• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence maden suyu günde iki şişe yeterli..birde anlamadığım arkadaşın 22 sine o kiloya ineceğini nerden biliyrmuş
bencede zararlı acaba benmi yanlış biliyorum diye düşünmüştüm. ee kız bişey yemiyoki.verdiğini kilom sanıyo ama bence yanılıyo.boşuboşuna aç kaldığını anlıycak ama iş işten geçecek.sadece akşam 1 tabak sebze var .yanında 2 kaşık yoğurtla.onun dışında peynir yumurta et vs .yok diyetinde.üstelik bu diyeti ona veren bi doktor.önümde yaklaşık 20 gün var.20 günde 7-8 kilo veririm diyor.
Tuğbacım boş ver arkadaşını öyle diyetmi oılurmuş bazı doktorlar maden suyunu hiç önermiyor kaldıki 5 şişe kısa sürede kg vermeye özenme canım eger uzun vadede yavaş yavaş veririsek zamandanda kazanırız düşünsene iki üç ayda istedigimiz kglaya kavuşsak bırakır bırakmaz yiyip alırız ama beş altı aya yayarsak kazancımız olur bence
canım zatern bende hiç onaylamıyorum yaptığını.yüzü felan okadar cansız ki.ağzı felan sanki oruçlu gibi kuru kuru.benim zaten acelem yok.yaza kadar yavaş yavaş gitcez artık.ayda 4-5 kilo hedefim.fazlası caydırıcı oluyo zaten.

bu akşam sadece bi kase yogurt yedim sonrasında da yeşil çay içtim
çok geldi bi kaseyi bile zor bitirdim zaten bide sabahtan beri ne yesem hıçkırık tutuyo anlamadım:bbo:

kızlar ya giremedim bugün eltimler bendeydi anca ev topla bişeyler yap
eşimde bu hafta tatilde geç yat geç kalk
adet olucam deli gibi canım bişeyler istiyo
siz en iyisi atın beni takımda yaaa inanın vicdan azabı yaşıyorum üff
neyse yarın görüşürük kimsecikler yok bu saatte

kız tuğba noluyon öyle atın matın.hiç yakıştıramadım sana bu tarz söylemleri.elebette arda yoldan sapmalar olabilir ve olacakta.ama bu hedefe gitmemize mani değil.aynı şeyleri akşam bende düşündüm takımdan çıkayım kilo veremiyorum diye.sonra bi düşündüm aaa kaybeden ben olcam.çünkü biliyorumki çıkarsam buranın desteğini kaybedersem yine 90 küsürlere çıkarım.çünkü insan yaptığını yediğini içtiğini kaçamaklarını paylaşmak istiyo.eee çevremde de bunlaraı paylaşabileceğim kimse yok.ee zaten adam bi dinler iki dinler ondan sonraa eeeeee banane be senin kilondan körmüsün boğazını tut der.yani anlıyacağın ytine olan kendimize olur.onun için bidaha duymamış olayım.sen yaparsın bi başlasan.hadi kız ikimiz adam gibi yapalım be adaşım.kilo nasıl veriliyomuş gösterelim.sen ne yersen bende on8u yiycem hee. varmısın.

canım aslında arkadaşının yaptığı çok sağlıksız bidiyet değil.çünkü elma çok vitaminli.lahan diyeti gibi.
vede gerçekten giden kilolar kalıcı olur ama yapabilene tabi..maden suyunuda calsium almak için içiyırdur..diyetlerde hep lifli yendiği için calsium kaybı olur ve buda kilonun durmasına neden olur.sebzede varmış güzel bir diyetmiş aslında..yapabilsem bende yapsam güsel olur.
bende kaltım bir elma yedim 6 da..
anammm unuttum bak lafa daldım
günaydın şekerleeeer

kızlar ya giremedim bugün eltimler bendeydi anca ev topla bişeyler yap
eşimde bu hafta tatilde geç yat geç kalk
adet olucam deli gibi canım bişeyler istiyo
siz en iyisi atın beni takımda yaaa inanın vicdan azabı yaşıyorum üff
neyse yarın görüşürük kimsecikler yok bu saatte

