üsüldüm bi üsüldüm
bakın motivenizi yükseltmek adına bi kilo baklava alın anacıım..bi güzel yiyin olurmu afiyet olsuuuunnn
kiz ne baklavais kafani kirdirma hemserimm zaten tatli istiyo canim
akerpcim haklısın şeker.hatam galiba düzensiz yemek
ben yarında yapıp bırakcam lahanyı.en iyi diyet az öz canının heristediğinden ve sık yemekmiş meğer.öyle olunca diyette olduğumu nbile hissetmiyodum.noluya bana yaaadelikafadulden.canım çikolata soslu tavuk göğsü tatlısı çekiyo.aslında sütlü tatlı yiyebilirim demi.
kiz soz verdin unutma beni dellendirme sutlu tatliymis bide cikolata soslu hii hadi be ordan sende yemiyecen
canım ya aşkolsun sizi niye sevmiyim.
estağfirullah..
kimse sakın ha üzerine alınmasın.
herhangi bir problem de yok zaten :delphin:

selam kızlar
aksam cay'a arkadasa gıttık
cayın yanında ne ararsan vardı kısır, pasta, borek, kek ama ben sadece 3 catal kısır yedım bol bol sekersız cay ıctım :lepi: kısırıda ayıp olmasın arkadasa dıye yedım -tatlicadiarzu-
bırazdan bacak, basen hareketlerı yapcam nıvea sımdı uzun surer onu canım ıstemıyor sabah yaparım artık onuda...
serınce kız hosgeldın sefalar getırdın, ozlemıstık senı gece kusu nerdesın sen bu saatlerden sonra gırerdın nerdesın kızzzzlülülülülülü
slm canim benim ne guzel ya bende dun inanmassin hic oturmadim aksam surekkli oynadim gobek attim kendi kendime nasil ama:))
sabahlari cok fena belim agriyo yaa neden acaba

canlar neredesiniz kimse uyanmadımı ben sirkeli suyumu içiyorumm:kahve: bugün misafir gelecegi için fazla birşey yemiycem onlarla atıştırırım

kiz ben geldim burdayim sen nerdeisn bende bu sabah uc tane diyet buskuvi yedim kahveyle beraber oglene karnibahar hasliyacam yogurt dokup yiyecem bakalim birde yanina salata ohhh be yemede yaninda yatt

bhk
neslihancım,merhaba..
ben 1.takımda arkadasımı gördüm,hem de orada yer var gibi.
kimse üzülmesin,ben bu hafta orada deneme sürecinde olayım diye düşünüyorum.
bu yüzden artık beni hesaba katmayabilirsiniz..

ilginiz ve misafirperverliğinizden ötürü teşekkür ederim..

kizlar bhk arkadasimiz deneme suresinden cikmak istedigini soyledi
bugun aciklanacakti sonucalar arkadas acele etmis kimsenin uzulmemasi icin bende bugun bekledigim mesaja cevap almistim yani 13 kisi olmamaiza izin verilmisti ama ne yapalim saglik olsun bizde butun takimlar gibi 12 ksii olacagizz
gayeyle beraberr oda haftaya gelecegini soyledi

14.takim uyelerinin dikkatinee.....
sizinde gondermis oldugunuz ozel mesajlarla yaptigimiz oylamada
spagot arkadasimiz takim asil uye alinmistir
supurgesizcadi arkadasimda coktandir girmedigi icin paylasimda bulunmadigi icin deneme suresinden cikartilmistir
kendisini misafir olarak aramizda gormekten cok mutlu olacagimizida belirtmek isterim
bilginize........

neden oyle dusunuyorsun iyi gecmiyecek diye sen cok guzel yemisin bencee harika boyunda benimle ayni sayilir ben 1.70 boyundayim ay bende gec kizken senin kilodaydim eski kilonda yanii 68 i hic gormedim cunkuu ona hedef yaptim kendimi bence harika gidiyorsun devam et vede misafirlerinin yaninda az yee sakin kacirma tam vermeye baslamisken senin tam verme zamanin cunkuu baslamisken birakma

sagolun valla siz olmasanız ben coktan bırakmıştım :1closedeyes:

