• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben 1 kilo almisim yani 59 olmusum
ben bundan sonra fazla katilamayabilirim
cok cok ailevi sorunlarim var ,arada girsemde takip edemem
arkadaslar takimdan ayrilmak zorundayim
beni yerime bi arkadasi alin ,tesekkur ederim sizler

kizlar ya ben bu mesaji daha yeni okuyorum ia&nanirmsiisnizz sempatik arkadasim cikmak istiyoo takimdan yeni goruyorum yok ben iyicee uctum haa
canim yaa gercekten san cok uzuldum tabi senin kararin biz hep burdayiz istersenn sana izin verim duzeldigi zamann tekrar geri gelirsin oldumuu yani kararin kesinse yoksa hic istemem takimdan ayrilmanii
herzaman burdayiz istedigin zman gelebilirsin canimm
fazla uzme kendinii hicbir sey icin tatli canimizi uzmeye degmez bunu sakin unutmaa
bizidee ihmal etme sen yinede olurmuu
mesajina gec cevap verdigim icinde uzgunumm canim gerceketn

slm arkaadslar oncelikle gecmis olsun nelsihan gelmediginden anlamistik sorun oldugunu zaten ii bak kendine.. ortalik karismis ya bilsek gider paylasimda bulunurduk bundan sonra takip ederiz paylasimda bulunuruz uyariniz icin tsk arkadaslar .. rose14 nasilsin naisl gecti gunun??

selam kızlar
bugun hıc gıremedım ve neler olmus
neslıhancıgım oncelıkle sana gecmıs olsun canım zayıflama yarısmacılarının paylasım alanında paylasmasının gerektıgını bılmıyordum canım bundan sonra takıp ederım eger ıstersende yardımcın olurum, bana neler yapmam gerektıgını soylersın ozamankaydirigubbakcemile5
yarın sabah toplanalım...

slm arkaadslar oncelikle gecmis olsun nelsihan gelmediginden anlamistik sorun oldugunu zaten ii bak kendine.. ortalik karismis ya bilsek gider paylasimda bulunurduk bundan sonra takip ederiz paylasimda bulunuruz uyariniz icin tsk arkadaslar .. rose14 nasilsin naisl gecti gunun??

sağol canım.kafam kazan gibi .haldır haldır ders çalışıyorum.yetiştiremiycem korkusu sardı biraz beni.sen nasılsın.haaa fgünüm akşama kadar iyiyidi ama akşam bi tane kek 3 kaşıkta makarna yedim.işte böyle.sen neler yaptın bakalım bugün
.proteine devammı.yerimseniben

sağol canım.kafam kazan gibi .haldır haldır ders çalışıyorum.yetiştiremiycem korkusu sardı biraz beni.sen nasılsın.haaa fgünüm akşama kadar iyiyidi ama akşam bi tane kek 3 kaşıkta makarna yedim.işte böyle.sen neler yaptın bakalım bugün
.proteine devammı.yerimseniben

slm rose benim bugun hic keyfim yok dun oglumun basket maci vardi arabaya kulanirken ters bi hareket yaptim ve boyunum damarini sundurmusum cok kotu aciyo kafami hareket edemiyorum agri kesiciler ve kas gevseticilerde fayda etmiyo cok aciyooooooo:1no2: protein yapmadim bugun gerci dogru durust bi seyde yemedim ama yarin ins sanada derslerinde basarilar ha bu arada bana ismini bir daha hatirlatirmisin ben sedaa.s.