Kız ne atılması bende bocaladığımda aynı şeyi düşünmüştüm haksızlık etmiyim başkası girsin artık yapamıyorum diye ama canlarım bana moral verdiler iyiyki çıkmadım düşe kalka ilerliyorum buranın sayesinde cuma bildirimini düşünüyorum hep
inan buranın sorumluluğu olmasa ben yapamam yanlız roseninde dedigi gibi kiminle paylaşırızki etrafımızda olsun kız nezaman gelirsen gel canım bi başladınmı kolay gelir sana

Kızlar buarada hepinize hayırlı sabahlara.s.
bende geçen perşembeden beri çok iyi gidiyordum taki dün misafirim gelene kadar misafir işi çok kötü oluyor inanın sırf yemekten sebeb istemiyorum kendimi kontrol edemiyorum senağlamayedikten sonra okadar pişman oluyorumki anlatamam:çok üzgünüm: neden daha az yemedim diye
bu gün yine başladım yarında hamile bir arkadaşım var ona ev işinde yardıma gidicem doğumu yakın temizlik yapıcak
suda içemiycem yarın

gunaydin kizlarr ............
neler oluyo bakim yine umutlar sonmuss olmuyo ama serince lutfen senin problemin buraya gelmemek buraya gelmeyince unutuyoz kilolari diyeti ben kendimden biliyorum sende cok uzun zamandire dogru duzgun girmiyon be guzelimm su islerini misafirlerini bir ala yola koysaydin iyi olacaktii neysedaha salidayizz onumuzde zamanimiz var sik disinide kendine gel canim
beni dellendirmeyin lann kirarim kafanizii

günaydın herkese
herkes bi vazgeçme olayına girmiş yapmayın etmeyin yahu..
burası feci motivasyon yeri valla ben kendimden biliyorum yoksa ben de coktan bırakmıştım :)
zayıflamam durdu gibi geliyo bana ya da regl olucam ondan bi şişlik var ve çok şişman görünüyorum sinirim bozuluyo:kızgın:
neyse ben kahvaltıya gidiyorum...cokacimcoook

aa olur mu ya çekinme çekinme ye sen sengözlerimebaksanab
:roflol::roflol::roflol:
aferim kiz sana rekabetin bu kadarii
nabersiniz.ohh maşalah maşallah sayfalarv dolmuş.arkadaşllar.pazarda 1 simit yedim.biliyosunuz ki pazartesiler benim simit günüm.akşam meyveyle geçiştircem artık.
yaa az önce arkadaşımla konuştukta.oda 83 kilo.ayın 22 sine 74 e düşecekmiş.yine aynen sabah öğle 1 elma veya ayva.arlarda bolsu ve günde 4-5 şişe maden suyu içiyo.ama ben maden suyunun fazlası zararlı diye biliyodum.oda yağları yakıyo diyo.bi fikriniz varmı bu konuda.
afiyet olsun kiz benim yerimede ye diyecem ama yeme
bence arkdasin bol keseden atiyor ilk baslayinca diyete zaten cok veriyorsun sonralari duruyo beraber bakalim bakalil 74 e dusebilecekmi sende bizi haberdar et
maden suyunubende duymustum ama fazlasi zararmi bilmem

Kızlar buarada hepinize hayırlı sabahlara.s.
bende geçen perşembeden beri çok iyi gidiyordum taki dün misafirim gelene kadar misafir işi çok kötü oluyor inanın sırf yemekten sebeb istemiyorum kendimi kontrol edemiyorum senağlamayedikten sonra okadar pişman oluyorumki anlatamam:çok üzgünüm: neden daha az yemedim diye
bu gün yine başladım yarında hamile bir arkadaşım var ona ev işinde yardıma gidicem doğumu yakın temizlik yapıcak
suda içemiycem yarın
gunaydin canim bende senin gibi oldum bu hafta gecende n eguzel kacamaksiz basladim bir misair altust ediyo herseyii ya gercekten su misafirleri kovalim en iyisi
ya birde ben cekirdek yemege basladim iki gundur cokmu kalorili kiz sen bilirsin kalori islerini

