• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet evet alindin canim ya bak bundan sonra hep burdasin hberin olsun oyle kaytarmak felan yok kacamak yapmak yokk tamammi canim misafirlerinizide kov gitsin bizde misafir kabul etmek yasak -tatlicadiarzu-
kiz bu arada sana soylemeyi unuttuk giris parali haberin olsun
ilk hafta giren kisi mecburen 1 kilo vermesi lazim bu sart oyuzden bence bogazini tut yoksaa borclanirsin haberin olsun kötükedihüso

tamam canım veririm aa ne demek :1hug::smiley-cool:

tamam canım veririm aa ne demek :1hug::smiley-cool:

tamam ozaman hadi gorecez cuma gunlerii
canim biliyorsundur ama ben yinede yapman gerekeni soyleyim
sadece gelip paylasimda bulunacaksin vede hergun ne yedigini felan yazacaksin
cuma gunleride en gec 2 ama sen sabahtan versen daha iyi olur kilonu tartilip soyleyeceksin canim
bu arada cuma yaismasinin bazi topikleride var gimemiz gereken kararlar alinan onlarada arada girip bakar vede paylasimda bulunursan sevinirim
heyyy 14.takim bu hepiniz icin gecerlii
ayrica soylemeden iki hafta ustuste sebebpsiz yere kilo bildirimi yapmazsan diskalifiye oluyorsun canim
eger bir hafta soylemezsen sana takim olarak liste hazirlatma cezasi veriliyor okadar oldumu canimm
hadi tekrada hosgeldin

merhaba kızlar
sporumu yaptım, evımıde temızledım bırazdan devam edıcem, yemegımı falan hazırlıcam ama suan cok acıktım kellogs yesem olurmu belkı bı tane elma yerım bakalım...
kızlar prosarıs yanı hatıce arkadasımız bır kac gundur ugramıyor nerdekı haberınız varmı kızlar ne oldu bu kızaaaCADIARZU

hayırlı sabhlar arkadaşlar.nassıgız bakalım.ben iyiyim kaçamkasız bi gün geçirdim dün.gerçi çok küçük olmuştu ama o sayılmayacak cinsten.buarada ben lahanayı bırakıyorum.çok aşırı gaz sıkışması yaptı bende.hep kasıklarım ağrıyo.kilomda da sadece 500 gr oynama yapotı.3 günde 500 gr.git beee ben normal diyetimi yapsaydım daha çook veriridim.ee sonuçta çoğunlukla giden suymuş bide.tavsiye etmiyorum arkadaşlar.adaşıma yaramamıştı bu çorba.tuğbalara iyi gelmiyo demekki.

ıyı yapmıssın lahanayı bırakmakla canım bende yapmıstım onu ama olmuyor gercekten herzaman corba ıcılmıyor. bence sabahları guzel kahvaltını yap 1 dılım ekmek peynır zeytın falan oglende corba yada sebze yemegı olabılır aksamda sadece salatayla ve yagsız et veya tavuk yeyıp gecıstırırsen cok guzel kılo verırsın canım bende oyle yapmaya calısıyorum tabııı aralarda meyve ve suyumuzu unutmayalımkaydirigubbakcemile5

ıyı yapmıssın lahanayı bırakmakla canım bende yapmıstım onu ama olmuyor gercekten herzaman corba ıcılmıyor. bence sabahları guzel kahvaltını yap 1 dılım ekmek peynır zeytın falan oglende corba yada sebze yemegı olabılır aksamda sadece salatayla ve yagsız et veya tavuk yeyıp gecıstırırsen cok guzel kılo verırsın canım bende oyle yapmaya calısıyorum tabııı aralarda meyve ve suyumuzu unutmayalımkaydirigubbakcemile5

haklısın canım ya.lahananın tadı hoşuma gittiğini söylemiştim .ama problem beni şişirmesi.okadar yememem rağmen düşünebiliyomusun sadece 500 gr gitti 3 günde.
lahana bana yaramıyo demekki.çünkü bende guatr var.lahanada guatr hastalarına yasak biliyosun.heralde o yüzden etki etmedi.tiroitlerimi yavaşlattı.inşallah daha kötü etkilememiştir.açıkcası biraz korkmaya başladım. oyüzden bugün pazardan 4-5 tane dere otu alcam.bidahda lahana yapmama ben.:sm_confused:

yavrular ben geldim nasilsiniz bakalim rose kiz bugun pazartesi kaldi 5 gun ben karismam bak daha 500gr cok az hadi az daha gayrett

