siyah hoşgeldin canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin :teselli:
kızlar hepinizin tebrikleri için teşekkür ederim a.s.
canlar ben düzenli kilo verdigim zaman proğram hazırlamıştım kendime ama cidden düzenli vermiştim ben yaptığımın bi örnegini yazıyım burda
saat 8: sirkeli su
8:30 iki bardak ılık su
9:kahvaltı
kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek,az şekerli çay alternatif dönüşümlü ,domates salatası haşlanmış yumurta beyazı ,3 zeytin ,peynir
10: 1bardak su
11:meyva
12: yeşil çay
1: ögle yemegi öncesi 2 baradk su 1 tabak ( kapuska ,ıspanak kavrulmuş yoğurtlu pazı,yağsız tuzsuz haşlanmış kepekli makarna yoğurtlu,tuzsuz haşlanmış tavuk,haşalnmış patates püresi peynirli,kabak yemegi,pirinç lapası salatayla karışık) bunlardan yiyodum
2:Su
3: su meyve
4: yeşil çay yanında bazen 1 incir yada 2 kayısı incirin kalorisi fazla olduğu için 1 tane
5: öncesi 2 bardak su akşam yebmeginde öglenki seçeneklerden hangisi varsa
yatana kadar çay su meyve bitiriyodum
kızlar ben bu şekilde liste yapıp mutfaga asmıştım mesela su içtiysem işaret koyuyordum yanına sonra saatlere okadar alışmıştımki aksatmadan hepsini yapıyordum yemeklerime çok az tuz koyuyordum yağıda çok az kullandım pasta börege evdekiler hasret kalmıştı isyan ediyolardı delikafadulden
düzenli bozmadan ilk 14 kilomu böyle vermiştim hergün olmasada en az 3 gün spor hihoyyytyapmıştım
şimdi yine aynı düzene başladım dünden beri saat lerim farklı tabiki şimdi günler uzadı öglen yemegimi 3 te akşam yemegimi 7 de yiyorum yerimseniben ana yemeklerin arası en az 4 saat olması gerekiyormuş
canlar herşeyden önce en büyük destegim sizlersiniza.s.a.s. sizler olmasanız şuanda rejimde olmam mümkün degil sonraki başarısızlığımda tatlı bela misafirlerim tabikiikötükedihüso