Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:hooray:14 takim tebrikler ozelikle takim kaptanimizneslihana bize gosterdigi emek icinŞeniz ikinci olarak haysemi tebrik ederim bu guzel odulu hakketin :hooray: 14 takimin gururusunnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5

kiz hemsom gordunmu sinifi gecmisiz takimimiz birinci olmus ya varya bu gaz la bu hafta birinci olmamiz lazim neslihan varya bu hafta bekle bizi

Anammmm kızlar ne güzel süprizle karşılaştımhihoyyyt 1. olmuşuz ayrıca takım birinciside oolmuşum:teytey:

ayrıca bu haftanın en kötüsüklava:

gelecek haftanın diskalifesikötükedihüso
kız neslihan halen yaptıklarımın listesini istiyomusun :roflol::roflol: son haftalarda yaptıklarımı yazsam zaten kulupten atarlar yada kilo almak isteyenlerin tarfına alırlar:roflol:

asıl ben 83le başladım bu takıma 77 yle girdim öbür tarafta vermiştim bu hafta almış almasaydım 22,5 kilo vermiş olacaktım senağlama

Son düzenleme:
:hooray:14 takim tebrikler ozelikle takim kaptanimizneslihana bize gosterdigi emek icinŞeniz ikinci olarak haysemi tebrik ederim bu guzel odulu hakketin :hooray: 14 takimin gururusunnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5
canım benim teşekkürler :1hug:ama asla bakınca çok gururluk sayılmaz son zamanlarda çok koyverdimsenağlama

iyi pazarlar kızlarŞeniz
birinci oldugumuza göre bu hafta parti yapalım istedigimizi yiyelim-tatlicadiarzu-
ya da tam tersini yapalım yemeyelim bu hafta cok cok güzel gecsin takımca a.s.

haysem sen hic olmasa kilolari verdin oyle basladi kacamaklar bide bize bak yolun basidayiz ve kacamaklar var o yuzden kendinle gurur duymalisina.s.

gunaydin arkadaslar nasilsiniz ???? kimse ugramamis ama pazar gayet normal hepinize ailenizle beraber guzel bir gun diliyorumyerimseniben

hemsommmm nerdesin nasil gecti dugun gecede ugriyamadin cok gec bitmistir... bak bu hafta kacamak yok bu hafta takimi birinci yapmamiz lazim:lepi:

geldim hemşom geldim.aslında sabhta gelmiştim ama net kesildi.düğün eh işte.zaten ben sevmeme düğünleri hatır için gittim oturdum oturdum geldim.bugün malum pazar.ben klasik kahvaltımı yaptım.az mncede çayla etiform bisküvi yedim.
ayy çok sevindim.demk bizm takım birinci olmuş.maşşalh takımıma .eee neslihaannn ötsene canımmm.nerdesinn.bak kız vakitsiz öttün durdun ama yinede bizm takım birinci olmuş.ama bazım hakjlısn.haydi bakalım ele lele.daha nice birinci,liklere........
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hayseem tebrikler canımm.bak bide ben çıkıyoırum diyodun.kız sen bu moral ve gazla 50 kiloya bile düşersin.bravooo başta sana sonra diğer bütün takım arkadaşlarıma.:enbuyukkk::hooray::hooray::hooray:
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

ya bide kaç gündür akmlımda söyliycem hep unutuyorum.ya neslişhan.sedaa niye sarı kart aldı.o bu hafta izinliydi.yani kızcağaz memlekette.ozamn serince ve sibelde sarı kart almaları gerekirdi.sonuçta izinli olan analize katılamıyokii.

şimdi tekrar baktım gerçekten sdaya sarı kart vermişsin.ama onu iptal et.o olsaydı geçtiğimiz hafta 2 kilo daha verirdi.kendine geeeel kaptaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn.yeme çocuğun hakkınııı.

kızlar nasıl zayıflıyorsunuz, bir diyet listeniz varmı:uhm:

ben tam bir rejim cahiliyimde. söylemesi ayıp şimdiye kadar ihtiyacım olmamıştı hiç,:jeyyar:

ben öncelikle süt yapsın diye bol bol tükettiğim abur cuburu kesmekle başladım. bakalım ne kadar işe yarayacak:sm_confused:

canlar herkes pazar havasındamı

ben bu sabah yarım dilim kepekli ekmek yine karışık domates salata yedim arada 1 elma öglen kıymalı kapuska yani dünki menüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…