• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar nasıl zayıflıyorsunuz, bir diyet listeniz varmı:uhm:

ben tam bir rejim cahiliyimde. söylemesi ayıp şimdiye kadar ihtiyacım olmamıştı hiç,:jeyyar:

ben öncelikle süt yapsın diye bol bol tükettiğim abur cuburu kesmekle başladım. bakalım ne kadar işe yarayacak:sm_confused:

Hoş geldin canım a.s.aslında belirli listemiz yok ama takip edersen bi fikrin olacaktır forumda diyet listeleri var onlardanda bakabilirsin sen bi başla gerisi gelir sık sık katılırsan daha iyi olur senin için

arkadasim eger emziriyorsaniz zaten zayiflarsiniz.emziren kadini gunde aldigi 2000 kalori zayiflatir.abur cuburu kesmekle cok dogru bir is yapmissiniz.iyi sanslar ..

kızlar nasıl zayıflıyorsunuz, bir diyet listeniz varmı:uhm:

ben tam bir rejim cahiliyimde. söylemesi ayıp şimdiye kadar ihtiyacım olmamıştı hiç,:jeyyar:

ben öncelikle süt yapsın diye bol bol tükettiğim abur cuburu kesmekle başladım. bakalım ne kadar işe yarayacak:sm_confused:

sanırım burdaki kimsenin belirli bi listesi yok sadece dikkat ediyoruz
abur cuburu kesmekle cok iyi yapmıssın baya farkedicektir.. bi de sen emziriyosun simdi kilo vermen daha hızlıdır.
mesela benim özellikle dikkat ettiklerim ara ögünleri yapmaya calısıyorum elimden geldigince her ana ögünden 1 bucuk 2 saat sonra agzıma mutlaka bi iki bisküvi ya da bi kac badem ceviz atıyorum yani toplam 5 ögün yiyorum tabi istisnalar hariç
ana ögünlerimde tek besin olmasına dikkat ediyorum bi de mesela sebze yemegi varsa sadece sebze yanında yogurt ya da makarnaysa sadece makarna gibi..
aksam 7-8den sonra yemiyorum sadece ılık su iciyorum bu arada ılık suda baya işe yarıyo tok tutuyo benim bildigim normal su vücuttan 20 dk da ılık su 40 dk da atılıyomus vücuttan böylece daha tok hissediyosun kendini ..
şimdilik aklıma gelenler bu kadar fisfisfis

slm kıslar... özledinizi beni.. valla ben cok özledim sizi.. size en son yazdıgım mesajın ertesi günü bilgisayarda bir sorun oldu o gün bugündür bilgisayar tamirde... bugün gittim hala yapmamışlar.. ögleden beri başında durdumki yapsınlar... dedim kıslar şimdi baya merak etmişlerdir.. inşallah kimsede soprun yokturdur ... ben şöle geçmişe bir göz atım gelen olursa buralarda kalın valla özledim hepinizi

haysem kirmizi kart (-2.5)kilo aldigi icin haftaya kilo kaybedemezse diskalifiye olacaktir
rose14 sari kart(0.0)kilo vermedigi icin ilk karti 101.etapta almistir
eylulce sari kart(0.0)kilo veremedigi icin 101.etapta almistir
destinam sari kart(0.0)kilo veremedigi icin 101.etapta almistir
siyah24 sari kart(0.0)kilo veremedigi icin 101.etapta almistir
sedaa21 sarikart(0.0)kilo veremedigi icin 101.etapta almistir

aha geçmişe bakım dedim ilk gözüme talılan kıs nesli bir hafta kilo vermedim diye sarı kartmı verdin.. aman allahım bu neeeeeeeeee... valla şoka girdim ha.. şimdi kaç kere sarı kart alınca atılıyoruz merak ettim valla :roflol:.. valla kıslar gecen haftadan beri hiç tartılmadım kilo almışsın diyenler bile oldu ama inat ettim tartılmayacam cumaya kadar valla gözüm benimde korktu.. şimdi cumaya ben kilo almışsam yada gene aynı kilodaysam nolacak bilen varsa bilgi versin bana.. valla buradan uzaklaşınca alınıyo haliyle hergün rapor verdigimiz için dikkat ediyoruz.. bakın korktum şimdiden cumaya nolacak şimdi bilgi verin cabuk bana.. aynı kilodaysam nolacak.. almışsam nolacakkkkkkafamçokkarıştı

tebrık ederım neslıhan önce senı sonra haysem ve sıyahı tabıkı sedayıda....

dılerım mayıs ayındada bırıncı oluruz...

evt haysem senden dıyet lıstesı ıstıyoruz nedır sırrı?

benım iştahım ıyıce kapandı canım hıc bısey ıstemıyor...

sıyah senınde moralın duzelmıs gıbı geldı bana takma kafana cumaya verırsın sen....ben ınanıyorum...