günaydın herkese
burası feci motivasyon yeri valla ben kendimden biliyorum yoksa ben de coktan bırakmıştım :)
zayıflamam durdu gibi geliyo bana ya da regl olucam ondan bi şişlik var ve çok şişman görünüyorum sinirim bozuluyo:kızgın:

gunaydin canim yok kiz bak ben vazgecmis degilim burasi benim terapi yerim gelmeyince bozumyom dengeyi sevindim seninde benim gibi dusunmene
bu arada hergun alistin demii hergun 500gr vermeye yok oyl ekziim az biraz duracak tabi sonra yine yerine gelir sen bozma morelini motivasyonunu

zeynepcim canim bu arada senin ozel mesaj ayarlarin kapali sen onu biran once ac oldumu canim olurda lazim olursaa simdiden soyleyimdee
hadi sende kahvaltiya git bende evimi temizleyim opuyorum hepinzi isim bitsin gelmeye calsiirim

Akrepcim günaydın canım
benim bildigim tek tip diyetler herzaman sağlıksızdır ama

günaydın canım..
elma şifa kaynağıdır ama..lapadan çok daha iyidir..
hem ek tip değilmişki.maden suyu ve sebze de var..

günaydın herkese

oh oh ohhihoyyyt n güzel ne güzel pardon yannış oldu
bi üzüldüm bi üzüldüm demek kilo vermen durdu e sen ye o zamandelikafadulden

hayırlı sabhlar arkadaşlar.bugün çok yoğunum temizlik yemek vs.ollleyyy babam geliyo akşama burda nasipse.annem vefat etti ya benim.babam zaten masumdu ondan sonra dahada masumlaştı.sanki kendini yük gibimi görüyo artık nee bilmiyorum.ne getirsen önüne onu yer.3-4 günde kuranı kerim hatmi yapar.maşşalalh çok fazla okur.inanın o burdayken bizim ev dahda bereketleniyo.eşimin işleri felan yoğunlaşıyo.canım babam benim yaa.onu hoş tutmak için inanın elimden geleni yapıyoum.eşimde öyle allah razı olsun.babamın yanında okadar saygılı dururuki .babamın evde olduğu saaatlerde fazla giremme.çünkü bilgisayar oturduğumuz odada.birazdan hafif kahvaltı yapcam.akşam lahana sarcaz arkadaşla.ondan yerim artık.4-5 tane kadar.

maaşallah 3-4 günde hatm haa ne güzel bir baban varmış canım yaa allah ömrünü sağlıkla artırsın

günaydın canım..
elma şifa kaynağıdır ama..lapadan çok daha iyidir..
hem ek tip değilmişki.maden suyu ve sebze de var..

günaydın şeker hoşgeldin.
canım evet elma şifa kaynağıdır ama ara öğün olarak yenince diye biliyorum.aç karna elma benim midemi daha çok kazındırıyo.diyet sadece pırasa ıspanak karnıbahr ve brokoliden ibaret.tavuk et yumurta bakliyat peynir zeytin vs. yookk.zaten okadar halsiz oluyoki konuşamaya dermenı yok.bi sebze pişiriyo 3-4 gün onu yiyo.çok kafaya takmış artık.bende yapayım dedim ama olmadfı .bana göre değil.anladınmı şeker.yerimseniben

maaşallah 3-4 günde hatm haa ne güzel bir baban varmış canım yaa allah ömrünü sağlıkla artırsın

öyle yaa.amin canım sağol.allah razı olsun.ağzı dualıdır babacığımın.kuran aralarınd ada hep kitap okur.benim bi kitaplığım var.ramazanda bendeydi.benim okumadığım kitapları felan hep okudu.77 yaşında üstelik.maşşalh demi.:nazar:

Back