iyi pazarlar kizlarr
iki gun girmedim neler olmus hadi ben yokum siz neden gormuyorsunuz okadar mesajii yarabbim kafayi yiyecem gercekten anlamiyorum ha
gaye gittiginden beri en az uc kez size dedim yardimci lazim yardimci lazim diye birinizde yanasmadiniz hatta konusunubile etmediniz mesajima cevap bile yazmadiniz.
simdi tekrar soyluyorum bana yardimci gerek iki gun girmedimm ustuste mesajlarr aldim gercekten kendimi cok sorumsuz hissettim kizlarr bende suc gercekten benim sizi uyarmam gerekti cuma yarismacilarinin paylasim alalnini herzaman okumaniz gerekiyo diye gerci bunu dile getirdim ama yine herzamanki gibi goz ardi edildii nedense onemli konularrin mesajlari arada kaynayip gidiyo yani e deseler haklilar bize kalistse arkadasimin mesajini hicmi kimse gormedi gercekten merak icindeyim hadi ben unuttum sizi uyarmayi omesaji gorup hicmi merak etlmedinizz gercekten bilmek istityorumm
neyse insallah bu mesajimda rada kaynamazda bana birileri birseyler yazar zaten gordugum kadariylada kimseler kalmamis iki gundur hasta yatiyorum bu arada zor gozumu actimm actigim gibide buraya geldim
biliyorsunuz basimda olanlarii gercekten zor durumdaydim zaten cok yuklendigim icinde hastalandimm
hasta hastada karsilastigim durumdan gercekten uzgunum
sizde degil bende suc sizi uyarmadim ama en azindan bazi onemli konulari sizde goz ardi etmeyinn bakin yardimcim yok iki gundurr takim kimsesiz ben olmadigimda takimi toplamsi gereken birinin olmasi sartt lutfenn birisi yardimcim olsun

Merhaba canım çok çok geçmiş olsun ben okumuştum ama cevap tam yazacaktım aniden telefon çaldı ve telefondan sonra da işe koyuldum unuttum sonrad aüşendim aklıma geldiğinde özür dielrim

merhabalar arkadaslar ilk önce neslihan abla sorunların var sanırım yada hastasın üzülme Allah acil şifalar versin inşallah düzelirsin ve sorunların varsa atlatırsın sonundfa benim finallerim bitti ve aranızdayım mutluyum ben hala aynı kilomdayım değişmedi ... sempatk takımdan ayrılmak istemiş abla beni onun yerine alırmısınız .? birde istersen ben gönüllü olabilirim takımın kilolarını hesaplamada ama nasıl hesapladığımızı bana anlatırmsıın birde nereye yazcam takımın toplam yüzde oranlarını vs... onlar hakkında bilgi verebilirsen yardımclığı üstlenebilirim.... bu arada hepinizi özledim canlarm :( bundan sonra hep burdayım

slm hosgeldin supurgesiz cadi... arkaadslar daha toplanmadiniz sanirim ben yemek yapmaya gidiyorum sayfam acik kalacak arada takip ederim gorusuruz

gunaydinn bayanlarr hani nerdesiniz ben geldimm .............
onceliklee su takima uye alma isini halledelimm kizlar cunku gercekten azaldikk bu 15 tatildee kotu oldu kimse kalmadii takimda ama neyseki benim kocis ise basladi artik sik sik burda olacagim islerrimde bitti sayilirr iste her kadinin gunluk isleri varr onlarida hallederim insallah

selam kızlar
bugun hıc gıremedım ve neler olmus
neslıhancıgım oncelıkle sana gecmıs olsun canım zayıflama yarısmacılarının paylasım alanında paylasmasının gerektıgını bılmıyordum canım bundan sonra takıp ederım eger ıstersende yardımcın olurum, bana neler yapmam gerektıgını soylersın ozamankaydirigubbakcemile5
yarın sabah toplanalım...
canim cok sagoll bugun daha iyiyimm sadece belim tutulmus sabha kalktim simdi oda gecti bir kahve aldim geldim
yardimcilik konusunada gelince gercektenn sagolun biraz gec oldu ama en sonunda oldu cok sukurr oylamayla yardimcilik isine bir gozatariz hele bir toplanalimdaa tekrar tesekkur ederimm canim