kizlar bhk arkadasimiz deneme suresinden cikmak istedigini soyledi
bugun aciklanacakti sonucalar arkadas acele etmis kimsenin uzulmemasi icin bende bugun bekledigim mesaja cevap almistim yani 13 kisi olmamaiza izin verilmisti ama ne yapalim saglik olsun bizde butun takimlar gibi 12 ksii olacagizz
gayeyle beraberr oda haftaya gelecegini soyledi

yani şimdi takıma alındım mıdelikafadulden

gunaydın fıstıklar
herkese guzel bır hafta dılıyoruma.s.
bugun oglen benım annemle babam gelecek 1 hafta falan bende fazla gıremem buraya haberınız olsun...
sabah 5 ı bıyerde cayı ıctım sonra 1 tane yumurta yedım
bırazdan nıvea body yapcamhihoyyyt

gunaydın fıstıklar
herkese guzel bır hafta dılıyoruma.s.
bugun oglen benım annemle babam gelecek 1 hafta falan bende fazla gıremem buraya haberınız olsun...
sabah 5 ı bıyerde cayı ıctım sonra 1 tane yumurta yedım
bırazdan nıvea body yapcamhihoyyyt

yaa ma neden ki gelsinler sen yinede girr ne olacak sanki
bak ihmal etme oldumu diyetinide unutma sen anneni babani gorunce maasallah hominini yiyon

yani şimdi takıma alındım mıdelikafadulden

evet evet alindin canim ya bak bundan sonra hep burdasin hberin olsun oyle kaytarmak felan yok kacamak yapmak yokk tamammi canim misafirlerinizide kov gitsin bizde misafir kabul etmek yasak -tatlicadiarzu-
kiz bu arada sana soylemeyi unuttuk giris parali haberin olsun
ilk hafta giren kisi mecburen 1 kilo vermesi lazim bu sart oyuzden bence bogazini tut yoksaa borclanirsin haberin olsun kötükedihüso

yok kız bu sefer yemıcem, cumaya kadar kalacaklar
bakalım gırmeye calısırım canımkaydirigubbakcemile5

ya ben anlama girecen valla ooo herkez gidiyo yaa banane beni hep tek birakiyonuz burda kimseler gelmiyo
hem sen benim yardimcim degilmisin mecbur gelecen:jeyyar:

ya ben anlama girecen valla ooo herkez gidiyo yaa banane beni hep tek birakiyonuz burda kimseler gelmiyo
hem sen benim yardimcim degilmisin mecbur gelecen:jeyyar:

tamam kaptan kızma gelırım senı yalnız bırakmamkaydirigubbakcemile4
sabah tartıldım 400 gram gıtmıs cok sevındım gaza geldımhihoyyyt
hadı ben spor yapcam, neslıhan kız ne oturuyon hadı kalk nıvea bodyı achihoyyyt

tamam kaptan kızma gelırım senı yalnız bırakmamkaydirigubbakcemile4
sabah tartıldım 400 gram gıtmıs cok sevındım gaza geldımhihoyyyt
hadı ben spor yapcam, neslıhan kız ne oturuyon hadı kalk nıvea bodyı achihoyyyt

ay aman ne bilim iste lafa takildim burda yoksa ben biraz sabah yurudum ayy kar yagdi biraya cok guzel biraz yurudum geldim simdide sizi gorunce takildim ne yapim hadi hadi yuruu sende yap bende
rose geldi bak simdide ne yapalim simdi yanliz kalacak neyse oda artik gitsinde spor yapsinda gelsinn :1closedeyes:

hayırlı sabhlar arkadaşlar.nassıgız bakalım.ben iyiyim kaçamkasız bi gün geçirdim dün.gerçi çok küçük olmuştu ama o sayılmayacak cinsten.buarada ben lahanayı bırakıyorum.çok aşırı gaz sıkışması yaptı bende.hep kasıklarım ağrıyo.kilomda da sadece 500 gr oynama yapotı.3 günde 500 gr.git beee ben normal diyetimi yapsaydım daha çook veriridim.ee sonuçta çoğunlukla giden suymuş bide.tavsiye etmiyorum arkadaşlar.adaşıma yaramamıştı bu çorba.tuğbalara iyi gelmiyo demekki.

karular.benim pc açık haa.haberiniz olsun .burdada girmiyo demeyin.ev işi yapcam.haydin görüşürüz.
hadi hadi hadiiii hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Back