Ben geldim ayy geçmiş de dolmuş şimdi okumaya başalsam anca biter akşama kadar,bir yandan okuyayım bir yandan iş yapıyım barı.nasılsınız kızlar

Ben geldim ayy geçmiş de dolmuş şimdi okumaya başalsam anca biter akşama kadar,bir yandan okuyayım bir yandan iş yapıyım barı.nasılsınız kızlar

iyiyiz be guzelim seni sormali ne cok isin var be tatlim sende az biraz birak su isleride kafa dinle surda senin tatlin felan yokmuu az dinlen kiz

merhaba kızlar
sporumu yaptım, evımıde temızledım bırazdan devam edıcem, yemegımı falan hazırlıcam ama suan cok acıktım kellogs yesem olurmu belkı bı tane elma yerım bakalım...
kızlar prosarıs yanı hatıce arkadasımız bır kac gundur ugramıyor nerdekı haberınız varmı kızlar ne oldu bu kızaaaCADIARZU

Canım arkadaşlarım beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim çok seviyorum sizleri.Canlarım çok çok işim vardı birde cumartesı annemde kaldık pazar günü de eşim hastaydı onla ilgilendim nete girdim burda kimse yoktu,sonra öyle açık bırakıp çıkmışım.

iyiyiz be guzelim seni sormali ne cok isin var be tatlim sende az biraz birak su isleride kafa dinle surda senin tatlin felan yokmuu az dinlen kiz

Canım kendi işimiz olduğu için çok yoruluyoruz malesef.Tatil bi hafta sonları o zamnda ailemle oluyorum eşimle vakit geçirıyorum ama bu hafta ıstısnaı eşim rahatsızlandı işler d eyoğundu ama artıkın girerim.

slm arkadaslar .... hatice hosgeldin nasilsin??? rose lahanayi bosver sen bildigin rejimden sasma kiz etliekmek dedin canimi yaktin bi dilimde benim icin ye!!!!!!! biz bu sabah kosmadik yagmur yagdi yarina insalla sabah kalsik kahvalti oglen protein karisimi 2 kasik havuc salatasi ve bir elma yedim ben

ohhh kızlar ısımı bıtırdım yemeklerımıde yaptım tek pılav kaldı
annemler yoldaymıs yaklasık 1 saate gelırler
hatıce kız hosgeldın, nasıl gıdıyor dıetın kılo verdınmı

naptınız kızlar...motiveler yerlerde dimiii..güzeeeeeeeeeeeeeeeellll ah pardon bi üsüldüm bi üsüldüm
bakın motivenizi yükseltmek adına bi kilo baklava alın anacıım..bi güzel yiyin olurmu afiyet olsuuuunnn
akrep hanim sesiniz cikmadi bugun yoksa bi kilo baklavayi yutup cokacimcoookkalkamadinizmi yerinizdennaniknanik

slm arkadaslar .... hatice hosgeldin nasilsin??? rose lahanayi bosver sen bildigin rejimden sasma kiz etliekmek dedin canimi yaktin bi dilimde benim icin ye!!!!!!! biz bu sabah kosmadik yagmur yagdi yarina insalla sabah kalsik kahvalti oglen protein karisimi 2 kasik havuc salatasi ve bir elma yedim ben

eylulce kız gercekten cok ıyı gıdıyorsun cok kararlı goruyorum senı
hadı bakalım bu haftada 1 kılo gıtsın sendenkaydirigubbakcemile5

Back