14.TAKIM BIR AYDA NELER OLDU
EN IYILERI EN KOTULERI

KULLANICI ADI 98.ETAP 99.ETAP 100.ETAP 101.ETAP sonucu

HAYSEM (0.0) (0.5) (0.0) (-2.5) (2 kilo aldi )
ROSE14 (-1.0) (0.0) (-2.0) (0.0) (3 kilo aldi)
NESLIHAN (0.2) (0.0) (0.0) (0.2) (0.4 gr verdi)
EYLULCE (1.0) (0.0) (0.0) (0.0) (1.0 kilo verdi )
SPAGOT (0.0) (0.8) (0.2) ( 0.5) (1.5 gr verdi )
DESTINAM (1.0) (-1.5) (1.0) (0.0) (0.5 gr verdi )
SIYAH24 (1.4) (2.2) (1.5) (0.0) (5.1 gr verdi )
SEDAA21 ((__) (1.2) (1.5) (0.0) (2.7 gr verdi )
guleysa (__) (0.0) (0.5) (0.1) (0.6 gr verdi )

14.TAKIMIN SON 4 ETAPTA EN IYI KILO VERENLERI
1. siyah24 (5.1):hooray:a.s.:nazar:
2. sedaa21 (2.7) a.s.:nazar:
3. spagot (1.5) a.s.:nazar:

14.TAKIM SON 4 ETAPTA EN KOTULERI​

1.ROSE14 (-3.0 ):oklava::oklava::oklava::mymeka:
3.HAYSEM (-2.0):oklava:
4.NESLIHAN (0.4):oklava: -tatlicadiarzu-

süperim vallla.. kıs nesli ama ben 8 kilo verdim neredeyse nen ben buraya ilk geldigimde 78 kilo ile gelmiştim.... kızlar valla korkuyom tartılmaya ben kesin 71 üzerine cıkmıştım acaba sabah tartılsamda ona göremi diyet uygulasam bişey degil.. nesliyi geçtim derken o gececek beni... valla kudururum hırsımdan .. bunun dilindende kurtulamam.. ahh hala oglu ahhhhhhhhhh.. ah grip ahhhhhhhhhhhhhh.. aha bilgisayarcı ahhhhhhhhhhhhhh bitridiniz beni el birligiyle :mymeka: :mymeka:

tebrık ederım neslıhan önce senı sonra haysem ve sıyahı tabıkı sedayıda....

dılerım mayıs ayındada bırıncı oluruz...

evt haysem senden dıyet lıstesı ıstıyoruz nedır sırrı?

benım iştahım ıyıce kapandı canım hıc bısey ıstemıyor...

sıyah senınde moralın duzelmıs gıbı geldı bana takma kafana cumaya verırsın sen....ben ınanıyorum...

valla ne yalan diyim bugün iyiyim şeytanın kulagına kurşun.. dün görseydiniz acilde serum takılıyordum.. bu grip beni mahvetti.. doktor diyo diyet yüzünden vucut dirençsiz düşmüş o yüzden bu kadar agır geçti.. sabah baktım iyiyim.. hemen bilgisayarcıya koştum ögleden sonra oradaydım kesin bugün yapacan dedim.. baktım olmuyor 2 satate yürüdüm.. eşim baya kızdı yarın gene hastalan ben sana sorarım diyor :roflol:... hala oglum patoloji sonucları 10 güne anca gelir dediler.. ama 4 gün sonra tekrar amaliyat olma riski vardı bagırsaktaki dikişler tutumuş galiba hortumları cıkardılar dün.. baya moral oldu bize... eger dikişler tutmasaydı bagırsakları dışarı alacaklardı 2 bir amaliyatla ve bir süre böle yaşayacaktı.. pstoloji sonuclarıda iyi gelir inşallah bu 2 amaliyatı olmaması bizi baya umutlandırdı.. asma kilo aldım galiba .. hastalanınca millet ye ye dedi bende sinir harbi grip hemen hemen hergün sabah akşam olmak üzare 2 kere serum takıldım yoksa ayakda durmam ne mümkün calışıyorumda.. bakalım inşallah cumaya toparlarım bunada şükür demekden başka bişey yapamıyorum.. ama bugün sabahdan beri diyet modundayım.. yürüyüşümü bile yaptım yarın grip beni devirmezse tabi kötükedihüso

