- Konu Sahibi Pinarbartu
- #1.501
bencede zararlı acaba benmi yanlış biliyorum diye düşünmüştüm. ee kız bişey yemiyoki.verdiğini kilom sanıyo ama bence yanılıyo.boşuboşuna aç kaldığını anlıycak ama iş işten geçecek.sadece akşam 1 tabak sebze var .yanında 2 kaşık yoğurtla.onun dışında peynir yumurta et vs .yok diyetinde.üstelik bu diyeti ona veren bi doktor.önümde yaklaşık 20 gün var.20 günde 7-8 kilo veririm diyor.bence maden suyu günde iki şişe yeterli..birde anlamadığım arkadaşın 22 sine o kiloya ineceğini nerden biliyrmuş
canım zatern bende hiç onaylamıyorum yaptığını.yüzü felan okadar cansız ki.ağzı felan sanki oruçlu gibi kuru kuru.benim zaten acelem yok.yaza kadar yavaş yavaş gitcez artık.ayda 4-5 kilo hedefim.fazlası caydırıcı oluyo zaten.Tuğbacım boş ver arkadaşını öyle diyetmi oılurmuş bazı doktorlar maden suyunu hiç önermiyor kaldıki 5 şişe kısa sürede kg vermeye özenme canım eger uzun vadede yavaş yavaş veririsek zamandanda kazanırız düşünsene iki üç ayda istedigimiz kglaya kavuşsak bırakır bırakmaz yiyip alırız ama beş altı aya yayarsak kazancımız olur bence