- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.441
evet evet alindin canim ya bak bundan sonra hep burdasin hberin olsun oyle kaytarmak felan yok kacamak yapmak yokk tamammi canim misafirlerinizide kov gitsin bizde misafir kabul etmek yasak -tatlicadiarzu-
kiz bu arada sana soylemeyi unuttuk giris parali haberin olsun
ilk hafta giren kisi mecburen 1 kilo vermesi lazim bu sart oyuzden bence bogazini tut yoksaa borclanirsin haberin olsun kötükedihüso
evet canım alınmıssın
tekrardan hosgeldın aramıza
ınsallah hep bırlıkte zayıflıcaz, yazın fıstık gıbı cıtır hanımlar olucazkaydirigubbakcemile2
tamam canım veririm aa ne demek :1hug::smiley-cool:
hayırlı sabhlar arkadaşlar.nassıgız bakalım.ben iyiyim kaçamkasız bi gün geçirdim dün.gerçi çok küçük olmuştu ama o sayılmayacak cinsten.buarada ben lahanayı bırakıyorum.çok aşırı gaz sıkışması yaptı bende.hep kasıklarım ağrıyo.kilomda da sadece 500 gr oynama yapotı.3 günde 500 gr.git beee ben normal diyetimi yapsaydım daha çook veriridim.ee sonuçta çoğunlukla giden suymuş bide.tavsiye etmiyorum arkadaşlar.adaşıma yaramamıştı bu çorba.tuğbalara iyi gelmiyo demekki.
ıyı yapmıssın lahanayı bırakmakla canım bende yapmıstım onu ama olmuyor gercekten herzaman corba ıcılmıyor. bence sabahları guzel kahvaltını yap 1 dılım ekmek peynır zeytın falan oglende corba yada sebze yemegı olabılır aksamda sadece salatayla ve yagsız et veya tavuk yeyıp gecıstırırsen cok guzel kılo verırsın canım bende oyle yapmaya calısıyorum tabııı aralarda meyve ve suyumuzu unutmayalımkaydirigubbakcemile5
Ben geldim ayy geçmiş de dolmuş şimdi okumaya başalsam anca biter akşama kadar,bir yandan okuyayım bir yandan iş yapıyım barı.nasılsınız kızlar
merhaba kızlar
sporumu yaptım, evımıde temızledım bırazdan devam edıcem, yemegımı falan hazırlıcam ama suan cok acıktım kellogs yesem olurmu belkı bı tane elma yerım bakalım...
kızlar prosarıs yanı hatıce arkadasımız bır kac gundur ugramıyor nerdekı haberınız varmı kızlar ne oldu bu kızaaaCADIARZU
iyiyiz be guzelim seni sormali ne cok isin var be tatlim sende az biraz birak su isleride kafa dinle surda senin tatlin felan yokmuu az dinlen kiz
kaydirigubbakcemile5aramiza hosgeldin kalorisiz bol egzersisli rejim dileklerimle:lepi:hoşbuldum :)
akrep hanim sesiniz cikmadi bugun yoksa bi kilo baklavayi yutup cokacimcoookkalkamadinizmi yerinizdennaniknaniknaptınız kızlar...motiveler yerlerde dimiii..güzeeeeeeeeeeeeeeeellll ah pardon bi üsüldüm bi üsüldüm
bakın motivenizi yükseltmek adına bi kilo baklava alın anacıım..bi güzel yiyin olurmu afiyet olsuuuunnn
slm arkadaslar .... hatice hosgeldin nasilsin??? rose lahanayi bosver sen bildigin rejimden sasma kiz etliekmek dedin canimi yaktin bi dilimde benim icin ye!!!!!!! biz bu sabah kosmadik yagmur yagdi yarina insalla sabah kalsik kahvalti oglen protein karisimi 2 kasik havuc salatasi ve bir elma yedim ben
hatice kiz diyet nasil gidiyo bozmadin dimi
[COLOR]kaydirigubbakcemile5aramiza hosgeldin kalorisiz bol egzersisli rejim dileklerimle:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?