aynen benımde grıpte bır haftadır gecmedı doktor vucut zayıf dusmus dedı ....

cok gecmıs olsun sıyahcım...allahtan umıt kesılmez...bende ayse armanı okudum hurrıyette aglamaktan canım cıktı valla...

bugun gec kalktım bu arada yazmayı unutmusum

öglen muslı ve sut bır tabak yedım

sımdıde bıraz makarna yedım...

ha bırde cukulata ...

bu arada herkesi kutlarım analizde birinci olmşuz.. darısı diger analizlere.. bu arada nesli.. benim bişey yazmam gereklimi analiz için haber ver.....

neyse kıslar ben kaçtım gelen giden yok.. bende üşümeye başladım yarın mutlaka gelmeye calışacagım.. allaha emanet olun hepiniz

siyah hoşgeldin canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin :teselli:
kızlar hepinizin tebrikleri için teşekkür ederim a.s.

canlar ben düzenli kilo verdigim zaman proğram hazırlamıştım kendime ama cidden düzenli vermiştim ben yaptığımın bi örnegini yazıyım burda

saat 8: sirkeli su

8:30 iki bardak ılık su

9:kahvaltı
kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek,az şekerli çay alternatif dönüşümlü ,domates salatası haşlanmış yumurta beyazı ,3 zeytin ,peynir

10: 1bardak su

11:meyva

12: yeşil çay

1: ögle yemegi öncesi 2 baradk su 1 tabak ( kapuska ,ıspanak kavrulmuş yoğurtlu pazı,yağsız tuzsuz haşlanmış kepekli makarna yoğurtlu,tuzsuz haşlanmış tavuk,haşalnmış patates püresi peynirli,kabak yemegi,pirinç lapası salatayla karışık) bunlardan yiyodum

2:Su

3: su meyve

4: yeşil çay yanında bazen 1 incir yada 2 kayısı incirin kalorisi fazla olduğu için 1 tane

5: öncesi 2 bardak su akşam yebmeginde öglenki seçeneklerden hangisi varsa
yatana kadar çay su meyve bitiriyodum

kızlar ben bu şekilde liste yapıp mutfaga asmıştım mesela su içtiysem işaret koyuyordum yanına sonra saatlere okadar alışmıştımki aksatmadan hepsini yapıyordum yemeklerime çok az tuz koyuyordum yağıda çok az kullandım pasta börege evdekiler hasret kalmıştı isyan ediyolardı delikafadulden

düzenli bozmadan ilk 14 kilomu böyle vermiştim hergün olmasada en az 3 gün spor hihoyyytyapmıştım
şimdi yine aynı düzene başladım dünden beri saat lerim farklı tabiki şimdi günler uzadı öglen yemegimi 3 te akşam yemegimi 7 de yiyorum yerimseniben ana yemeklerin arası en az 4 saat olması gerekiyormuş

canlar herşeyden önce en büyük destegim sizlersiniza.s.a.s. sizler olmasanız şuanda rejimde olmam mümkün degil sonraki başarısızlığımda tatlı bela misafirlerim tabikiikötükedihüso

siyahhh hoşgeldin bacııımm.geçmiş olsun.kilo aldıysanda takma kafanaa.sen veririsin.
haaaaa neslihanıda hiç sorun etme.iyiki bi 70in altına düştüüü.havasından geçilmiyo.ayyy ayyyyy.

haysdem müthiş bi listeymiş gerçekten.bende böyle bi yapayım barii.gerçi kışın daha güzel yapıyorum ben proğrama uyabiliyorum.yazın bizm burda zor.ünler uzayınca daha çok gelen giden oluyoo.kışın misafirlerim 5te felan kalkarlardı.ama şimdi 9a kadar oturuyolar.ee eşimde geç gelincee . gerisini düşünün artık.