Merhaba canım çok çok geçmiş olsun ben okumuştum ama cevap tam yazacaktım aniden telefon çaldı ve telefondan sonra da işe koyuldum unuttum sonrad aüşendim aklıma geldiğinde özür dielrim
haticecim guzelim anliyorumm hepinizi gercektenn ama ogun seni gordumm formdaydin hatta senin yazmani bekledim ama yazmadinn sasirdim hatta ama neyse simdi duzelttin olayii isin cikmis boyle seyler hepimizin basina geliyo canimm bende bugunlerde cook bosladim istemeden ama oyuzdenn artikk daha fazla sorumluluklarimizi basta ben olmak uzere getirelimm
merhabalar arkadaslar ilk önce neslihan abla sorunların var sanırım yada hastasın üzülme Allah acil şifalar versin inşallah düzelirsin ve sorunların varsa atlatırsın sonundfa benim finallerim bitti ve aranızdayım mutluyum ben hala aynı kilomdayım değişmedi ... sempatk takımdan ayrılmak istemiş abla beni onun yerine alırmısınız .? birde istersen ben gönüllü olabilirim takımın kilolarını hesaplamada ama nasıl hesapladığımızı bana anlatırmsıın birde nereye yazcam takımın toplam yüzde oranlarını vs... onlar hakkında bilgi verebilirsen yardımclığı üstlenebilirim.... bu arada hepinizi özledim canlarm :( bundan sonra hep burdayım
canim yaa hosgeldin onceliklee nasil bari iyi gectimi sinavlarinn
tesekkur ederim duyarliligin icin canim bu hafta gell deneme suresinee gir sonra arkadaslarlaa toplanipp senin durumunu dusunuruzz

slm rose benim bugun hic keyfim yok dun oglumun basket maci vardi arabaya kulanirken ters bi hareket yaptim ve boyunum damarini sundurmusum cok kotu aciyo kafami hareket edemiyorum agri kesiciler ve kas gevseticilerde fayda etmiyo cok aciyooooooo:1no2: protein yapmadim bugun gerci dogru durust bi seyde yemedim ama yarin ins sanada derslerinde basarilar ha bu arada bana ismini bir daha hatirlatirmisin ben sedaa.s.
gecmis olsun caniim yaa nasil yaptin oyle dikkat et kendinee

evet canlarim suan uc kisilik kontenjanimiz varr
simdi 14.takim bakinn sizinde bildiginiz gibi uzun sureden berii supurgesizcadi arkadasimiz bize katilimda bulunuyoo sizlerde deneme suresine baslamak isteyip istemedinizi bana ozelden yada burdan soyleyinkii ona gore arkadasimiz deneme suresine baslasinn mesajlarinizi bekliyorumm

simdi 14.takim bakinn sizinde bildiginiz gibi uzun sureden berii supurgesizcadi arkadasimiz bize katilimda bulunuyoo sizlerde deneme suresine baslamak isteyip istemedinizi bana ozelden yada burdan soyleyinkii ona gore arkadasimiz deneme suresine baslasinn mesajlarinizi bekliyorumm

slm neslihan supurgesiz caidyi alalim tabi cok azaldik takimda ustelik sana yardimci olabilecegini de soyledi hic olmasa sende rahatlarsin biraz olmadigin zamanlar kilo hesaplama isini devr alir şakkıdı

gunaydın kızlar
Neslıhancıgım burdayım hadıııı toplanalım
bence supurgesızcadı takıma gırebılır artık katılımda bulunurum dıye yazmıs

slm neslihan supurgesiz caidyi alalim tabi cok azaldik takimda ustelik sana yardimci olabilecegini de soyledi hic olmasa sende rahatlarsin biraz olmadigin zamanlar kilo hesaplama isini devr alir şakkıdı
tama simdi ozaman deneme suresine alalim eger katilimda bulunursa takima alirizz kizlar oldumuu
gunaydın kızlar
Neslıhancıgım burdayım hadıııı toplanalım
bence supurgesızcadı takıma gırebılır artık katılımda bulunurum dıye yazmıs

gunaydin canimm tesekkur ederimm dedigim gibi bir hafta deneme suresine girsin
bu arada yardimcilik icin ben yaparim demissinn canimm hala istiyormusunn birde bunu konusalimm hepberaber roseda geldii

günaydııın arkadaşalar.ayybitürlü giremedim eşimin bilgisayrda işi vardı şimdi gitti.neyseki hepiniz burdasınız.bencede alabiliriz süpürgesiz cadıyı.ama tek şart paylaşımda bulunsun.bidenemekte fayda var.

Back