• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arkadaşlar merhabalar... sizden cevap bekliyoruz paylaşım alanında bir kaç gün oldu bu mesaj yazılalı ama ses çıkmayınca getireyim dedim.. eğer nukerey görmez ise birisi lütfen kendisini uyarın...

Bir de hatırlatma yapmak istiyorum:

- nukeray, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da etap birincisidir. Kural gereği, deneymlerini paylaşması gerekirken, görebildiğim kadarı ile geçen hafta bunu yapmadı.
Kurallara uyulması konusunda üyeler ve özellikle takım lider ve yardımcıları lütfen özen gösterin.

Arkadaşlar nukeray arkadaşımızdan iki haftanında deneyimlerini istiyoruz hala bekliyoruz ama ses seda yok:uhm:

Ben dayanamiciğim takıma atıcığim bu mesajı:1rolleyes:

kızlar biz yarın sabah annemlere gidiyoruz :teytey:
önümüzdeki hafta bildirim yapamıycam belki bir dahaki haftada yapamıycam:çok üzgünüm:

ama bir gelicem pir gelicem diğer takımlar korksun bizim takımdan
14. takım sizlere emanet

beni özleyin anacımmsırnaşık şey

Canım iyi yolculuklar sana kendine çok çok dikkat et

arkadşalr şu 10 gün ders çalışmak dışında bi engelim yok.yarın spor ve yürüyüşe başlıyorum.bu hafta müthiiiş olcak inşallah.gayret bizden takdir cenabı allahtan.ben üstüme düşeni yapayımda.ama bişey söyliyeyim.bayramda 2 tane yeni etek almıştım.sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum.etek olmuyo.şöyleki fermuarı kapalıyken giyip çıkarıyorum.ama hep belimden düşüyo.hele bugün ikindi namazını kılarken hepten düştü.arkadaş gülmekten namazını bopzdu.şuan tam aradayım.kiloluyken giydiklerim bol zayıfken giydiklerim dar geliyo.şuan geçiş aşamasında olduğum içinde giysi almak istemiyorum.1 aysonra ötekinler olur inşallah.ama görenler aaaaaa çoook zayıflamış incelmişsin dediler.dünyalar benim oldu yaaa.

arkadşalr şu 10 gün ders çalışmak dışında bi engelim yok.yarın spor ve yürüyüşe başlıyorum.bu hafta müthiiiş olcak inşallah.gayret bizden takdir cenabı allahtan.ben üstüme düşeni yapayımda.ama bişey söyliyeyim.bayramda 2 tane yeni etek almıştım.sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum.etek olmuyo.şöyleki fermuarı kapalıyken giyip çıkarıyorum.ama hep belimden düşüyo.hele bugün ikindi namazını kılarken hepten düştü.arkadaş gülmekten namazını bopzdu.şuan tam aradayım.kiloluyken giydiklerim bol zayıfken giydiklerim dar geliyo.şuan geçiş aşamasında olduğum içinde giysi almak istemiyorum.1 aysonra ötekinler olur inşallah.ama görenler aaaaaa çoook zayıflamış incelmişsin dediler.dünyalar benim oldu yaaa.

:nazar::nazar::nazar: cok sevindim ya snein icin o kadar ac kalamya degeyior demi bu duygu:lepi: kim tutar seni yaza citir hanimlar olcaz hadi bakalim.....

kızlar kusuruma bakmayın bugün girip bildirim yapamadım
ama ALLAH tan nesliye dün gece söylemiştim yeni kilomu
bugün günüm vardı sabah beri koşuşturuyorum saat 2 de de arkadaşımızın eşinin annesi vefat etti valla gündekileri bile ablamlarla bırakıp gitmek zorunda kaldım 1-2 saat önce geldim anca girebildim beni affedin olurmu özürdilerim hepinizden tek tek

Tuğbacım bende aynı sorunu yaşıyorum canım mantom pardesülerim okadar bolki artık giymeklik degillerdi mejburen yeni aldım yine etek giymesende uydurulur daraltılır :çok üzgünüm: biraz bol dahada kg verirsem oda iyce bollaşacak

Son düzenleme:

Bencede alma idare ediver biraz daha.Tam ideal kilona gelince hem alırsın hem terziye verirsin daraltırlar kıyafetlerini canım.Yürüyüş yapamasan bile nivea body yap her akşam yapmaya çalış.

kızlar kusuruma bakmayın bugün girip bildirim yapamadım
ama ALLAH tan nesliye dün gece söylemiştim yeni kilomu
bugün günüm vardı sabah beri koşuşturuyorum saat 2 de de arkadaşımızın eşinin annesi vefat etti valla gündekileri bile ablamlarla bırakıp gitmek zorunda kaldım 1-2 saat önce geldim anca girebildim beni affedin olurmu özürdilerim hepinizden tek tek

Artık eskisi gibi kimseler katılmıyor foruma.Ben bile eskisi gibi katılamıyorum bakıyorum kimse yok geçmişi okuyorum ama sayfalar dolmuyor bir şeyler yapmamız lazım neslicim canlandır grubumuzu takım kaptanımızzz

günaydın arkadaşlar.haysem ve haticecim dediklerinizi dikkate alcam canlarımzaten bende giysi almayı düşünmüyorum.akşam önceki eteklerimi de denedim.48 46 beden eteklerin bazıları olmaya başladfı.bu beni dahada gaza getirdi.çoktandır fazla kilo veremiyorum.birazdaha sıkıp kendimi yola devam etcem.ahhh bi 75 olsam hayırlarla.gerisis kolay gelir de iş 7li rakamlara düşmektee.

-+-

gunaydin arkadaslar nasilsiniz??? bizim takim kacindi oldu bu hafta !!! haber yok daha rose insallah 7 rakamlari beraber gorcez arkadasim bu hafta da tam gaz devam edelim yazin tadini cikaririz demi :)

selam kızlar
ben yarın akşamdan itibaren yokum 1 hafta kadar haftaya bildirim yapamıcam haber veriyim dedim
eşim memleketi trabzona gidiyo bende ablamda kalıcam gelince ilk işim buraya yazmak olucak
2 hafta sonra bomba gibi gelicem inşallah

Back