Tuğbacım inanmazsın aynı dertten muzdaribim kız bendede ögle kışın günler kısa misafir ender oluyordu bnede bebek bakıyordum çıkamıyordum
günler uzadı misafirlikler yoğun oldu bizde apartman çay fasılları var baktığım bebegin annesi ikinciye doğum yaptı o yüzden bebekte bakmıyorum busefer bende çıktım benimde eşim ara ara evde olmaz malum şöför apartman kesin bende geç saatlere kadar yaniii okadar zorki rejim şimdi yapabilmem ama kesin kararrımı verdim çok mejbur kalmazsam kimseyi kabul etmiycem istanbula gidicemya yoğun işlerim var güzel bahane oldu benim için

kızlarr akşama yoğurtlu pazı kavurması yedim ekmeksiz
ikindiye 1 kayısı yeşil çay içmiştim nasipse yatana kadar 1kivi yeşil çay birde su içerim

tuğba yinede liste yap bence misafirin haricinde uysanda yeter bak bir zaman sonra okadar alışıcaksınki ilaç alır gibi uymak isteyeceksin ben öyleydim kızlar çıkıyorum bi ara yatmadan uğrarım diktiklerimi ütülüycem yarına hazırlamam lazım öpüyorum

Son düzenleme:
siyahhh hoşgeldin bacııımm.geçmiş olsun.kilo aldıysanda takma kafanaa.sen veririsin.
haaaaa neslihanıda hiç sorun etme.iyiki bi 70in altına düştüüü.havasından geçilmiyo.ayyy ayyyyy.
kız ne takacam.. ta kaç kilodan geldim onu geçtim.. o taksın kafaya beni.. en fazla 2 hafta gecerim ben onu kafaya koydum 75 bile olsam bu ay sonu 65 kesin olacam
kızlarr akşama yoğurtlu pazı kavurması yedim ekmeksiz
ikindiye 1 kayısı yeşil çay içmiştim nasipse yatana kadar 1kivi yeşil çay birde su içerim

tuğba yinede liste yap bence misafirin haricinde uysanda yeter bak bir zaman sonra okadar alışıcaksınki ilaç alır gibi uymak isteyeceksin ben öyleydim kızlar çıkıyorum bi ara yatmadan uğrarım diktiklerimi ütülüycem yarına hazırlamam lazım öpüyorum

tşk ler canım.. listen güzelmiş...
neyse kıslar bu sefer kesin kaçtım .. msn de bayadır görmedigim bir arkadaşa rastladım cıkamadım.. ama valla dondum.. inşallah yarına hasta olmam.. sabah tartılacam bakayım kaç olmuşum.. ama ben 71 gözden cıkardım .. kesin kilo vermem lazım bir daha sarı karta tahammulum yok... bence sizlerinde olmasın..
bu arada haysem katılıyorum sana.. buranın destegi baya büyük.. bak gelkemedim kaç gündür döküldüm neredeyse.. nesli şişkosu bile beni gececek.. olmaz olamazzzz. olmamalııııııııııııııııııııı... yarına görüşürüz allaha emanet olunnnn

kız ne takacam.. ta kaç kilodan geldim onu geçtim.. o taksın kafaya beni.. en fazla 2 hafta gecerim ben onu kafaya koydum 75 bile olsam bu ay sonu 65 kesin olacam

tşk ler canım.. listen güzelmiş...
neyse kıslar bu sefer kesin kaçtım .. msn de bayadır görmedigim bir arkadaşa rastladım cıkamadım.. ama valla dondum.. inşallah yarına hasta olmam.. sabah tartılacam bakayım kaç olmuşum.. ama ben 71 gözden cıkardım .. kesin kilo vermem lazım bir daha sarı karta tahammulum yok... bence sizlerinde olmasın..
bu arada haysem katılıyorum sana.. buranın destegi baya büyük.. bak gelkemedim kaç gündür döküldüm neredeyse.. nesli şişkosu bile beni gececek.. olmaz olamazzzz. olmamalııııııııııııııııııııı... yarına görüşürüz allaha emanet olunnnn

kuzuuuuu beni unuttun galiba:jeyyar:

Back
X